am asızın dah acok erken degılmı bunları solemek ıcın zaten doktorlar 1 sene sonra gecıyo tamamen dıyolarmıs bende umıtsız olmayın ben bırıncen ornek verım eskı bı arkımın annesının yuzund ecok benlerı vardı aldıra aldıra azaldı kalmadı ız mız bı de hepsını bırden aldırdınız ta onda bence dah abı karamsar oldunuz
bı doktorla da alakalı tabı ama gecer bence ya
doktor hıc krem falan tavsıye ettmı[/QUOTEamalıyatın ustunden 3.gun geçtı daha cok yenı krem fln tavsıye etmedı sade ce yarın pansuman yapmak için çağırdı.onun dışında hiç bır bılgı vermedı dıkışlerım nezman alınır sargılar nezman açılır dedım.duruma göre bakacagız sen persembe gel ben bı pansumanını yapayım bakarız dedı.bende cok bunaltmak istemedım eve geldım işte..bıde bu iğne vurma aşaması fln okdar canımı acıttıkı herkes cok basıt bır operasyon dıyordu evet basıt ama iğnesı gerçkten cok acıtıyor benım bıde 5 benden 2 şerkere sapladı 10 kere fln o iğne giridi cıktı cok canımı yaktı.zordu yanııbılemıyrm herkesin acı eşiği farklıdır amelıaytatn sonrakı gecede cok agrım ve sızım ve yanmam oldu.bana recetede yazmadı söylememe ragmen agrı kesıcı veya antıbıyotıge gerek yok dedı..anlamadım kı canım uzman olan onlar gunahı vebalii boyunlarına artık ne dıyımkkii..
doktoe gerek yok demıs cnm rahat ol bence bı de dah apansuman da olcan daha o gun de de sorarsın krem falan tvsıye edermısınız dıye bı de kırmızı kantoron yagıu da ızlerı lekelrı gıcırıyo dıyenler var r onu da sor ıstersen dogal ya hanı belkı dah ıyı olur
bı de canının cok acıması kolay degıl 5 ben aynı anda aldırmak yanı ben cesaret edemesdım bı yandan bence oh bırden hepsınden kurtuldun bosver ızlerın kalıcanı sanmıyorum ben herkesın gecıyo okuduysan ama sabır tabı
ıgne batırıyo demıssın ya cnm ben kacırdımmı bı yerı dıkıslı aldırdın dımı devlette mı aldırdın
bı de sana sorum canm ozelde ne kadar para ıstıyolar bı ben aldırmya bılıyomusun