Sonunda Birinden Hoşlanıyorum:)Ama...:(

Bulyon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
105
0
0
Gümüşhane
Arkadaşlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var..çook uzun zaman sonra ilk kez birinden etkilendim..kendimi tutmasam aşık olabilirim..ama bu çocuk daha önce çıktığım birinin iş arkadaşı..birbirleriyle pek ilgileri yok yani dışarda arkadaş değiller..bizim daha önce çıktığımızı biliyo bu çocuk..normalde konuşmuşluğumuz yok ama geçen bana o kadar güzel bi yardımda bulundu ki..yapmayabilirdi..hatta genelde öyle bi şey yapılmaz yani görevi dışında bişeydi..ve sonuçta bu şunun eski kız arkadaşı böyle bişey yapmayayım demedi demekki..bi de benim eski erkek arkadaşım artık evli..bu çocuk da benim arkadaşımın eşinin arkadaşı..bi de böyle bi durum var..yardım ettiği zaman gülümsedik birbirimize..yaa ben ne yapabilirim..lütfen bi akıl verin..çok önemli benim için...:)

eski sevgilinizle öyle veya böyle bağlantılı bir şekilde, hem de eşiyle, yakın olmasa da tanıdık olmasına da gerek yok bence..
ya dünyada milyarlarca erkek var, kalp en çarpmaması gereken kişi için atıyor bazen

bence hoş bir durum olmaz yine de.

bence her zaman kızlara ağırdan almalı kaçan kovalanır.bırak o düşünsün yapsın bunu sen arada ona ufak gülümsemelerlşe günaydınlarla ya da bazen işle alakalı sorular sorarak bi şekilde iletişim kurabilirsin.tamamen ilgisiz durmak da olmaz tabi

eski sevgilinizle öyle veya böyle bağlantılı bir şekilde, hem de eşiyle, yakın olmasa da tanıdık olmasına da gerek yok bence..
ya dünyada milyarlarca erkek var, kalp en çarpmaması gereken kişi için atıyor bazen

bence hoş bir durum olmaz yine de.

yoo yanlış ifade ettim..benim hoşlandığım çocuk en yakın arkadaşımın eşinin arkadaşı..diğerleriyle ilgisi yok yani..

Hoşlandığınız kişinin eski sevgiliniz ile bağlantısı nedir tam olarak anlayamadım...Sadece iş arkadaşı mı?

Bir de insan aşık olmamak içi kendini nasıl tutabilir? Aşk ne zamandır mantıkla doğru orantılı? :44::44:

Aradaki bağı anlamadım,neyinin nesi oluyor?
Ama madem tanışıyorsunuz,bırak ilk adımı o atsın.
O da senden hoşlanmışsa zaten harekete geçer.

Karmakarışık anlatmışsınız inanın kafam çok karıştı

Yorumlarıda okumasam , aranızda ki bağı çözmekte zorluk çekecek gibi görünüyordum herneyse

Size yardım etmeyede bilirdi ama etti. Size yardımda bulunması ve karşılıklı gülümseleşmelerden bir hoşlantı mevzsu doğmuş ortaya ;ama ne yazık ki bu tek taraflı gibi görünüyor

Eski sevgilinizin iş arkadaşı,geçmişteki ilişkinizden haberdar

Karşı tarafın size karşı birşey hissettiğini sanmıyorum

Sadece yardımcı olmak istemiş

Diyelim ki çocukta size karşı birşeyler hissediyor; siz sanıyor musunuz ki çocuğun size gelip ilan-ı aşkta bulunacağınız ? Veya açıkca hoşlantısını dile getireceğini ? Ben hiç sanmıyorum böyle birşey yapacağını.Sonucunda eski erkek arkadaşınızın,arkadaşı (uzaktan olsun yakından olsun hiç farketmez)

Sakın ola gidipte duygularınızı açmayın karşı tarafa

Eğer karşı taraf size karşı birşey hissetmiyorsa,düşeceğiniz durumu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.Yıkılırsınız

Ve ayrıca bir şey daha ;
Eski erkek arkadaşınız evlenmiş olabilir,ama böyle bir girişimde bulunursanız ve sonucuda olumsuz olursa kesin kulağına gider .Benden söylemesi

Ona ne ki '' diyeceksiniz ,bunu demekle haklısınız ama erkek milleti işte

Evli olupta eski kız arkadaşlaını takip edenlerinden tutun hala görüşenler bile var

Ben bi ihtimal verdim ,gerisi size kalmış

İyi düşünün emin adımlarla ilerleyin.
Karşı taraftan emin olmadan asla ama asla bi işe kalkışmayın
:34:

ben seni daha önceki konularından biliyorum. bence senin şu sıralar kafan çok karışık. sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum. daha önceki konularını bildiğim için söylüyorum bir an önce uzaklaş o yaşadığın yerden, uzaklaşana kadar da oradan herhangi biriyle ilişkiye başlama. hele hele evli olan o adamın iş arkadaşıyla. uyarmak istedim sadece, dönüşü olmayan şeyler yaşayabilirsin.

Hislerinin karşılığını alırsan, ilişki caizdir merak etme:9:
Eski sevgilinin arkadaşıymış, onun bilmemnesiymiş..Çok mühim değil..Geçmişte yaşanmış bitmiş..

Back
X