Sonunda biten zirkonyum dişlerim

Surrender

Nirvana
Pro Üye
27 Aralık 2011
63.348
61.079
898
merhaba hatunlar,

dişlerime zirkonyum yaptırdım, ama daha aktıf olarak kullanmıyorum :KK53: işlemler daha tamamlanmadı çünkü, kanal çıktı başıma çok korkuyorum :KK53: kanal yaptıran var mı? bu arada, dişlerim bu şeklide
ufak bır duzeltılme yapılacaktı yapıldı :D

Son düzenleme:
çok bir bilgim yok aslında sör, ama kanal tedavisi (yani sinirlerin alınması) korkulacak birşey değil.. ben tam bir korkaktım diş tedavisinde, ayrıca nazlı, kaprisli ve mızmızım da :27: allahtan benim kuzenim doktor çekiyor kahrımı :60: 2 kere yaptırdım kanal tedavisi, sadece birkaç dakika sürdü. uyuşturduktan sonra çeneni sökseler hissetmiyorsun gerçi :27: geçmiş olsun şimdiden, biraz sıkıntısı olacak ama mükemmel dişlerin olacak :34:

çok bir bilgim yok aslında sör, ama kanal tedavisi (yani sinirlerin alınması) korkulacak birşey değil.. ben tam bir korkaktım diş tedavisinde, ayrıca nazlı, kaprisli ve mızmızım da :27: allahtan benim kuzenim doktor çekiyor kahrımı :60: 2 kere yaptırdım kanal tedavisi, sadece birkaç dakika sürdü. uyuşturduktan sonra çeneni sökseler hissetmiyorsun gerçi :27: geçmiş olsun şimdiden, biraz sıkıntısı olacak ama mükemmel dişlerin olacak :34:

dişlerim çok guzel oldu, küçük düzeltmeler olacak. hatta resım koyayım :D

yaa çok tırsıyorum ama yaa :9:

dişlerim çok guzel oldu, küçük düzeltmeler olacak. hatta resım koyayım :D

yaa çok tırsıyorum ama yaa :9:

tırsma gerçekten çok basit bir işlem.. evet fotoğraf koy :16:

bu porselende herhangi bir çatlama olmuyor değil mi sör? hani çok sıcak-soğuk temasında?

tırsma gerçekten çok basit bir işlem.. evet fotoğraf koy :16:

bu porselende herhangi bir çatlama olmuyor değil mi sör? hani çok sıcak-soğuk temasında?

bitse de kurtulsam :D benım her işim sorunlu zaten :D olacagını sanmıyorum, öyle olsa sorun olurdu bence:26:

office, doktor garantı belgesı verecek dişler için. sertıfıka mıdır nedır
ondan işte :D

Son düzenleme:
Back
X