Sonunda Bitirdim

aras2009

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
67
41
51
selam kizlar. 17 yillik evliyim. 6 yasinda ve 16 yasinda iki oglum var. sorun esimin ilgisizligi bana ve cocuklarina karsi. yillardir evliligimizin ilk yillarindan beri boyleydi. ama hep iyi yonlerini kotu yonlerine kapatarak bu zamanlara geldim. ancak yetti artik. artik yuzum gulsun istedim.
ikimizde calisiyoruz. gecim sikintidi yok bin sukur. ama adamin hep bir sikintisi var. hep bir bahanesi var.
en buyuk promlemimiz bana gore ayni yataktq yatmayisimiz. yeni degil zaten bu ilk zsmanlarimizdada ayniydi hep bir bahane bulur ayri yatakta yatardi. arada bir yataga gelse sirtini doner yatardi. ben ellesmeye calissam. uykum var ilisme derdi. bir degil iki degil. bu reddedilisler. ama disardan baksan 10 numara adam. ama yok oyle degil iste.
eve gelir ustunu cikarir hemen bilgisayarin basina oturur. aksam yemegine masaya gelmez. gelse bile onundeki yemege bin turlu bahane bulur. kafasindan asagi dokesim gelir yemegi. uykusu gekur 1-2saat kestirir. sonra kalkar yine bilgisayarin basina oturur. napiyon derim.bilgisayar oyunu oynar. forumlara takilir. yapacak bir sey bulur bilg. basinda. birlikte yaptigimiz seyler haftada bir film seyrederiz. film seyrederken yaklasmaya calisirim itekler. film sonrasinda zaten ceker gider.
cok konustum. cok yalvardim biyle yapma bak izluyirum seni kokunu duydugumda bile etkileniyorum.diyorum. yok sacma sapan bahaneler.
ama emin olun fiziksel bir rahatsuzligi kesinlikle yok. yapacagini kendi kendine yapiyor.
5-6 sene onc 2. oglum dogmadan once de artik son raddeye gelmisti. bana artik "ozel hayatima karisamazsin" demisti. bende bosanma dilekcesini onune koyup tayin isteyip anamin evine gitmistim. ama cok yalvardi. cok dil doktu. kabul ettim. severek evlenmistim cunku. inandirdi degistigine. kabul ettim dondum geri. gittik 2*2 yatak aldik. kocam yanimda yatacqk diye. ama 1-1,5 sene surmedi bile. gene ayni.
evde zaten butun yuk ustumde. hem is hem ev canim cikiyor. suna ise bir yardimci ol dedigimde. kilini kimildatmaz. butun calisan kadinlat ayni der. 15 gun utusunu yapmadimda agzima s.....resmen.

durum bole kizlar. artik sindiremiyorum bu yastan sonra cekemem artik. yazikca yazasim geliyor yaptiktalarini. ne guzellikle konusma, ne tavir hic birisi care degil hepsini denedim. birde guzel ve bakimliyimdir. kocam beni begensin diye evde yaparim her turlu bakimi.
sonunda kucuk oglumu yanima aldim. sahsi esyalarimi topladim. anamin evine geldim. buyuk oglum sehir disinda yurtta kaliyor. tayin istedim. bekliyorum yeni yerimi simdi. neresi cikarsa gidecem.
ama en son 2 ay once soyledim. bak artik dayanamiyirum. seni ozluyorum. sen niye bole yapiyon bak yapma giderim dedim. ya ne buyuk problem cikariyon. diyo. dusunun senede 10 defa birlikte olmuyoz bile ve arkasindan problem cikariyon diyo.
problemin allahini cikardim ona. artik tamamen bekar yasasin. ben zaten bekar gibiydim evde. simdi o kalsin bekar. ohhh cok sukur dunya varmis. kocam bu gece benu farkedecekmi diye bekliyodum. her aksam kokular surunup orami burami gosterip yanasmaya calisiyodum. ustune atlqdigim zaman bile olmustu. cok kotu asagilamisti. ne aptalmisim. o zamanlar.
6 gundur anamin evindeyim. dun aradi hicbirsey yokmus gibi. tayin istedigim yere gelecek gibi konusuyi. yok dedim. bitti. tayin yerim belli olsun gerekli esyalari almaya gelecem dedim. istediklerin vardq ben yenisini alirim dedim. o da istediklerini alabilirsin defi. bugun gene aradi yerin belli oldumu diye. yok henuz hem niye arayonki dedim. bir sey soyliyemedi. kapattik.
kv. ariyo gecen gun ikinizde de hata var diyo. benim hic hatam yok bu evlilikte dedim. benim yaptigim anlayisi kimse gostetmezdi dedim. bu evliligimizin bitmesine kocam neden oldu dedim.
kizlar uzun yazdim. derdimi dinlediniz tesekkur ederim.
sizler ne yapardiniz. yorumlariniz lutfen

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Bir insan kendini iyi hissettiği yuvada yaşamalı.. Kendinizi aşağılanmış ve mutsuz hissediyorsanız verdiğiniz karar doğru karardır.
Umarım mutlu olursunuz.

Zaten ayrı bir hayat yaşıyormuşsunuz en mantıklı olanı yapmışsınız zamanında da çabalamışsınız.

Kendine yazik etmissin simdiye kadar.
Bastan beri böyle olmasi cekilmez birsey.
Oda sevmemismiydi evlenirken

Kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz, tebrik ediyorum. Dilerim yeni hayatınızda çocuklarınızla birlikte çok ama çok mutlu olursunuz . Bırakın eşiniz kendi düşünsün ve hatalarıyla yüzleşsin :KK66:

Allah yardımcınız olsun. Aynı evin içinde ayrı yasiyormussunuz. Beraber bir hayati paylasmadiktan sonra neden evli kalasiniz ki?

Ah ablaam sen iki cocugu nasil yapacak zaman buldun bu adamdan yok yok insan kocasina suslenup fark edilmek istenmez mi hic kac yasinda olursan ol bu bayanin en buyuk ihtiyacidir ilgi ve sevgi. Insallah burnu surter akli basina gelir de degerini bilir.

kizlar destekleiniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim. evet hatalariyla yuzlessin.. hic kimse diyemez sen de soyle hataliydin siye. kendisine saygi sevgi bakim her turly aile duzeni tam. neymis butun calisan kadinlar zaten yapiyomu. her kadin evine bakiyomus. tamam zevkle yapim ev kadinligimi ama her koca senin gibim yapiyo. karisini evde bekar mi birakiyo.

Ah ablaam sen iki cocugu nasil yapacak zaman buldun bu adamdan yok yok insan kocasina suslenup fark edilmek istenmez mi hic kac yasinda olursan ol bu bayanin en buyuk ihtiyacidir ilgi ve sevgi. Insallah burnu surter akli basina gelir de degerini bilir.
2. oglum dogmadan once 1 yil boyunca korunmamistim. dusunsenize saglikli bir kadinin 1 yil cocugu olmazmi. yani birlikte olmuyoduk ki. ama kandim kocama iste normal bir kocaya donmus gibiydi. ama fazla surmedi iste. ama iyi ki olmus simdi 2. oglum. can yoldasim olacak insallah cocugum

ex eşiniz yoksa erkeklere mi ilgili..neden bu kadar ilgisiz olsun ki..siz iyide yapmışsınız..hayat çok kısa..insan kendine acı çektirmeye değme..işinizde var..şimdiye kadar zehir olan hayatınızı yaşamaya başlayın..

ex eşiniz yoksa erkeklerden mi hoşlanıyor..bir erkek neden bu kadar kadına karşı ilgisiz olsun ki..biraz geç karar olmuş fakat doğrusunu yapmışsınız..hayat kısa..şimdiye kadar yaşamadıklarınızı bundan sonra yaşamaya başlayın..

X