Sonunda Bitti Nisan Atti

Mihrisaah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.795
2.362
333
Gecen konumda anlatmistim nisanlimla aramda ki sorunlari onlari atlattik derken begin aktan almakarimla biraz daha surdurdu bugun seni cok yipratiyorum bitsin dedi aglamama yalvarmama ragmen bitirdi ( daha iyilerine layikmisim oyle dedi)
Benim size sorum suan dünyanın sonuymus gibi canim yaniyor nefes alamiyorum ilkbsevgilimdi kendisi bu aci nasip geçer yardim edin bana

zaman herşey zamanla olucak yavaş yavaş azalıcak acınız birde bakmışsınızki ben bunlar içinmi kendimi hırpalamışım diyiceksiniz.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama zamanla herşey geçiyor.
Açın azcık haberlere bakın ne olaylar yaşanıyor, insanlar bayram dönüşü kazalar geçirip ölüyorlar.
Bunları düşününce, isteyerek ayrılan bir sevgilinin acısı fıs kalıyor yanında.

Hani derler ya bir gün öyle biri gelecek ki bütün gidenlere sukredeceksin diye, işte o çok doğru bir söz. Geçeceğini bilsen de eminim ki şu an sana göre acının tarifi yok. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış ve cok fazla yalnız kalma. Şu aşamada ne kadar az düşünürsen o kadar iyi olur bence. Hakkınızda hayırlısı olsun inş

senin hayrına olmuş aslında

anasına danasına sülalesine bohça yapmadın diye mi attı

Onceliklee sanki dedesiyle teyzesiyle evleniyomussun gibi sulalesine kiyafet almani bohca yapmani isteyip seni yoluncak kaz olarak goren birinden kurtuldugun iyi olmus. Sonrasina gelirsek biraz zamanini alir belki bikac ay belki bikac yil ama elbet alisip unutursun. İlk zamanlar surekli gez arkadaslarinla takil kafani dagit. Zamanla alisicaksin acin hafifliycek. Allah yardimcin olsun ve hakkinda hayirlisini karsina cikartsin insallah

Eski konularını bilmiyorum ama insan ne acılar yasiyor da eskitiyor.geçer elbet.

Ohooo zaman herşeyin ilacı. Bence hayatına görecek yeni insan ondan daha iyi olacak. Herşey geçer güçlü ol.

Bende bu kış senin gibiydim.Nefes alamiyordum,çok iyi bilirilirim bu duyguyu.Başkasiyla evlendi benimki de.Acı vurdukca bagrima dua ettim,Allah'a dayandim.Başka çare yoktu.Ama hamdolsun şimdi daha iyiyim.Sende çok dua et.Sabret geçer,demek ki daha iyisi çıkacak.karşına.O aklına bile gelmeyecek.Dünyanin ondan ibaret olduğu fikrini çıkar at aklından,bende öyle dusunurdum,ondan iyisi yok diye.Halbuki âlâsı var.Çok duayla Allah'a bırak işini

Bana nisanlanmadan önce prenses gibi hissettiren gazete nasip evlilik teklif eden adam beni saçma bir sebeple terkeder bütün erkekler boyle mi benim ilk sevgilim herseyimdi ailerkarisinca niye boyle oldü

Bir şehirde yanlız kalıyorum şimdi iş için dönmem lazım nasıl yapacam evin her tarafı onun anisi

Senin ayrılman gerekirdi. Daha iyilerine layiksin evet tam isabet olmuş bu söylediği.
Ben idare ettim yine hep Altan aldım niye seviyorum aşığım adam bıraktı direk yolun açık olsun dedi engelledi beni iletisime geçerim diye bide

Senin ayrılman gerekirdi. Daha iyilerine layiksin evet tam isabet olmuş bu söylediği.
Ben idare ettim yine hep Altan aldım niye seviyorum aşığım adam bıraktı direk yolun açık olsun dedi engelledi beni iletisime geçerim diye bide
Rabbim yardımcımız olsun nefes alamıyorum resmen sanki bir daha hiç kimse olmayacak hep onu bekleyecekmizim gibi

Senin adına sevindim. .
Nişanda ayrılık kolay. .
Evlenip boşanmak daha zor. .
Hayırlısı olsun zamanla geçer. .

o nişanı onun değil senin atman gerekirdi.
O attı ben atacağım zaman yalvardi afet bei dedi sarıldı bırakmam seni dedi herseyi yaptı ben memlekete geldim 3 haftadır ufak tefek sorunlar hariç iyiydik sonra aradı bitirdi

O attı ben atacağım zaman yalvardi afet bei dedi sarıldı bırakmam seni dedi herseyi yaptı ben memlekete geldim 3 haftadır ufak tefek sorunlar hariç iyiydik sonra aradı bitirdi
Yine birilerinin parmağı vardır bitirmesinde bence.. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin acını alsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…