Sonunda Bitti Nisan Atti

Öfff su klasik benden daha iyilerine layiksin yalani zaman canim benim zaman.. zamanla ne gecmez denilen acilar geciyor ne kullenmez denilen yangilar kulleniyor.

Eski konunuzu okuyup yaziyorum. Siz su anda ne kadar sansli oldugunuzu tahmin dahi edemezsiniz. Size her seyi fazla goren ama is kendilerine geldiginde butun sulalesini giydirmenizi bekleyen bir kisiden nasil bir es olmasini bekliyordunuz. Karsiniza size gercekten deger veren biri ciktiginda bu akittiginiz gozyaslarina bile uzuleceksiniz. Zaman herseyin ilaci kaybettiginiz hicbirsey yok.

ailesinin dolduruşuna gelmiştir. aynı benimki gibi bunların hiç mi kendi iradesi aklı fikri yok anlamıyorum. en ciddi olaylarda bile aman bozulmasın diye alttan alan biz olmamıza rağmen kıymetimiz bilinmiyo. Allah ından bulsunlar.

Şimdi böyle okuyunca çok klişe ve sinir bozucu geliyor ama tek care zaman. Biraz üstünden zaman geçmesi lazım. Ama geçer merak etme kendine bir uğraş bulursan daha da çabuk geçer. Bir süre sonra ben nasıl sevmiştim bu adamı bile diyebilirsin. Herşeyde bir hayır vardır demekki böylesi senin için daha hayirliymis

Çok teşekkür ederim Allah hepimiz razi olsun

zaman herşey zamanla olucak yavaş yavaş azalıcak acınız birde bakmışsınızki ben bunlar içinmi kendimi hırpalamışım diyiceksiniz.

metal sen nasılsın? konunu takip ediyordum ama göremiyorum bikaç zamandır dava açtınmı bebeğin nasıl

bence hiç üzülme ya boşver değmez erkek milletine benimde ilk sevgilimdi 3 yılım onla geçti ne oldu gördüm ki kötü tarafları çok ayrılmak istedim istiyorum kendim söyleyeceğim hayatımda yeni birisi yok 3 senede olmasını istemiyorum onu da unuturum bu zaman diliminde abartmamak lazımmış bu üzülme işini bir bakmışşın bir anda hayatına yeni birisi girivermiş.

Aklı olan biraz kendınk dusunen evlenmez
Evlenmeyın dertsız basa dert almayın
Of bunaldm

Bir de öyle bir adama yalvardın mı? O nişanı senin atman gerekirdi. Keşke hiç ağlamasaydın yalvarmasaydın. Kusura bakma ama görgüsüzce ne koparsak kardır der gibi dedesine, abisine, babasına takım elbise, annesine , ablasına takım elbise isteyen bir adamla hiç işin olmamalı.

Amfirit bacı ex nişanlı nihayet doğruyu söylemiş. Bozuk saat misali doğru çalmış. Bende söylüyorum; Dengin değildi. Evet çok daha iyilerine layıksın. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim karşına senin niyetine sahip insanlar çıkarsın. Zaman ilaçtır iyi gelecek. Sizi çok kötü bir hayattan kurtarmış.

aynı evde mi yaşıyodunuz?
Hayir ayni evde yasamiyoruz ama evinin her tarafında bir anisi var ne bilim fotografi aldiği hediyeler kurutulmuş gulerim bunkari görmek düşünmek bile canini acitiyor kalbim aciyor sürekli ağlama krizine giriyorum ben bunlari hakkedecek ne yaptim ki

zaman herşeyin ilacıdır geçicek emin olun zamana bırakın... sizi rahatlatan ne varsa onu yapın...

zaman herşeyin ilacıdır geçicek emin olun zamana bırakın... sizi rahatlatan ne varsa onu yapın...
Ben çok sevmisim kaç gün geçti kimse aramadi ailesi bile taki için bile aramadilar bu çok zoruna gidiyor.

aramasınlar bela olsalar daha mı iyiydi belkide o kişi doğru soyluyordur siz daha iyilerine layıksınız çevreni,ze bakın Hayat HERŞEYE VE HERKESE RAĞMEN VE ONLARLA devam ediyor... illa ki yaşamın kıymetini hasta olunca mı anlayacksınız yaşınız kaç bilmiyorum ama daha nice insanlar tanırsınız insanlar boşanıyorlar yinede hayatlarına devam ediyorlar bir nişan sizi bu kadar yıkmasın... yolunuz bahtınız açık olsun söylediklerim ise kulağınıza küpe...

Hayir ama insan helallik için demi atamaz ailem arayip özür dileyecekler oglunun yaptiginicin o şekilde takisini gönderirim dedi onlar onu bile tenezzül etmiyor ben bu kadar mi kotu biriyim de bittiyle hemen baglantiyi kestiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…