Gecen konumda anlatmistim nisanlimla aramda ki sorunlari onlari atlattik derken begin aktan almakarimla biraz daha surdurdu bugun seni cok yipratiyorum bitsin dedi aglamama yalvarmama ragmen bitirdi ( daha iyilerine layikmisim oyle dedi)
Benim size sorum suan dünyanın sonuymus gibi canim yaniyor nefes alamiyorum ilkbsevgilimdi kendisi bu aci nasip geçer yardim edin bana
zaman herşey zamanla olucak yavaş yavaş azalıcak acınız birde bakmışsınızki ben bunlar içinmi kendimi hırpalamışım diyiceksiniz.
Amfirit bacı ex nişanlı nihayet doğruyu söylemiş. Bozuk saat misali doğru çalmış. Bende söylüyorum; Dengin değildi. Evet çok daha iyilerine layıksın. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim karşına senin niyetine sahip insanlar çıkarsın. Zaman ilaçtır iyi gelecek. Sizi çok kötü bir hayattan kurtarmış.Gecen konumda anlatmistim nisanlimla aramda ki sorunlari onlari atlattik derken begin aktan almakarimla biraz daha surdurdu bugun seni cok yipratiyorum bitsin dedi aglamama yalvarmama ragmen bitirdi ( daha iyilerine layikmisim oyle dedi)
Benim size sorum suan dünyanın sonuymus gibi canim yaniyor nefes alamiyorum ilkbsevgilimdi kendisi bu aci nasip geçer yardim edin bana
aynı evde mi yaşıyodunuz?Bir şehirde yanlız kalıyorum şimdi iş için dönmem lazım nasıl yapacam evin her tarafı onun anisi
Hayir ayni evde yasamiyoruz ama evinin her tarafında bir anisi var ne bilim fotografi aldiği hediyeler kurutulmuş gulerim bunkari görmek düşünmek bile canini acitiyor kalbim aciyor sürekli ağlama krizine giriyorum ben bunlari hakkedecek ne yaptim kiaynı evde mi yaşıyodunuz?
Ben çok sevmisim kaç gün geçti kimse aramadi ailesi bile taki için bile aramadilar bu çok zoruna gidiyor.zaman herşeyin ilacıdır geçicek emin olun zamana bırakın... sizi rahatlatan ne varsa onu yapın...
Hayir ama insan helallik için demi atamaz ailem arayip özür dileyecekler oglunun yaptiginicin o şekilde takisini gönderirim dedi onlar onu bile tenezzül etmiyor ben bu kadar mi kotu biriyim de bittiyle hemen baglantiyi kestiler.aramasınlar bela olsalar daha mı iyiydi belkide o kişi doğru soyluyordur siz daha iyilerine layıksınız çevreni,ze bakın Hayat HERŞEYE VE HERKESE RAĞMEN VE ONLARLA devam ediyor... illa ki yaşamın kıymetini hasta olunca mı anlayacksınız yaşınız kaç bilmiyorum ama daha nice insanlar tanırsınız insanlar boşanıyorlar yinede hayatlarına devam ediyorlar bir nişan sizi bu kadar yıkmasın... yolunuz bahtınız açık olsun söylediklerim ise kulağınıza küpe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?