Sonunda bitti..

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
İyi geceler ..

Boşandık bugün .. bitti.. 5 dakika bile sürmedi sanırım.. öncesinde konuştuk. Bana hayatında biri mı var çok mutlusun yüzün artık hep gülüyor dedi. Sadece güldüm.. 10 dakika sonra tekrar sordu.. şuan yok ama ilerisini bilemeyiz dedim. Gerekçeli kararın yazılmasının ardından eski soyismime kavuşuyorum inşallah.

Hic aglamadim gülüyorum aksine.. bazen kötü görünen şeyler aslında mutluluğa giden en kestirme yolmuş arkadaşlar.. siz güçlü olmayı isteyince herşey oluyormuş..

Sevgiyle kalın

Hakkında Herşeyin Hayırlısı olsun canım şimdi de sonrası için de ...

Niye boşandınız ki canım..??
Inşallah yeni hayatın eskiyi aratmaz..

İnş bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olacak. Rabbim sana güzel kapılar açsın, hayırlı yazılar yazsın..

Senin ve evladın için en hayırlısı olsun canım

Ne diyelim hersey gönlünüzce olsun insallah bundan sonrası icin

Gozun aydin mutlu olmana cok sevindim. Yeni hayatinda mutluluklar... Allah karsina sen gibi insanlar cikarsin.

Bir bitmiş evlilik ve kalan en güzel şey evlat Allah senide evladinida hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah zaman herşeyin ilacı diye boşa demiyorlar hayırlısı olsun

Yakışıklılığı omur boyu sürecek sanan eski eşin kafasını çok duvarlara vuracak ama sen dimdik ayakta çok mutlu yuva kuracaksın evladinla birlikte hayatında kimse olmasa bile ..olursada seni hakeden sana ve bebeğine cok aşık vicdan merhametli nadir bulunan adamlardan olsun inşallah

Canım gözünaydı diyelim o zman inşallah yeni hayatın güzel günlerin kapısını açar sana mutlu ol tabiki etrafında bi sürü kız varmışya muhtemel sendende ağlamanı peşinde dolaşmanı bekledi şaşkın... daha dur şimdiden başladıysa seni mutlu gördükçe kıskançlıkları başlayacaktır bu işin sonunda üzülen o olacak sakın unutma sen bebeğine sarıl hayatın tadını çıkar unutma senden be bebeğinden önemlisi değerlisi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…