Sonunda bitti..

Sagolun güzel dilekleriniz için.. tayin işi olana kadar Ankara'dayım . Ailem yanımda hep beraberiz . Ve ben kendime önümüzdeki bir yıl için hedefler koydum. Umarım hepsini gerceklestirebilirm. Sizinde başınızı sisirdim. Kusuruma bakmayın. Belki bi gün bi yerlerde tanışırız. Bu sayfayı kapatıyorum .. inşallah güzel merhametli yureklerde misafir olurum bundan sonra.

Kendinize iyi bakın ..

Ilk baslarda kurtulduğunuz icin sevinirisiniz sonradan basklari gibi pismanlik yasamazsiniz umarim zaman herseyin ilaci bence bosanan hic kimse mutlu olrak bosanmaz mutlaka bir hüzün olur erkeklere daha kolay atlatir onlarin özgürlük alani geniş istedigi zaman birini bulur ve keyif yapar olan kadına olur bide çocuk varsa

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonra hep mutlu olursunuz umarım.

Çok sevindim canım senin adına, konularını takip ediyordum, keyfine bak bundan sonra, şundan da adım gibi eminim eşek gibi pişman olup dönecek eşin.

Rabbim sabrının,evladın icin dik duruşunun yaşadığın kalp kırıklığının mükâfatını bundan sonra yaşadığın her dakikada karşına çıkarsın.. Mazlumun ettiği tek bir ahın bile Allah katında büyük yeri vardır inşallah. Hep çok mutlu,sağlıklı olun yeni hayatınızda başarılar güçlü anne ve ona bu gücü veren güzel evladı..

Hakkinizda hayirlisi olsun. Allah yolunuzu acik etsin.

Tebrik ederim Eylülüm çok mutlu olasın seni hakeden yürekli insanlarla birlikte

Eski konularını da okudum. Emin ol hayatının hiç bir döneminde "keşke" diyeceğin hiç bir şey yok.
Bunun huzuruyla çok mutlu günler seni bekliyor.
Sakın arkana bakma önce kendin için sonra evlandın için doya doya yaşa.

Yani?
Evli kalmak istemeyen bir kocadan boşanmamak için dirense miydi?

Gozun aydin eylulcum o adamdan kurtuldun . Naptiniz acaba diye düşünüyordum. Başlamış yalnız şimdiden kıskanmaya. Niye mutlusun diye hesap sormuş bir de. Ağlayıp bırakma beni diye yalvarcaksin sandı heralde. Çok sevindim böyle dik durduğuna.

Bende 1 hafta önce boşandım mahkeme günü yüzüm hep güldü güçlü durmaya çalıştım. İnşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırız

Abi niye mutlusun ne ya. Mutluluk icin sebebe mi ihtiyac olmalı. Mutsuza sorulur niye mutsuzsun diye. Mutsuz görmek istemis ama aradigini bulamamis. Mercimek beyinli ve yürekli adam. Bulduğu kıytirik onu bıraktığında (sen yok desen de), piyasasi umdugu gibi cikmadiginda gorcez biz onu.

Sende mutlu ol inşallah Yen'i hayatında canım evladınla birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…