Hakkinizda hayirlisi olsun. Allah yolunuzu acik etsin.İyi geceler ..
Boşandık bugün .. bitti.. 5 dakika bile sürmedi sanırım.. öncesinde konuştuk. Bana hayatında biri mı var çok mutlusun yüzün artık hep gülüyor dedi. Sadece güldüm.. 10 dakika sonra tekrar sordu.. şuan yok ama ilerisini bilemeyiz dedim. Gerekçeli kararın yazılmasının ardından eski soyismime kavuşuyorum inşallah.
Hic aglamadim gülüyorum aksine.. bazen kötü görünen şeyler aslında mutluluğa giden en kestirme yolmuş arkadaşlar.. siz güçlü olmayı isteyince herşey oluyormuş..
Sevgiyle kalın
Ilk baslarda kurtulduğunuz icin sevinirisiniz sonradan basklari gibi pismanlik yasamazsiniz umarim zaman herseyin ilaci bence bosanan hic kimse mutlu olrak bosanmaz mutlaka bir hüzün olur erkeklere daha kolay atlatir onlarin özgürlük alani geniş istedigi zaman birini bulur ve keyif yapar olan kadına olur bide çocuk varsa
İyi geceler ..
Boşandık bugün .. bitti.. 5 dakika bile sürmedi sanırım.. öncesinde konuştuk. Bana hayatında biri mı var çok mutlusun yüzün artık hep gülüyor dedi. Sadece güldüm.. 10 dakika sonra tekrar sordu.. şuan yok ama ilerisini bilemeyiz dedim. Gerekçeli kararın yazılmasının ardından eski soyismime kavuşuyorum inşallah.
Hic aglamadim gülüyorum aksine.. bazen kötü görünen şeyler aslında mutluluğa giden en kestirme yolmuş arkadaşlar.. siz güçlü olmayı isteyince herşey oluyormuş..
Sevgiyle kalın
Bende 1 hafta önce boşandım mahkeme günü yüzüm hep güldü güçlü durmaya çalıştım. İnşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırızİyi geceler ..
Sevgiyle kalın
Sende mutlu ol inşallah Yen'i hayatında canım evladınla birlikte..Kızlar tayinim çıktı cok şükür. Dün çıktı ama ilişiğimi kesemedim. Salı gününe kaldı. Sonunda tamamen gidiyorum inşallah. Size de haber vereyim istedim. Başından sonuna kadar yanımda olan herkese teşekkürler.. mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?