• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bitti..

Rabbim sıkıntılarını mutlulukla unuttursun, insaAllah yolun bahtin açık olsun..
Her zaman bol bol dua etmeni, bu süreçte bi süre kendini dinlemeni, artik eski detaylarda bogulmamani ve kendine bi yol çizmeni öneririm.. Yaşanmış olumsuzluklarda senin hatan ve karsi tarafin hatalarini gozden gecirmen ve kendine düşen kısımda hatalarini tekrarlamamaya calismak, ileri yaşamın icin daha hayirli olacaktir diye dusunuyorum.. InsaAllah..
Maddi imkanlarin nasildir bilemiyorum ama ücretsiz olanlari da var; dil, spor, sanat ile ilgili kurslara katilabilirsin..
Yanlis anlama, bosanma psikolojisi zordur, sana bi diger tavsiyem, cevreye mutsuz olmadığın imajini vermek icin cabalama, dogal ol, bi sey ispat etmek durumunda degilsin..
Mumkunse, kimseye duyurmana gerek yok, psikolojik destek al..
Allah yar ve yardimcin olsun..

Rabbim seni ve evladını sağlıklı huzurlu bol gülümsemeli günlere kavuştursun tez zamanda eylulum. Eski eşinin hayatındaki rolü bu kadarmış. Allahım seni ve evladını güzel günlere kavuştursun. Eskiyi hepten unuttursun. Hep mutlu olursun bundan sonra inşallah canım benim... sevgiyle huzurla kal...

Çok mutlu ol asil kadın.. :) evladın sana en değerli hediye.. Ve sen tabi ki mutlu olmayı hakeden iyi ve yürekli bir kadınsın.. Duruşun tüm kadınlara örnek olsun.. Yolun bahtın açık olsun.. Sevgiler :)

Geçmiş olsun E Eylulm , iyi kötü bir süreç sonuçlandı ve artık tamamen kendi hayatınıza odaklanabilirsiniz. Önereceğim tek şey, duygularınızı içinize atıp biriktirmeyin. Mutlaka bunları ifade edebileceğiniz bir alan yaratın kendinize. Spor, ufak bir tatil, psikoloğa gitmek paylaşmak gibi size iyi gelecek, değer algınızı yükseltecek planlamalar yapın. Çok mutlu ve huzurlu olmanızı dilerim..

Canim tebrik ederim seni. Takdir ettim ayni zamanda... hep böyle güçlü ve mutlu ol. Insallah hayat sana ve oğluşuna hep güzel kapılar açar.

Hakkimda hayirlisi olsun artik bitmis.Eski esiniz neden hayatinzda biri varmi diye soruyor sizde gulumseyerek cevap vermissiniz.Size yaptiklatindan sonra yuzune bile bakmamalisiniz.

Gözün aydın :)
Merhaba güzel günler diyerek başla hayatına :5:

Back
X