Sonunda bitti

Bebeğiniz emin olun daha mutlu büyüyecek. Sakın geri adım atmayın pişman olsa da. Bu kadar anlattıklarınızdan bile boşanmak sizin için en hayırlısı. Çok mutlu olun, sağlıcakla büyütün bebeğinizi inşallah.

Huzursuz bir anne ve ailedense boşanmış bir aile
Cesaretiniz için tebrik ediyorum
Öncelikle kendinize büyük iyilik yapmışsınız. Siz iyi olunca bebeğiniz de iyi olur emin olun.

Teşekkür ederim hepinize Tabii ki her ne kadar kötü şeyler de yaşasam yaşanmışlıklardan dolayı sudan çıkmış balık gibiyim. Ama geçecek biliyorum. Dediğim gibi sonucu değiştirecek olmasa da pişmanlığını görmeyi isterdim.

Canım benim en iyisini yapmışsın.Bende boşanma aşamasındayım benim eşimde polisti ve narsisti.Umarım bebeğinle çok güzel bir hayatın olur

Hakkınızdan en hayırlısı olsun umarım bundan sonraki hayatınız bebeğinle çok güzel be mutlu geçer . Zaman geçmiş üzerinden herhangi bir aksiyon alındı mı me durumdasınız
Kesinlikle. Kötü de olsa yaşananlar insan bir ne oldum diyor. Şimdi üzülen ben çocuğum için sadece, sonra da o olsun bizi kaybettiği için

Böyle bir baba yok..Böyle bir eş yok...Böyle bir insan yok...Bu ağzından çıkan şeyler bu gezegende yaşayan insana ait olamaz..Ruh sağlığı yerinde değil başka açıklaması olamaz..Bence silahlı kuvvetler belirli aralıklarla ciddi psikolojik araştırma yapmalı bu meslekteki kişilere...

Size hayatınızda mutluluklar diliyorum...Kızınızın ve kendinizin hayatını kurtardığınız için tebrik ediyorum...Kızınız böylesine güçlü bir anneye sahip olduğu için çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…