Sonunda bitti

white chochlate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
99
109
93
İyi geceler herkese. Yıllar sonra boşanmak için konu açmakta varmış nasipte. Öncelikle çok uzatmadan direkt anlatmaya başlayayım. 3.5 yıllık evliyim, dünyalar tatlısı da bir bebeğim var. Eşimi çok severek evlendim ama onun açısından aşk evliliği değildi pek fazla. Sanırım benim sadakatime ve aşırı olan sevgime kayıtsız kalamadı sadece. Kendisinden bahsedecek olursam. Yürüyen ego. Sürekli psikolojik,sosyal,ekonomik baskı yapan birisi. Takıntıları var, çocuk bana benziyor diye yemeği terkeden birisi mesela böyle söyleyeyim siz anlayın :) her fırsatta ailemi aramakla tehdit edip zaman zaman arayıp kızınızı alın demişliği bile var.

Kendisi polis bu arada. En son hakaret,şiddetten hakkında şikayette bulundum. Soruşturma vs. Geçirdi. için yeniden diye geldi ve son kez her şeye rağmen elimden geleni yaptım diyebilmek için bebeğime tekrar denedim. Ama bugün yine olmayacağını anladım. Kendisi bana sinir krizleri geçirten, lohusa iken 2. Dilim ekmek yiyorsun kilona dikkat et diyen, tartışmalarımızda bebek sana benziyor görmek istemiyorum diyen birisi.

Kendisiyle Doğu görevinde iken sorun yok gibiydi ama beni hep manipüle ettiğinden tabii ses çıkardığım an kapıyı gösterirdi. Tayin çıktı ve memleketine geldik, yıllarca ailesiyle görüşmeyen adam bir den aileci oldu 2-3 günde sürekli görüşmek istemeye ve bana sormadan emrivaki gelecekler demeye başladı. Şu an kalbim aşırı sıkışıyor ve nefes alamıyorum. Ama çokta mutluyum kurtuluyorum bu cehennemden bebeğim için bazen üzülüyorum ama kalmaya devam etsem de zaten sağlığımdan olup bebeğime yine faydasız olucam. Topladım eşyalarımı beni aileme bırakacak. Çok şükür ailem arkamda ve destekçim. Maddi kaygım yok şükür. Üniversite mezunuyum ve işim hazır gibi bir şey çalışmak istesem.

Başınızı şişirdim gece gece kusura bakmayın. Sanırım bebeğim için böylesinin daha hayırlı olduğunu duymaya ihtiyacım var. Sadece onun için vicdan yapıyorum. Okuyan herkese teşekkürler.

Annesine benzediği için hırs yapan bir babayla yaşamasına engel olup, o kavga ortamında büyümemesi için elinizden geleni yaptığınız için evladınız size minnettar kalacak, inanın bana.

Mutlu ve huzurlu bir ortamda büyüdüğü için size teşekkür edecek.

Çok mutlu olun

Siddet ve hakaret varsa asla değişmiyorlar
Tecrübeyle sabit
Ben de ikisi yüzünden boşandım benim de bir kızım var
İlk zamanlar çok zor oluyor ama sonrasında oh beee bu ayıyı nasıl daha önceden boşamadım ki ben diye tabiri caizse anırmak geliyor insanın içinden
En doğru kararı verdiniz bebeğiniz için
Bundan sonrası ikiniz icin çok güzel olsun

Aldiginiz karar emin olun şuana kadar belkide en dogru karwrlarinizdan biri olmuş cunku hic bir evlilik cocuk hatiri icin surdurulemeyecek kadar hashas bir dururumdur gec kalinmis bir karar ama cok dogru bir karar asla vaz gecmeyin bu durumdan

her şey gönlünüzce olsun inşalah ,elinizden geleni yapmışsınız ,hiç üzülmeyin bebeğinizle güzel bir başlangıç iyi gelecektir

Hepinize iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten telefonun ucundan da olsa destek görmek, insanın yaptığının doğruluğuna inancını artırıyor. Eminim bir süre sonra çok rahat hissedeceğimden şu an bile kendi adıma öyleyim, rahatım. Ama işte bebeğim için asla geri dönüşü olmaz ama acaba hakkına mı giriyorum diyorum da zaten böyle bir babayla da büyümese daha iyi. Kendisi gel gitli bir ruh hastası. Doktor değilim ama kişilik bozukluğu olduğuna eminim. Aksi taktirde 2 gün önce doğum yapan karısını gezmeye gelmiyorsun diye kızıpta babasının evinde bırakıp kendi babasının evine gitmezdi. Yolda arayıp ağlayıp zırlayıp yalvarmazdı. Sadece aşırı pişman olsun istiyorum. Ben mutluluktan uçarken o pişmanlıktan gebersin istiyorum. Hoş pişman olsa da bu artık bir şeyi değiştirmez ama en azından giden yıllarımın, çektiklerimin mükafatı olur. Hepiniz iyi ki varsınız bu arada tekrardan teşekkürler.

En doğru kararı vermissin emin ol için rahat olsun..Bebegime baktıkça üzülüyorum demişsiniz demek ki bu düşüncede yalnız değilmişim..Bizler anne olarak iki kişilik bir karar verdiğimiz için gelecek kaygimiz oluşuyo ister istemez.hatta ne kadar dogru karar vermiş olsak bile evladina bakinca acaba diyo insan..yani bilakis bosanma aşamasında oldugum için ben böyleyim bu günlerde:) Bunlari düşünmen çok normal ..Bebeginle sana mutlu bir hayat dilerim ..umarım bundan sonraki hayatınız bebegin ve senin için daha güzel olur ..

Yanlış anlamayın ama sürekli bebeğim için deyip duruyorsunuz ya, bu adam bebekten hemen sonra mı böyle oldu?
Yoksa bebeğiniz korunurken mi oldu? Ya da bebeği istekle yaptınız ama bebek düşünürken bu tür şeyler aklınıza gelmedi mi?

Yaa kesinlikle anne olunca dediğiniz gibi iki kişilik düşünüyor insan. Size de bu süreçte kolaylıklar dilerim. Eminim ileri de iyi ki diyeceğiz. Kimse istemez yuvası yıkılsın, boşansın ama olmayınca olmuyor. Gariptir ki bebeğim için üzülsem de yine bebeğim için gidiyorum aslında. Kalsam sağlığımdan olup ona hiç bir faydam olmayacak. Umarım siz de bebeğinizle çok mutlu olursunuz. Yalnız değilsiniz

*Adam sizi dövmüş.
*Her türlü psikolojik baskıyı yapmış. Lohusa kadına kilo linci nedir ya!
*Her zaman huzursuzluk çıkarmış.
*Üstüne bir de ailenizin evine "bırakmış".
*Kendi evladına karşı bir sevgi algısı yok adamın bir kere. Kime benzerse benzesin, evladın ya, nasıl bunu mesele edersin?
Şimdi şu adamı boşamakta yerden göğe kadar hakkınız var. Boşamazsanız esas haksız duruma düşersiniz. Yukarıdaki maddelediğim her durumun kendileri zaten tek başlarına boşanma sebebi. Sizde yok yok yani...

Bebek ikimizinde istediği bir bebekti. Planlıydı. Ancak kendisi bebeğe kayan ilgiyi bile kıskandı sanırım. En azından bana hissettirdiği buydu. O kadar iyi oynadı ki özellikle kendi memleketine gelene kadar. Kendisi 33 yaşında bense 27. Bana memleketine gelince tayt giyme, elbise giyme aman ailemin yanında konuşurken valla deme (ailesi muhafazakar geçinen ama babası bana bebeği yanımda emzir diyen, 6. Evliliğini yapmaya dolanan biri işlerine göre yani) günah diyen. Alkol alan bunu gizleyen çift karakterli biri. Aileden uzak yaşarken giyimime, konuşmama vs. Karışmayan gayet çağdaş biriydi ama değilmiş.

Kesinlikle. Bu maddelere o kadar çok ekleyebilirim ki inanamazsınız. Lavaboda sakal traşında sonra temizle dedim diye bana mesela yapmış birisi. Şaka gibi gelebilir ama değil.

Kesinlikle. Bu maddelere o kadar çok ekleyebilirim ki inanamazsınız. Lavaboda sakal traşında sonra temizle dedim diye bana mesela yapmış birisi. Şaka gibi gelebilir ama değil.
Ayyy yukarıdaki mesajınızı gördüm de...
Kayınpederinizin "tuhaf" davranışları karşısında sesini çıkarmaması bile yeterli bir sebep bence. Ne demek yanımda emzir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…