- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Evet o eksik şeyleri hic bir zaman tamamlayamadık sanırım ondanOlmuyorsa zorlama bazen eksik şeyler vardır. Akışına bırak gitsin.
Ben sıkıldığını gençlik zamanlarında cinsellik olmadığı arkadaşça bir ilişki gibi gördüğü bişeyi devam etmek istemediğini düşünüyorum. Geri dönebilir evet cünkü erkekler biz gibi degil ilk başta rahatlayıp zamanla özlemeye baslıyolar ve arıyolar o kişiyi benceBir ilişkinin bitmesi için ille aldatma olması gerekmez ki.
Sevmiyor olabilir, artık sıkılmış olabilir, yürütemeyeceğinizi anlamış olabilir.
Ya da sadece kafa dinlemek istiyor olabilir.
Uzun ilişkilerin geri dönme ihtimali her zaman daha fazladır.
Bakalım, hayırlısı olsun
Onu pek düşünmüyorum ama pek öyle ortamı olan benden başka kızlarla görüşen biri degildi hayatını yaşamak istedi diye düşünüyorum birazVardır bir nedeni vardır bir başkası üçüncü şahıs
Ya dogru söyliyosunuz ama bana daha cok genç yaşında uzun ilişki yaşaması ve cinsellik olmamasıyla beraber arkadaş gibi hissettiği icin ayrıldı gibi geliyor. Yoksa beni cidden severdi cok bunu da bilirdim..ayrılan cogu kısının soyledıgı bahaneler bunlar... bır sebep yokken bıtıren herkes ya sessızce cekıp gıdıyor ya da karsındakıne ''daıma yanındayım'' mesajı vererek ayrılıyor.. tabııkı sahte.. seven adam sebepsızce ayrılır mı?
İnsan 1 bucuk senesine yanıyor valla herşeyi geçtim kırılan gurura bideSen daha iyilerine layıksın modu
Cok dogru yazmışsınız gercekten aynen öylr. Bende kaderde varsa zaten tekrar bir araya gelecegimizi düşünüyorum ki o zaman değişmiş olacak diye düşünüyorum.her zaman baska birisi olmasi gerekmiyor. yurumeyecegini anlayip birbirinizi daha fazla uzmeden ve yormadan, birseyler daha da ciddiye binip aliskanlik haline gelmeden de nokta koymak istemis olabilir. kendinize ve ona zaman verin. gercekten birbirinizi sevdiginizi ve ayri yapamadiginizi anlarsaniz zaten tekrardan birlikte olursunuz.
bu sadece senın savunma mekanızman canım..Ya dogru söyliyosunuz ama bana daha cok genç yaşında uzun ilişki yaşaması ve cinsellik olmamasıyla beraber arkadaş gibi hissettiği icin ayrıldı gibi geliyor. Yoksa beni cidden severdi cok bunu da bilirdim..
Neden bitsin istediniz asil sebep olarak ..daha önceki konularımdan bilenleriniz vardır. Erkek arkadaşımla 1 bucuk senedir beraberdik beraberken cok eglendigimiz güzel gecen bir iliskimiz vardı uzaktayken ise ilgisiz arkadaslarına cok düşkün onları hayatının merkezi yapan telefonla aradıgımda dönmeyen hastayken yanımda bile olmayan bir adamdı.
Onun dısında onun neşesine eglencesine beni saf sevmesini sevmiştim. cinsellik olmadan (tabi bazı şeyler oluyordu ama) 23 yasında bir adam 1 bucuk sene gecirdi benle.
Bugun konustuk 2 aydır ayrı sehirlerdeydik zaten. Ben ayrılamıylrum k ayrılamıyor garp bi durumdaydık. Bugun Bana benim mukemmel biri oldugumu beni sevdigini ama icinde garp bi his oldugunu artık arkadasca hissettigi icin bu iliskiyi ayrılmak istememesine ragmen bitirmek zorunda oldugunu söyledi. Eger yanlıs yaptıgımızı düşünürsek zaten yine olur birbirimze döneriz dedi. Bende aynılarını düşünüyodum.
Karsılıklı konustuk, her zaman yanındaym bişey olur başın sıkısır ararsın mutsuz olursun her zaman yanındayım dedi. Lutfen silme beni bi yerlerden dedi senden kalan herşeyi saklayacagım dedi. sonlara dogru bogazım dugumlendi konusamıycam dedi ve bitirdik.
Sonra en yakın arkadasıma yazdı iyi mi nasıl yanında ol dedi, sonra da "nasıl mutlu olacagız böyle bilniyorum ama olması gereken buydu" dedi. Simdi dakika bası whatsappa girp cıkıyor bakıyo tahminim bana.
Baska kız falan da yok herşeyinin sifresi var bende onun haberi yok ondan gizli bakıyodum zaten kız arkadasları da yok öyle. Sadece erkek kankalarının hepsi bekar ve takılmayı seven tpler diyelim.
Moral verirseniz yorumlarınızı alabilirsem cok mutlu olurum.
daha önceki konularımdan bilenleriniz vardır. Erkek arkadaşımla 1 bucuk senedir beraberdik beraberken cok eglendigimiz güzel gecen bir iliskimiz vardı uzaktayken ise ilgisiz arkadaslarına cok düşkün onları hayatının merkezi yapan telefonla aradıgımda dönmeyen hastayken yanımda bile olmayan bir adamdı.
Onun dısında onun neşesine eglencesine beni saf sevmesini sevmiştim. cinsellik olmadan (tabi bazı şeyler oluyordu ama) 23 yasında bir adam 1 bucuk sene gecirdi benle.
Bugun konustuk 2 aydır ayrı sehirlerdeydik zaten. Ben ayrılamıylrum k ayrılamıyor garp bi durumdaydık. Bugun Bana benim mukemmel biri oldugumu beni sevdigini ama icinde garp bi his oldugunu artık arkadasca hissettigi icin bu iliskiyi ayrılmak istememesine ragmen bitirmek zorunda oldugunu söyledi. Eger yanlıs yaptıgımızı düşünürsek zaten yine olur birbirimze döneriz dedi. Bende aynılarını düşünüyodum.
Karsılıklı konustuk, her zaman yanındaym bişey olur başın sıkısır ararsın mutsuz olursun her zaman yanındayım dedi. Lutfen silme beni bi yerlerden dedi senden kalan herşeyi saklayacagım dedi. sonlara dogru bogazım dugumlendi konusamıycam dedi ve bitirdik.
Sonra en yakın arkadasıma yazdı iyi mi nasıl yanında ol dedi, sonra da "nasıl mutlu olacagız böyle bilniyorum ama olması gereken buydu" dedi. Simdi dakika bası whatsappa girp cıkıyor bakıyo tahminim bana.
Baska kız falan da yok herşeyinin sifresi var bende onun haberi yok ondan gizli bakıyodum zaten kız arkadasları da yok öyle. Sadece erkek kankalarının hepsi bekar ve takılmayı seven tpler diyelim.
Moral verirseniz yorumlarınızı alabilirsem cok mutlu olurum.
Ya cok tesekkur ederim fikriniz icin ama nasıl gececek bilmiyorumAdam kız düşürmeye gidecek işte, haklısın o konuda, amaan boşver unutmaya çalış sırf cinsellik için sevgilisini bırakanla olmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?