- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Yok ben bidaha yazmam zaten amakötğ hissediyorum siz nasıl atlattınız?Canım senin kadar güzel olmasada birkaç gün önce bende bir buçuk yılık ilişkimi bitirdim. daha doğrusu terkedildim. bir daha döneceğini bana sanmıyorum oda aşkın bittiğini söyledi artık beni sevmediğini söyledi her yerden engelledi. hatta şuan acı çekiyorum.diyeceğim şui siz güzel ayrılmışsınız tekrar dönebilir size ama sakın onu sık boğaz etmeyin.
Ya cok tesekkur ederim fikriniz icin ama nasıl gececek bilmiyorum
Ya böyle yazmıssınız ama bu adam bana karsıma 4 sene sonra cıksaydın 6 aya evlenirdik diyen her seferinde karım gibi hissedşyorum diyen. Ben arkadss gibi olduk dan ne anlıyım siz söyleyin. O anlamda pek olamadık beni cok tatlı minnoş iyi kalpli gördü oyle seksi hissedemedigi icin oldu diye düşünüyorum ben. 23 yasındaki bi adama 1 bucuk sene cinsellikten uzak kalsa böylr düşünmez mi yani.Takmissiniz bi "sevismedik diye gitti yoksa kesin cok seviyor." Adam belki cinsellik yasayip size geri donecektir tek sorun buysa oturun bekleyin. Ne diyelim.
Cok ayrı karakterlerimizdi ben ondan istedim. Ben erkegin sahiplenmesini agır duruşunu kötü hissettigimde yanımda oluşunu severim ama o ise sadece iyi zamanlarda var olan zor zamanlarda uzaktan gecer diyen biriydi. Mesaj atarım diyelim 3-4 saate yazar 2 günde bi telde özledim diyip konusuruz sırekli görüsmek istemez erkek kankaları önemlidir onun icin böyle biriyle evlilik düsünemedigim icin bitirmek istedim.Neden bitsin istediniz asil sebep olarak ..
Ilgisiz alakasiz biri yani aman bosverin ya boylelerini caninizi skmaya degmez yarin birgun karsiniza adam gibi biri cikar boyle bi kisiyi nasil tanimissim diye piman bile olursunuz.Cok ayrı karakterlerimizdi ben ondan istedim. Ben erkegin sahiplenmesini agır duruşunu kötü hissettigimde yanımda oluşunu severim ama o ise sadece iyi zamanlarda var olan zor zamanlarda uzaktan gecer diyen biriydi. Mesaj atarım diyelim 3-4 saate yazar 2 günde bi telde özledim diyip konusuruz sırekli görüsmek istemez erkek kankaları önemlidir onun icin böyle biriyle evlilik düsünemedigim icin bitirmek istedim.
Ya böyle yazmıssınız ama bu adam bana karsıma 4 sene sonra cıksaydın 6 aya evlenirdik diyen her seferinde karım gibi hissedşyorum diyen. Ben arkadss gibi olduk dan ne anlıyım siz söyleyin. O anlamda pek olamadık beni cok tatlı minnoş iyi kalpli gördü oyle seksi hissedemedigi icin oldu diye düşünüyorum ben. 23 yasındaki bi adama 1 bucuk sene cinsellikten uzak kalsa böylr düşünmez mi yani.
atlatamadım tabiki depresyondayım ayakta durmaya çalışıyorum ama olmuyor mallesef. onun az üzüldüğünü bilsem belki rahatlıycam ama değil. canım ben onu ayrıldığımızdan beri çok aradım sordum oda bana senden tiksiniyorum yeter rahat bırak dedi. kesinlikle arama.Yok ben bidaha yazmam zaten amakötğ hissediyorum siz nasıl atlattınız?
Ya gercekten pişman olsun istiyorum sizce peki bu kadar uzun bi ilişki o boşluğa o da düşer diye düşünüyorum haksız mıyım?Aklima suda takildi senle konusup ayrilalm diyip iki dkka sonra kiz arkadasina iyi mi yaninda ol demesi arkadasindan suphe etmedm degil yani
Bide birak kafasini dinlesin duygularindan emin olsun belliki sana deger veriyor senleyken yanlis yapmaktan cekiniyor bence
Evet kaderde varsa zaten bi şekilde tekrardan olur yoksa zaten ben ne desem boşgüzel ayrılmışsınız..
hayırlısı böyledir belkide.
Bir ilişkinin bitmesi için ille aldatma olması gerekmez ki.
Sevmiyor olabilir, artık sıkılmış olabilir, yürütemeyeceğinizi anlamış olabilir.
Ya da sadece kafa dinlemek istiyor olabilir.
Uzun ilişkilerin geri dönme ihtimali her zaman daha fazladır.
Bakalım, hayırlısı olsun
Ben evden attım en son, ay yeter görmeyelim bir süre birbirimizi dedim. Adam 20 saat uzaklıktaki bir ülkeye gitti.Keşke evlilikte de bu söz konusu olsa. Artık görüşmek istemiyorum desek mesela. Poffffffff evet sıkılmış olabilir erkekler genelde ani karar veriyor sonra pişman oluyor o yüzden girip bakıyor olabilir
Canim valla ciddi iliskiye hazir degil o daha laylaylom keyif yapma derdinde e senciddisin oda sana yanlis yapmak istemiyor bnce ayrilmak istemis birak gercekten seviyosa gelr ama sen hicbisey yapmabu surede :)Ya gercekten pişman olsun istiyorum sizce peki bu kadar uzun bi ilişki o boşluğa o da düşer diye düşünüyorum haksız mıyım?
Sizinle yaşayamıyor muydu saçma sizinle daha renkli olurdu fazla görüşmenz yoksada yapabilirOnu pek düşünmüyorum ama pek öyle ortamı olan benden başka kızlarla görüşen biri degildi hayatını yaşamak istedi diye düşünüyorum biraz
Evet benimfe tahminim başka kızlar başka tenler insanlar ilgisini cekmeye basladı ve ben yetmedim monotonlastıgı icinŞu an belki hayatında biri yoktur ama gözüne kestirdiği biri vardır,ilgisi yavaş yavaş başkalarına kaymaya başlamıştır.
Seven adam cinsellik yaşayamadım falan diye ilişki bitirmez,benim kuzenim ve eşi tam 9 sene flört ettiler,aynı şekilde en yakın arkadaşım ve eşi 6 sene sevgili olduktan sonra evlendiler ve hayatlarında yüzeyselin ötesinde cinsellik yoktu(nereden biliyorum farklı şehirlerde yaşamaları ve aşiret korkusu diyelim)
Aradan biraz zaman geçtikten sonra hayatına kaldığı yerden devam ettiğini göreceksiniz muhtemelen başka biriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?