- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.461
- 248
- Konu Sahibi Sevda_9421
Zamaninda bilseydi kiymetini..Allah yardimcin olsun bundan sornaki hayatinda hep guclu kal 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de uyguladığım bir taktik buİnsan beyni kötü olayları unutmaya meyilli. İyi olan ne varsa hatırlarsın, yaptığı ne kötülük varsa unutursun. Tek tek kağıda yaz hepsini, sinirin geçince aç oku hatırla.
konularınızı okudum güçlü bir hanımsınız Allah çok güç versin. az çok yaşadıklarınızı anlayabiliyorum evladınızla huzurlu günlerMerhaba arkadaşlar uzun bi süre burda baya kafaları şişirdiğimin farkındayım. Yaşamayana çok zor gelen boşanma mevzusu aslında eylem olarak kolay bi işmiş çok kasmışım..
Davaya sizin de dediğiniz gibi kilolarımı vermiş saçlar yapılı makyajlı en iyi halımle gittim yıkılmadım ayaktayım dıye. Ama o çok kötü gelmişti. Baştan ayağı karalar bağlamış Bı deri bir kemik saçlar dökülmüş vaziyetteydi insani olarak çok üzüldüm ama duygusal olarak hiçbişey hissedemedim o an. Sürekli benmle konuşmaya çalıştı konuşmadım çıkarken vedalaşmayı bekledı vedalaşmadan atladım arabaya gittim..Heyecanla aşkla başlayan bu rüyanın bi kabus olduğunu bilmek çok üzücü. Zorda olsa o kabustan uyandığımı düşünüyorum. Saolsun beni yalnız bırakmadı kimse. Ama sabah uyandığımda bi boşluktaydım sankı onunla tüm güzel anılarımız bır olmuş üstüme üstüme geliyorlar. Etkiledi beni bi süre de etkileyecek tabı ama bu da bi süreç geçecek inanıyorum. O pişman olacak ki davada dokunsam ağlayacaktı daha bunlar iyi günleri diye düşünüyorum. Şimdi benm canımı yakmaya çalışmaz inşallah akıllı uslu acısını yaşar umarım.. Zamanla herşey benım için daha güzel olacak inşallah. Buradaki siz değerli insanlara da destek ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim darısı diğer süreç yaşayanlara hepinizi çok öpüyorum![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunZamaninda bilseydi kiymetini..Allah yardimcin olsun bundan sornaki hayatinda hep guclu kal![]()
İlk senden öğrendim zaten kuzumBenim de uyguladığım bir taktik bu![]()
Çok teşekkür edrm evladım yok ama yıne de çok saolun dualarınızı eksık etmeyınkonularınızı okudum güçlü bir hanımsınız Allah çok güç versin. az çok yaşadıklarınızı anlayabiliyorum evladınızla huzurlu günler
Vakıt ayırıp baktığınız için çok teşekkür edrm çok saolun evet malesef yoktuAllah seni bir beladan kurtarmış..
Eski konularına baktım bu adamın elle tutulur hiç bir yanı yokmuş ve kendisine verilen son şansların bak şansın demiyorum şansların hepsini tüketmiş.
Üzülme bu evliliğin bitme sebebi sen değilsin.
Yolun bahtın açık olsun.
Hadı görelim senı aynen böyle kımse kendını mecburıyet durağı göremezGelecek ay bende yazacam ant ettim bitti sonunda diyegelecek güzel günlerimizin tadını çıkarmak dileğiyle ❤
Çok teşekkür edrm umarım öyle olurÇok geçmiş olsun.. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim![]()
Hiçbir işe yaramaz ama umarım kendıne çeki düzen verip doğru yola sapar bıran önceHayirli olsun hakkinizda.
Son pismanlik neye yarar...
Geçicek canm çok normal hıc kolay değil şuan çok umutsuz mutsuz hissetsem de kendımı onu hıc unutamayacağımı düşünsem de daha önce aynı duyguları yaşadığım insanlar aklıma bıle gelmiyor. Bu yas süreci bunu da geçiricez kabullenip yaşıycaz ağlıycaz ama önümüze bakarak arkaya bakmayarak atlatmaya çalışıcaz onlarla hergun ağlıyoruz barı böyle bır ay ağlar yoluma bakarımNe kadar güçlüsünüz bende bosanmadim inşallah sizin gibi umutla bakabilirim benim dne anılar üzerine uzrrime geliyorlar çünkü
Yeni hayatının bahtının senin yolun açık olsun, Allah güzel kapılat insanlar çıkarsın karşına tecrübelerini cebine koy unut gitsinMerhaba arkadaşlar uzun bi süre burda baya kafaları şişirdiğimin farkındayım. Yaşamayana çok zor gelen boşanma mevzusu aslında eylem olarak kolay bi işmiş çok kasmışım..
Davaya sizin de dediğiniz gibi kilolarımı vermiş saçlar yapılı makyajlı en iyi halımle gittim yıkılmadım ayaktayım dıye. Ama o çok kötü gelmişti. Baştan ayağı karalar bağlamış Bı deri bir kemik saçlar dökülmüş vaziyetteydi insani olarak çok üzüldüm ama duygusal olarak hiçbişey hissedemedim o an. Sürekli benmle konuşmaya çalıştı konuşmadım çıkarken vedalaşmayı bekledı vedalaşmadan atladım arabaya gittim..Heyecanla aşkla başlayan bu rüyanın bi kabus olduğunu bilmek çok üzücü. Zorda olsa o kabustan uyandığımı düşünüyorum. Saolsun beni yalnız bırakmadı kimse. Ama sabah uyandığımda bi boşluktaydım sankı onunla tüm güzel anılarımız bır olmuş üstüme üstüme geliyorlar. Etkiledi beni bi süre de etkileyecek tabı ama bu da bi süreç geçecek inanıyorum. O pişman olacak ki davada dokunsam ağlayacaktı daha bunlar iyi günleri diye düşünüyorum. Şimdi benm canımı yakmaya çalışmaz inşallah akıllı uslu acısını yaşar umarım.. Zamanla herşey benım için daha güzel olacak inşallah. Buradaki siz değerli insanlara da destek ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim darısı diğer süreç yaşayanlara hepinizi çok öpüyorum![]()
Güzel dilekleriniz için teşekkür edrmYeni hayatının bahtının senin yolun açık olsun, Allah güzel kapılat insanlar çıkarsın karşına tecrübelerini cebine koy unut gitsin![]()
Okuyunca bana bile ferahlık geldi. Hayranım böyle dik duran, güçlü ve kararlı kadınlaraMerhaba arkadaşlar uzun bi süre burda baya kafaları şişirdiğimin farkındayım. Yaşamayana çok zor gelen boşanma mevzusu aslında eylem olarak kolay bi işmiş çok kasmışım..