Sonunda boşanıyorum ama çok kötüyüm

Ailenle görüştün mü
Ben 10 yıldır aileme hiçbir derdimi açmadım , anlatmadım. Dün her şeyi anlatınca babam şoka girdi. Sen ne yaptın kendine böyle , kula kulluk etmeye mi geldin bu dünyaya dedi.....
Esim yol verdi zaten yarın sabah gidiyorum artık eşimde değil ama iste

Allah senin de yolunu açık etsin. İnsallah her şey kolay olur. Nereye gideceksin?

Ben de yarın boşanma işine bir ucundan başlıyorum.
Gittim bile yarın anlaşmalı olarak boşanma davasını açıyoruz daha doğrusu kendisi açıyor bana da imzalamak düşüyor bakalım bugünden sonra beni neler bekliyor

Gittim bile yarın anlaşmalı olarak boşanma davasını açıyoruz daha doğrusu kendisi açıyor bana da imzalamak düşüyor bakalım bugünden sonra beni neler bekliyor
Ben de yarın işlemleri başlatıyorum avukatla görüştükten sonra.
Senin adına çok sevindim , emin ol daha mutlu olacaksın ama niye onun şartlarını kabul ediyorsun??? çalışmıyor olabilirsin ama verdiğin onca emek , çektiğin onca eziyet ne olacak???? adama bak ya vicdansız

Ben de yarın işlemleri başlatıyorum avukatla görüştükten sonra.
Senin adına çok sevindim , emin ol daha mutlu olacaksın ama niye onun şartlarını kabul ediyorsun??? çalışmıyor olabilirsin ama verdiğin onca emek , çektiğin onca eziyet ne olacak???? adama bak ya vicdansız
Allah yardımcın olsun . eşin boşanma konusunda ayrılmamak için baskı kurar mı sana. biliyor mu yarın gideceğini.

Back
X