Sonunda boşanıyorum ama çok kötüyüm

Aldatsa da umurm olmaz tek istediğim bitsin artık istemiyorum, 0 yıl içinde neler yaşadım ama artık sabrım kalmadı

Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.

En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum

Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
Neden hep biz kadınlar mücadele ediyoruz neden hep bizler emek harcıyoruz,son cümlenize çok katılıyorum rn başında olmuyorsa olmuyor inanın yoklukları varlıklarından daha coknm nimutlu ediyor bazwn.

Bence onsuz hayat daha güzel olurdu bence kavga yok başımın etini yiyen bir koca yok hakaret eden seni döverim kırılmadık yerini bırakmam diyen bir canı yok ne güzel olurdu tek göz bir odada da yaşasaydım evli olmasaydim benden giden olmazdida aksıne nefes alırdım kendime gelirdim
Canım benim....
Ben geçen yıl ancak itiraf ettim bunları kendime ve 1 yıl sonra koptu.
Anneme babama açılsaydım zamanında , ya da arkadaşlarıma süreç hızlanırdi. olsun Allah büyük
Allah sana da kolaylık versin. Senin yaşadıkların benimkilerden agir

Canım benim....
Ben geçen yıl ancak itiraf ettim bunları kendime ve 1 yıl sonra koptu.
Anneme babama açılsaydım zamanında , ya da arkadaşlarıma süreç hızlanırdi. olsun Allah büyük
Allah sana da kolaylık versin. Senin yaşadıkların benimkilerden agir
Pazartesi o isteykeen evden gitmeyi düşünüyorum

Back
X