- 6 Temmuz 2017
- 84
- 63
- 3
- 33
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
ailen destekmiValla çalışıp ayaklarımın ustunde durmam lazım bu halde çekemem bende insanım ya gittikten sonra ilosanma davasını acicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailen destekmiValla çalışıp ayaklarımın ustunde durmam lazım bu halde çekemem bende insanım ya gittikten sonra ilosanma davasını acicam
cinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşün
Evet ama tabi artık dayanilamiyacak kadarsa gel dedilerailen destekmi
Aynen öyle evde kalmıştık sanki ya kendime okadar kiziyorumkierken evlilik yapanların durumu hep benzer oluyor sanırım. daha güzel bir hayatım olabilirdi, kariyerim olabilirdi düşüncesi evliliği etkiliyor.
kendne kızmayı suçlamayı bırakmalısın önce canım bak ailende destekmiş bunu iyi bir sekilde hallet ama anladgm kadaryla eşin olck adam tehditkar bi tipAynen öyle evde kalmıştık sanki ya kendime okadar kiziyorumki
Aynen öyle evde kalmıştık sanki ya kendime okadar kiziyorumki
Ev işleri , ilgi sevgi , fln gibi milyon tane şey. asıl sorun bana birey olarak saygı duyulmamasi özet olarak
Özel hayatımızda zorlaştı benim için. çok istekli bir insanken artık eziyete dönüştü. Çok çare aradım ama hep aynı duvara tosladim :içten içe kırgınım
Evliyken de okuyabilirsin kararlı ol...Meslek sahibi olunca yapmak istediğim çok şey vardı, hayallerim vardı. Hiçbiri nasip olmadı.... Hep hayır cevabı aldım , hep bahaneler duydum. Evlilik bana bozulan sağlıktan başka bir şey katmadi. Hep ayrılık düşüncesi vardı , korkuyordum. niye korktum bilmem. aptallik
Bu konuyu iyi ki açtım. sorguladikca kendime geliyorum.
acı zamanla yerini huzura bırakacak cnm cok üzülüyorsan terapi al.Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum
Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
Aynen öyle ama artık o tehditlerden bana işlemiyor ha olduruyomu öldürsün bakalım ne olacak ama sanmıyorum özgürlüğünü beni öldürmeye değişmez o tek bildiğim birşey var bu adamın yanında ve bu evde kalmak istemiyorumkendne kızmayı suçlamayı bırakmalısın önce canım bak ailende destekmiş bunu iyi bir sekilde hallet ama anladgm kadaryla eşin olck adam tehditkar bi tip
Şuan da düşündüğüm tek şey gitmek ve yeni bir hayata merhaba demek nefes almakBende erken evlendim
20 yaşındayım 6 aylık evliyim
Sorunlarımız çok oldu.
Kovdu etti.
Ailesi baskısı çok fazlaydı
Buradaki arkadaşlar destek oldu.
Ben evliliğimi sürdürmek istiyorum.
Bu yüzden kendi mutluluğumu hedef alarak eşime karismiyoeum
Yardım için öneri icin şunu bunu böyle şöyle yap demiyorum
Bir haftadır böyleyiz ve iyiyiz.
Kendim için bir şeyler yapacağım
Kendimi geliştirip mutlu edecek her adına varım
Suan elimden geleni yapıyorum sende
Elinden gelen herşeyi yaptığını dusunuyorsan sorun yok
Keşke şunu da yapsaydım diyecek misin mesela bu da önemli
Ona olan tüm kirginliklarini hakaretlerini bir mektuba yaz 10 sayfa da tutabilir bir sayfada.
Sonra bir çay ya da kahve koy kendine.
Bir güzel oku ve yak.
Seni üzen herkesi bagisladigini şöyle ve bu mektupla geçmişi unut.
Kız kardeşim bizzdeyken buaksam otryo yerli yerinde konusucam yeter istesede istemesede ben istemiyorum bitti diycem
içki kumar sadakatsizlik ten bahsediyorsan. bu adamı daha ne kadar idare edebilirdin ki. geç olsun güç olmasın. hemen ayrıl . bırak . kurtul.
Benim onu mutlu etmek gibi bir zorunluluğum yok. Evlendiysek karşılıklı mutluluk olması lazım. Eğer o istediği gibi hareket eder , mutlu etmek için çaba göstermezse cinsellik olamaz benim için.cinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşün
Düşünüyorum bakalım nolcakDelil toplasaydin şiddet hakaret vb için çaktırmadan ses kaydı al.
Ailenle görüştün müKız kardeşim bizzdeyken buaksam otryo yerli yerinde konusucam yeter istesede istemesede ben istemiyorum bitti diycem
dogrudur sonuçta bn szin ilişkinzi dısaedan biri olarak yorumluyorum esinizi sz iyi tanıyorsunz benm söylmk istedgim biz kadnlar olarak her tartışmayı yatak odasna taşımamlıyız erkklerde aynı şekildeBenim onu mutlu etmek gibi bir zorunluluğum yok. Evlendiysek karşılıklı mutluluk olması lazım. Eğer o istediği gibi hareket eder , mutlu etmek için çaba göstermezse cinsellik olamaz benim için.