Sonunda boşanıyorum ama çok kötüyüm

cinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşün

Erkekleri akılları belden aşağı tanıtan, kadınlığı da belden aşağıya hizmet gören bu zihniyet bir bitsin artık
Erkek de insandır, beyni var, duyguları var, kafası rahat olmadan yaşayamaz yani, aynı şey kadınlar içinde geçerli
Hayat cinsellikten ibaret değil

erken evlilik yapanların durumu hep benzer oluyor sanırım. daha güzel bir hayatım olabilirdi, kariyerim olabilirdi düşüncesi evliliği etkiliyor.

Aynen öyle evde kalmıştık sanki ya kendime okadar kiziyorumki

Bende erken evlendim

20 yaşındayım 6 aylık evliyim

Sorunlarımız çok oldu.
Kovdu etti.
Ailesi baskısı çok fazlaydı

Buradaki arkadaşlar destek oldu.

Ben evliliğimi sürdürmek istiyorum.
Bu yüzden kendi mutluluğumu hedef alarak eşime karismiyoeum
Yardım için öneri icin şunu bunu böyle şöyle yap demiyorum

Bir haftadır böyleyiz ve iyiyiz.
Kendim için bir şeyler yapacağım

Kendimi geliştirip mutlu edecek her adına varım

Suan elimden geleni yapıyorum sende
Elinden gelen herşeyi yaptığını dusunuyorsan sorun yok

Keşke şunu da yapsaydım diyecek misin mesela bu da önemli

Ona olan tüm kirginliklarini hakaretlerini bir mektuba yaz 10 sayfa da tutabilir bir sayfada.
Sonra bir çay ya da kahve koy kendine.
Bir güzel oku ve yak.
Seni üzen herkesi bagisladigini şöyle ve bu mektupla geçmişi unut.

Kendine senin ilk önce saygı duyan gerekiyor
O görevi olan şeyleri mesela ise gidip para kazanmayı yapıyorsa sende elinden geldiginc2 yapmalısin
Yapmadiklarin için yetisemedigini parça parça yapacagini soylemlisin
Bir erkeğin yemegi giysisi her daim olmalı önünde.

Onun taktiği şeyleri de duzelduzeltmeye çalış.. denemek istiyorsan yani
Ev işleri , ilgi sevgi , fln gibi milyon tane şey. asıl sorun bana birey olarak saygı duyulmamasi özet olarak
Özel hayatımızda zorlaştı benim için. çok istekli bir insanken artık eziyete dönüştü. Çok çare aradım ama hep aynı duvara tosladim :içten içe kırgınım

Meslek sahibi olunca yapmak istediğim çok şey vardı, hayallerim vardı. Hiçbiri nasip olmadı.... Hep hayır cevabı aldım , hep bahaneler duydum. Evlilik bana bozulan sağlıktan başka bir şey katmadi. Hep ayrılık düşüncesi vardı , korkuyordum. niye korktum bilmem. aptallik
Bu konuyu iyi ki açtım. sorguladikca kendime geliyorum.
Evliyken de okuyabilirsin kararlı ol...

Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.

En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum

Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
acı zamanla yerini huzura bırakacak cnm cok üzülüyorsan terapi al.

kendne kızmayı suçlamayı bırakmalısın önce canım bak ailende destekmiş bunu iyi bir sekilde hallet ama anladgm kadaryla eşin olck adam tehditkar bi tip
Aynen öyle ama artık o tehditlerden bana işlemiyor ha olduruyomu öldürsün bakalım ne olacak ama sanmıyorum özgürlüğünü beni öldürmeye değişmez o tek bildiğim birşey var bu adamın yanında ve bu evde kalmak istemiyorum

Bende erken evlendim

20 yaşındayım 6 aylık evliyim

Sorunlarımız çok oldu.
Kovdu etti.
Ailesi baskısı çok fazlaydı

Buradaki arkadaşlar destek oldu.

Ben evliliğimi sürdürmek istiyorum.
Bu yüzden kendi mutluluğumu hedef alarak eşime karismiyoeum
Yardım için öneri icin şunu bunu böyle şöyle yap demiyorum

Bir haftadır böyleyiz ve iyiyiz.
Kendim için bir şeyler yapacağım

Kendimi geliştirip mutlu edecek her adına varım

Suan elimden geleni yapıyorum sende
Elinden gelen herşeyi yaptığını dusunuyorsan sorun yok

Keşke şunu da yapsaydım diyecek misin mesela bu da önemli

Ona olan tüm kirginliklarini hakaretlerini bir mektuba yaz 10 sayfa da tutabilir bir sayfada.
Sonra bir çay ya da kahve koy kendine.
Bir güzel oku ve yak.
Seni üzen herkesi bagisladigini şöyle ve bu mektupla geçmişi unut.
Şuan da düşündüğüm tek şey gitmek ve yeni bir hayata merhaba demek nefes almak

Kız kardeşim bizzdeyken buaksam otryo yerli yerinde konusucam yeter istesede istemesede ben istemiyorum bitti diycem

içki kumar sadakatsizlik ten bahsediyorsan. bu adamı daha ne kadar idare edebilirdin ki. geç olsun güç olmasın. hemen ayrıl . bırak . kurtul.

Yanlış okumuşsunuz. Tek sorun kavga etmeleri. Kadın boşanmamak için hep kendine "içki kumar sadakatsizlik yok, sadece kavga ediyoruz" diye hafifletmelerde bulunmuş.

cinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşün
Benim onu mutlu etmek gibi bir zorunluluğum yok. Evlendiysek karşılıklı mutluluk olması lazım. Eğer o istediği gibi hareket eder , mutlu etmek için çaba göstermezse cinsellik olamaz benim için.

Kız kardeşim bizzdeyken buaksam otryo yerli yerinde konusucam yeter istesede istemesede ben istemiyorum bitti diycem
Ailenle görüştün mü
Ben 10 yıldır aileme hiçbir derdimi açmadım , anlatmadım. Dün her şeyi anlatınca babam şoka girdi. Sen ne yaptın kendine böyle , kula kulluk etmeye mi geldin bu dünyaya dedi.....

Benim onu mutlu etmek gibi bir zorunluluğum yok. Evlendiysek karşılıklı mutluluk olması lazım. Eğer o istediği gibi hareket eder , mutlu etmek için çaba göstermezse cinsellik olamaz benim için.
dogrudur sonuçta bn szin ilişkinzi dısaedan biri olarak yorumluyorum esinizi sz iyi tanıyorsunz benm söylmk istedgim biz kadnlar olarak her tartışmayı yatak odasna taşımamlıyız erkklerde aynı şekilde

Back
X