- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Erkek tarafı da taksa takılar kadınıdır haklarınızı iyi öğrenin. Asıl zararlı çıkacak olan o akıllı olun ama lutfenMerhabalar
Daha önceden adım sogukkahveydi eşim yakalayınca degıstırmıstım sımdı tekrar burdayım. Boşanıyorum ama ne yapmam nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kendisi insan değil dün gel konuşalım dedim boşanmayı düşünüyorsan aıleler konuşur gerek yok dedi bende bendim boşanmama gişenin ailen karar veremez ama tabi istersen siz konusun dedim. Bugün çıkıp gelmısler boz dügundeydık sonra geldik işte birde ortak dost gelmiş toparlanır mı toparlanmaz mı gibisinden ben anlatmaya başlayınca bağırdı sonra abım bagıramazsın vs derken bırbırlerıne girdiler (nerde olduğunu unutma demeye getirdi abim) sonuç kovulup gittiler. Sımdı gelelim sadede mal mülk güç bısey yok ona takılan takıları ailesi aldı benim takılarımda biraz eve biraz benim borcum vardı oraya gitti. Bana takılan takılarda aılesının taktığı kolye ve bır cıft bılezık var tutturmuş ısterım diye. Bende mahkemede şöyle halım sana verdirse tabi alırım dedim. Sımdi gelelim duruma bu altın vs ıslerınde durum nedir? Birde ben dava açmak ıcın ne yapmalıyım?
Avukatlık ücreti su an beni asabılır. Baronun atadıgıyla hareket etsem?Iyi bir avukatla anlasin, gerisini o halleder. Sizin esiniz kesinlikle cirkinlesir gibi gozukuyor bosanma surecinde, avukatsiz hareket etmeniz hata olur.
Çok haklısınız telefonu yeni degıstırdım oynamalar yapmış.Çok karmakarışık yazmışsınız cümle nerede başlıyor nerede bitiyor okunmuyor. Daha önceki kullanıcı adınızı yazmışsınız, eşiniz anahtar kelime youyla yeni adınızı ve bu konunuzu da bulabilir. Bence silin konunuzdaki eski kullanıcı adınızı.
Baro da size haklarınızı savunacak avukat verecek.Yasayı,haklarınızı tüm avukatlar iyi biliyor siz beklemeden davayı açmalısınızAvukatlık ücreti su an beni asabılır. Baronun atadıgıyla hareket etsem?
Ayın 12sınde açacagım. Nasıl yapıyorum? Gidip dilekçe vermem yeterli mi?Baro da size haklarınızı savunacak avukat verecek.Yasayı,haklarınızı tüm avukatlar iyi biliyor siz beklemeden davayı açmalısınız
Gosterısı o kadar seviyorlar ki boğazlarına kadar borç içindeler hala gösteriş peşindeler yemekli dugun su bunyaptılar ne babam bişey istedi ne biz nikah kıyılsa yeterdi.Boşanırken bile alttan alma istersen aç davayı gitsin. İşine geliyorsa artık. 2 altın için iyice dilenciliğe vurmuş kendini. İyi ki kiloyla altın yokmuş
Hiç boşanma davası açmadım.Ama açacak olsam adliyeye gider orda ki çalışanlardan bilgi alır yapmam gerekenleri tek tek ögrenirdimAyın 12sınde açacagım. Nasıl yapıyorum? Gidip dilekçe vermem yeterli mi?
Bende öyle yapacagımHiç boşanma davası açmadım.Ama açacak olsam adliyeye gider orda ki çalışanlardan bilgi alır yapmam gerekenleri tek tek ögrenirdim
Çalışıyorum ama sigortam yok sırf bunun için uzerıme mal varlığı da yokEğer çalışmıyorsaniz ve üzerinize malvarlığı yoksa adlı yardım burosuna başvurarak avukat talep edin
Sigortaniz olmadigi icin calismiyor gozukuyorsunuzdur. Bu durumda Avukat atanir.Çalışıyorum ama sigortam yok sırf bunun için uzerıme mal varlığı da yok
Onların aldığını nasıl ispatladınız?Sigortaniz olmadigi icin calismiyor gozukuyorsunuzdur. Bu durumda Avukat atanir.
Altinlari da kanunen sizden alamaz. Baska yollara basvurur mu bilemem ama yasalara gore takilanlar gelinin kisisel mali olarak kabul ediliyor. Aksinde gasp sayilir.
Ben de bosandim. Altinlarimi, kayin ailesi cebren (c)almislardi. Ziynet davam lehime sonuclandi vaktiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?