Sonunda Boşanıyoruumm!!!!

Ben de 5 aylık evliyken boşanma kararı almıştım iradeli ve mantıklı davranıp gerceklestiremedim bu kararımı.Hayattaki en büyük pismanligim.Tebrik ederim inşallah bundan sonrası çok daha iyi olur

yeni hayatınızda mutluluklar..

Rabbim bana da nasip etsin

hayırlı olsun yeni hayatınız şimdiden :) benim de anlaşmalı boşanmaydı 1 ay içinde kesinleşti karar.

Darısı bana, tebrik ederim.

Dilerim mutlu olursunuz bundan sonra
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar :)

Gerekçeli kararı ne zaman yazıyorlar peki ?
Hemen dava bitince mi ?
Anında yazmazlar . Hakimden hakime değişir . Avukatınız varsa uyaptan takip etsin . Yoksa mahkeme kalemini arayarak siz takip edin . Yarın sorun kaleme. Aşağı yukarı kararın nezaman yazılabileceğini. Onlar hakimin huyunu bilirler . Ona görede telefonla takip edip , gidip hemen dilekçe verin . Eski eşinizinde vermesi lazım . Unutmayın

Benim davamda kararın kesinleşmesi 14 gün sürmüştü. İstanbul Çağlayan Adliyesi.

Allah kalan hayatınızı gecen hayatınızdan hayırlı eylesın ınsallah:nazar::KK5::KK8:

Ben iki ay sonra soyadima kavustum. Cekismeli bosandik.
Simdiden gecmis olsun. Cok mutlu olmanizi dilerim.

Evet kk hanımları beni az çok biliyorsunuz yarın saat 10 da boşanıyorum çok şükür.
Kabus gibi geçen 1 sene yarın son buluyor.
5 aylık evliyken evi terk etmiştim.
7 aydır bekliyordum boşanmayı.
Yarın gidip boşanıyorum.
Bana bol bol dua edin lütfen.
Alnımın akıyla anlaşmalı olarak sıyrılıp kurtulayım şu işten.
Bir sorum olacak bir de anlaşmalı olarak boşanınca karar ne zaman kesinleşiyor acaba soyadıma ne zaman kavuşabilirim :)
Neden boşanıyosun canım? Gözün aydın bu arada :)

Evet kk hanımları beni az çok biliyorsunuz yarın saat 10 da boşanıyorum çok şükür.
Kabus gibi geçen 1 sene yarın son buluyor.
5 aylık evliyken evi terk etmiştim.
7 aydır bekliyordum boşanmayı.
Yarın gidip boşanıyorum.
Bana bol bol dua edin lütfen.
Alnımın akıyla anlaşmalı olarak sıyrılıp kurtulayım şu işten.rtulu
Bir sorum olacak bir de anlaşmalı olarak boşanınca karar ne zaman kesinleşiyor acaba soyadıma ne zaman kavuşabilirim :)

3 ayda evliliğiniz bitti ama, öncesinde tanımıyormuydun merakettim doğrusu..
Bundan sonrası içinse inşallah mutlu olursun En Büyük KK

Tüm konularına baktım canım, daha gencecikmişsin yolun açık olsun inşallah çok mutlu olursun:)

Back
X