• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Boşanıyoruz Yarın Davamız var ben neden huzursuzum normal mi :/

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gönül ferahlığı diliyorum 🌸🥰 nasıl hissediyorsunuz

Mahkeme çıkışı çok kötüydüm, ayağım yere basmıyor gibi, çevremi algılamıyor gibi, sudan çıkmış balık gibi ... Bugün ikinci gün, sabah uyandığımda bi hafif kötü oldum, gün içinde toparladım. Akşama doğru oldukça rahatladım. Ama ara ara hüzün çöküyor. Bunların hepsi 1 2 saatlik kısa dilimler içinde gerçekleşiyor yani ruh halim çok değişken. Geçmişi hiç düşünmeyip geleceği düşünmeye çalışıyorum. Hafiflemiş gibi de hissediyorum bi yandan. Karışık :)

Kendinizi suçlamayı bırakıp affedin yoksa kafanızdaki sesler susmaz herkesin başına gelebilir ben kurtuldum diyip yolunuza devam edin.

Mahkeme çıkışı çok kötüydüm, ayağım yere basmıyor gibi, çevremi algılamıyor gibi, sudan çıkmış balık gibi ... Bugün ikinci gün, sabah uyandığımda bi hafif kötü oldum, gün içinde toparladım. Akşama doğru oldukça rahatladım. Ama ara ara hüzün çöküyor. Bunların hepsi 1 2 saatlik kısa dilimler içinde gerçekleşiyor yani ruh halim çok değişken. Geçmişi hiç düşünmeyip geleceği düşünmeye çalışıyorum. Hafiflemiş gibi de hissediyorum bi yandan. Karışık :)
İnşallah biran önce toparlar hayatınıza bakarsınız. Çok zor bir karar, ama gücünüzü hissediyorum. Her şey çok daha güzel olacaktır. Asla pişmanlık hissine müsade etmeyin 🌸

Back
X