sonunda boşanıyoruz...

Davayi senin acmani istiyor. Cunki suclu durumunda olasin diye, para senden gitsin diye? O acsin sakin sen acma

Davayi senin acmani istiyor. Cunki suclu durumunda olasin diye, para senden gitsin diye? O acsin sakin sen acma

Sadece öğrenmek için soruyorum çünkü mantıken elde kalıyor; davayı açan neden suçlu durumunda olur? Mantıken baktığınızda bile eşinden şikayetçi olanın davacı, kusurlu olanın davalı olduğu düşünülmeli ama hukuk bilgim sınırlı tabii ahkam kesemem...

Çocuk bakımına anne de baba da tek başına karar vermemeli. İkisi de iletişime geçip ortak bir karara varmalı. Kv ile yaşamak ister misiniz siz çocuk bakacak diye? Kimse konu sahibinin annesine kızının evine gitmesin demiyor. Ama ziyaret için gidip 3-5 gün kalmak ayrı , aylarca birlikte yaşamak ayrı.

Kadını ezdirmeyeceğiz diye kocayı gömmeye gerek Yok. Konu sahibi kv bakmasını istemiyor tamam , eşi annesiyle birlikte yaşamaktan rahatsız ki gayet haklı bence buna bir çözüm bulunmalı. Bakıcıyı neden istemiyor onu bilmiyorum ama en mantıklı çözüm iyi bir bakıcı yada ücretsiz izinle kreş yaşına kadar konu sahibinin bakması

Annesi uzak sehirda esi bakiciya karsi kvde de bakamiyodu diye hatirliyodum ama ortada bebek yokmus :)

Bir sürü konu acmissiniz her seferinde geri donmussunuz . Bosanacaginizi zannetmiyorum ortada cocuk da var biraz sakin olsanız kocanizin zayif yanlarina gore hareket etseniz belki değişir

Sadece öğrenmek için soruyorum çünkü mantıken elde kalıyor; davayı açan neden suçlu durumunda olur? Mantıken baktığınızda bile eşinden şikayetçi olanın davacı, kusurlu olanın davalı olduğu düşünülmeli ama hukuk bilgim sınırlı tabii ahkam kesemem...
Suçlu değilde bildiğim kadarıyla davayı açan dava masraflarını ödüyor

Öyle olsa konusu da kapanırdı, polemikten gitmiştir bence. Bir de sahte olanların profilinde üzgün değil sahte hesap yazıyor.
M MerveOkanAsk da sahte konu açıyordu, profilinde sadece üzgün yazıyor. Önceki konularında evlilik süresi, çocuğunun yaşı ve cinsiyeti, annesi ile kayınvalidesinin evlerinin uzaklığı tutarsız. Kızım diye açtığı konuları sonradan oğlum diye düzeltti konu sahibi. Bilemiyorum tabii ki.

Eski konularınizi bilmiyorum ama bence boşanmadan önce yapabilecekleri var aileniz yakınına taşınabilir. Zor olur onlara ama evinizde kalmamış olur

Konu fake miymis. İnsanlar ne anlıyor fake konu açmaktan anlamiyorum

M MerveOkanAsk da sahte konu açıyordu, profilinde sadece üzgün yazıyor. Önceki konularında evlilik süresi, çocuğunun yaşı ve cinsiyeti, annesi ile kayınvalidesinin evlerinin uzaklığı tutarsız. Kızım diye açtığı konuları sonradan oğlum diye düzeltti konu sahibi. Bilemiyorum tabii ki.
Onun konuları kilitli. Bazen insanlar bilinçli olarak yanlış bilgi veriyor tanınmamak için ama konu sahibi yanlışlıkla yazdım demiş bilemiyorum bende, belli olur birkaç güne kadar.
Yönetim bazen böyle durumlarda iletişime geçiyor, gerçekten kadın mı falan diye öğreniyor, üye geri dönüyor.

Back
X