sonunda boşanıyoruz...

pocahantes89 pocahantes89 fake misin sen yahu?
B Began geçmişte de baya konuları var ama.
hepsi benzer içerikte.
bu sebeple fake olduğunu pek düşünmüyorum.
ama tabi son vukuatlardan sonra emin de olamıyoruz haliyle:))
itidalli gitmiş. hiç gebelik, bebekle ilgili paylaşım yok.
hepsi aynı içerik. ama aylar cinsiyetler karışmış :)

yahu bayılıyorum böyle yorumlara
davayı o açarsa adı üstünde DAVACI olur
yani hakkı gasp edilmiş, haksızlığa uğramış, menfaati zedelenmiş
dolayısıyla tabi ki davayı kendisi açarsa yasal hakkı olan her şeyi talep edebilir
bu bilgiyi hangi yüksek hukuk bilginize dayanarak verdiniz çok merak ediyorum

konu fake mi değil mi anlamadım ama şöyle kesin hüküm içeren mesajlara dayanamıyorum

böyle kendinden emin hukuk bilgisi yorumlarını görünce diplomami yakasim geliyor
bir de nasıl da eminler kendilerinden

Merhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi
:110:
Allah yardimcin olsun.zor karar iyi dusun onceki konularinizi bilmiyorum ama insallah hersey yoluna grer

Kv sende kalsa sen ne kadar rahat edeceksen eşin de annen sizdeyken o kadar rahat ediyordur. Bakıcıyı kabul etmeme nedeni nedir eşinin? Mantıklı bir gerekçesi var mı peki? Mantıklı ise en kötü ücretsiz izne ayrıl sen bak, böyle hem sizin hem annenin bütün düzeni mahvolmuş.

Boşanmadan önce bu işi yoluna koyup öyle değerlendirin durumu. Sinir anında söylenen sözleri ben pek ciddiye almıyorum

Bir de ben eşime git bu yatakta yatma desem "peki" deyip de hayatta gidip yerde yatmaz. Benle yatmak istemiyorsan sen git istediğin yerde yat der. Anneniz evdeyken eşinizi git başka yerde yat deyip göndermek , gideceği yer olmadığından yerde yatırmak da vicdansızca olmuş.

Çocuk bakımı problemini çözün, eski konularınızı hatırlamıyorum ama bakıcı bulmak boşanmaktan daha iyi bir çözüm gibi duruyor. Olmaz anneyle aynı evde aylarca. 1 hafta gelsin kaldın torununu sevsin gitsin. Kv sizde yaşasın ister miydiniz?

Siz kocanızın kızmalarına göre mi şekil alıyosunuz?

Annesini isterse annesi bakar kvyi istemez bakıcı bakar bunda kocasının fonksyonu ne ben göremiyorum.

Belki kvyi sevmiyo belki bakamıyo oğlunu büyütmüş ama nasıl büyütmüş biliyo mu yoo

Annesine gelince kızının evinde de kalır başınınüstünde kocasından izin mi alıcaktı

Sonra bulunmaz hint kumaşı kocaları çıkartın tepeye

Çocuk bakımına anne de baba da tek başına karar vermemeli. İkisi de iletişime geçip ortak bir karara varmalı. Kv ile yaşamak ister misiniz siz çocuk bakacak diye? Kimse konu sahibinin annesine kızının evine gitmesin demiyor. Ama ziyaret için gidip 3-5 gün kalmak ayrı , aylarca birlikte yaşamak ayrı.

Kadını ezdirmeyeceğiz diye kocayı gömmeye gerek Yok. Konu sahibi kv bakmasını istemiyor tamam , eşi annesiyle birlikte yaşamaktan rahatsız ki gayet haklı bence buna bir çözüm bulunmalı. Bakıcıyı neden istemiyor onu bilmiyorum ama en mantıklı çözüm iyi bir bakıcı yada ücretsiz izinle kreş yaşına kadar konu sahibinin bakması

Bazı kreşler 6 aydan sonra alıyorlar gündüz bakım evi falan iyice bi araştırın derim ben.

Son düzenleme:
Back
X