- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
- 48
- Konu Sahibi pocahantes89
tatlım sen niye hala burdasın merak ettim gerçektenfake canım. yorma kendini.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sen niye hala burdasın merak ettim gerçektenfake canım. yorma kendini.
byyy demedin mi istikrarlı mı olsan acabafake canım. yorma kendini.
fake canım. yorma kendini.
itidalli gitmiş. hiç gebelik, bebekle ilgili paylaşım yok.pocahantes89 fake misin sen yahu?
B Began geçmişte de baya konuları var ama.
hepsi benzer içerikte.
bu sebeple fake olduğunu pek düşünmüyorum.
ama tabi son vukuatlardan sonra emin de olamıyoruz haliyle:))
fake değilimpocahantes89 fake misin sen yahu?
B Began geçmişte de baya konuları var ama.
hepsi benzer içerikte.
bu sebeple fake olduğunu pek düşünmüyorum.
ama tabi son vukuatlardan sonra emin de olamıyoruz haliyle:))
Tazminat alamazssiniz mesela.
yahu bayılıyorum böyle yorumlara
davayı o açarsa adı üstünde DAVACI olur
yani hakkı gasp edilmiş, haksızlığa uğramış, menfaati zedelenmiş
dolayısıyla tabi ki davayı kendisi açarsa yasal hakkı olan her şeyi talep edebilir
bu bilgiyi hangi yüksek hukuk bilginize dayanarak verdiniz çok merak ediyorum
konu fake mi değil mi anlamadım ama şöyle kesin hüküm içeren mesajlara dayanamıyorum
Allah yardimcin olsun.zor karar iyi dusun onceki konularinizi bilmiyorum ama insallah hersey yoluna grerMerhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi![]()
Tam sartlarini bilmiyorumartık değiştirmek istiyorum evden gitmelimiyim
Siz kocanızın kızmalarına göre mi şekil alıyosunuz?
Annesini isterse annesi bakar kvyi istemez bakıcı bakar bunda kocasının fonksyonu ne ben göremiyorum.
Belki kvyi sevmiyo belki bakamıyo oğlunu büyütmüş ama nasıl büyütmüş biliyo mu yoo
Annesine gelince kızının evinde de kalır başınınüstünde kocasından izin mi alıcaktı
Sonra bulunmaz hint kumaşı kocaları çıkartın tepeye
Ben bir de dünya yorum yaptımO kadar okudum feyk çıktı...
Ben bir de dünya yorum yaptım![]()
Çok da güzel ve mantıklı yorumlar yapmışsınız
:))))) o kadar konu açmış bide. Gerçekten boş beleş hayatta hiç bir amacı olmayan insanlar bunu yapabilir günlerdir konu aç yaz yaz uydur yaz. Git evet mi hayır mı dicen onu düşün daha faydalı olursun vatana millete.Ben bir de dünya yorum yaptım![]()
Öyle olsa konusu da kapanırdı, polemikten gitmiştir bence. Bir de sahte olanların profilinde üzgün değil sahte hesap yazıyor.O kadar okudum feyk çıktı...