O özlemini çektiğin yanlızlığın içinde çoook büyük bir mutsuzluk ve huzursuzluk vardı,şimdi ise sadece alışkanlıklarının vermiş olduğu bir özlem var....Seçim tabiki elinde, ama şiddet dolu bir yuvada o kadar zorlanırsın ki o bebeği büyütürken,mutsuz bir kadın olarak.....Şimdi diyeceksin ki hala mutsuzum!bir ömür mü çekmek istersin bu mutsuzluk ve zulmü yoksa sadece taş çatlasın1 yıl mı?Evet en fazla 1 yıl zorlanırsın ,çalış evini ayır ayaklarının üzerinde dur ve o bebeği şevkatinle büyüt ,ağlayan hıçkıran bir anne olarak değil,sadece umut eden bir anne olarak,Buna inan herşey başta tozpembe olmayacak belki ama bir süre sonra artık daha önce neden yapmadım diye hayıflanacağın günler gelecek!
Bu arada dip not geçeyim şu boşanma kararını veren bayanlar, adamları kovun bizahmet,siz neden gidiyorsunuz?onlara kapıyı gösterin artık!
Annem ve bekar ablam var cocuga bakarlar esimin durumu iyiydi maasi 2 evi araba var oturdugu ve kirada ama ev ve araba baskasinin ustunde kendini garantiye almis yani cok zoruma gitti ama mahkemede bozabilirmisimCanım benim ya çok zor bi durum iki ucu b. Değnek dedikleri bu olsa gerek.. Allah kolaylık versin baba evine gitmek zor oluyor ama yapıcak başka bişeyde yok gibi en doğrusunu yapmışsın çekmektense. Kafanı dağıt annen çocuğa bakarmı işe girip eve destek olursan biraz daha rahat hissedersin kendini. Eşinle kaldığınız ev kiramıydı?
Annem ve bekar ablam var cocuga bakarlar esimin durumu iyiydi maasi 2 evi araba var oturdugu ve kirada ama ev ve araba baskasinin ustunde kendini garantiye almis yani cok zoruma gitti ama mahkemede bozabilirmisim
Insallah buna inaniyorm cevredeki kadin fedakarlik yapacak tarznda konusmalarida kulak ardi ediyorum artik herkes cektigini bilir yuvasini kolay kolay yikmaz kaybettigim onurum gururum ozguvenimde yerine gelir ins
Nafaka icin gurur yapiyorum biras cok olaylar yasadik daha once bosanma asamasinda gucumde kalmadi ailemde kendi hallerinde insanlar huzurlarini kacirmakda istemiyorm esim tam bir psikopat cocuguda vermiyodi daha once kacirmisdim kendi cocugumu smdi onu bile sende kalsin haftada bir alirim yetr diyo
Duzgun bir avukata gidin. Nafaka cocugunuzun hakki mutlaka alin.
Esinizin tehditvari mesajlarini saklayin. Gerekirse koruma karari aldirirsiniz.
Karsisinda guclu durun, rezillik cikmaz boylece merak etmeyin. Net talepleriniz olsun, kabul etmiyorsan cekismeli olacak diye cekismeliyi baslattiktan sonra soyleyin. Kabul ederse ne ala, etmezse cekismeliye devam.
Gerizekali insanlarin yorumlarini umursamayin. Yillarca siddet gormussunuz, bu zavalli insanlari kendinize ornek almayin.
Belirttigim gibi net ve celik gibi sert durun. Herkes kararliliginizdan etkilenecek ve yaninizda yer alacaktir.
Dava acmak icin ne evraklar gerekiyo avukati barodan tutmak zorundayim elimde olan para iyi bir avukat icin yeterli olmaz
Daha onceden mahkemesi gorulms hakaret davam var isime yararmi ve ispat icin bulabildigim devir sozlesmelerinide yanima aldm delil icin esim arabasini arkadasinin uzerine devretti benden kacirmak icin evi ise annesinin ustune devretti oturdugumuzun tapusu yok
Dava acmak icin ne evraklar gerekiyo avukati barodan tutmak zorundayim elimde olan para iyi bir avukat icin yeterli olmaz
Daha onceden mahkemesi gorulms hakaret davam var isime yararmi ve ispat icin bulabildigim devir sozlesmelerinide yanima aldm delil icin esim arabasini arkadasinin uzerine devretti benden kacirmak icin evi ise annesinin ustune devretti oturdugumuzun tapusu yok
birşey soracaktım mesela araba ya da ev kadının üzerine ise kadın illaki ikisinden biri almak zorunda mı parasını ödeyip kadın kendi arabayı yada evi kendisinin de onunla almasını istemeyip satılmasını talep edebilir mi parasının paylaşılmasını talep eder miçok iyi yapmışsınız
eğer durumunuz iyi değilse bulunduğunuz şehirde adliyede baronun adli yardım yeri olur oraya gidin size avukat konusunda yardimci olurlar ama eğer maddi gücünüz varsa kendiniz bir avukat bulabilirsiniz
iyi ki o belgeleri almissiniz mantıklı davranıp
nafaka konusunda gurur yapmayın sabıt bir maaşı varsa çok kolay tahsil edilir çünkü
çocuk konusunda küçük olduğu için size verilir hatta evdeki şiddet ve hakaretler den etkilendiği ve babadan etkilendiği bir uzman tarafından tespit edilirse sizin acinizdan çok iyi olur
Allah yardımcınız olsun
korkmayın
eminim ki cocugunuzla çok mutlu olacaksınız
başlangıçta duygu değişimleri normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?