Sonunda bosanma kararim

Lputkuzod

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
15
4
6
38
4.5 senelik evliligmde sevgi saygi kalmadi gecen sene cok kotu kavgalarla babaevine gelmisdm snra yapamayip barisip geri dondum evime ama aldigm cok yanlis bi karardi esim 1 sene boyunca donmemi yuzume vurdu her kavgamizda eski olaylari acti aileme bana hakaret kufurler siddet 1 sene devam etti babaevnde rahat edemedigm icin sustum bazen cildirdim sonunda oturdum.dun aksam yine nedensz yere 3 saat tartistik sonu bosanmaya geldi herzamanki gibi kovdu kufur etti ustume yurudu bacagma vurdu ben diklessem dahada ileri gidecekdi sonunda sabir tasi catladi yarin aksama kadar dusun dedi gerek yok yarin gidiyorum dedim inanmadi tabiki gidemeyecegimi dusundugu icin o aksam ve ertesi sabah iyice dusundm topladm pilimi pirtimi oglumu 3 yasindada bir oglum var ciktm geldm tabiki ailem arkamda cok sukur gtme demislerdi zaten yuvarlanir giderz cocukda buyur dediler zaten esimde hic aramadi sormadi zaten beklemiodum biliodum ama bana bise oldu arkadaslar icim daraliyo panik atak gibide degl ailemle beraber cocuk filan 6 kisiyiz boyle evdeki gibi bi yanliz kalma ozlemi geldi daha ilk aksamdan duzenimi aradm balkona ciktm bunaldmda nedenboyle oluyo cok kotuyum bosanmis yada bosanacak olan arkadaslar yardimci olurmusunuz

Canım alışkanlık var tabii ki ama şöyle düşün seni ezen sana hakaret eden hatta ve hatta seni döven birine daha ne kadar dayanabilirdin? Ailen arkanda olduğu için de çok şanslısın

Çocukla baba evine dönmek kolay bir şey değil. O evden çıktığı gibi olmuyor insan. Yalnız oldugunuz düzeni özlemeniz çok doğal.. çalışıp biraz birikim yaparak ayrı bir düzen kursaniz daha kolay olabilir..
Allah yardımcınız olsun.
Ayrılık hayırlı olan belli..

Istanbulda tyasiyorum burda meslegn olmadan cocukla ev gecindirmek zor altndan kalkamam belki ilerde olabilir zaten kafam oyle doluki cocukla bile ilgilenemedm sanki ev ustume geliyo gizli gizli agliyorm daha oncede geldm babaevine mutluydm kurtulduguna bu sefet baska toparlanirm ins

İşte annelik böyle birşey. Yalnız olsan gidersin bi arkadaşa 3-5 gün kalırsın arada. Kafan rahat olur. Çocuk olunca o iyi olsun diye herşeye katlanıyorsun içine atıyorsun. En ufak bi rahatlama anında herşey üstüne geliyor. Sakin olmak lazım. Şuanda karar verme değil biraz rahatlama zamanı derim

Aynen oyle oluyo cocuk icin katlanirim olurum gerekirse diyodum oyle olmuyomus hep benden gitti ustelik cocuk kavga siddet kufur gordugunden cok hircin oldu bana vuruyo gecende anneme kufur etti 3 yasinda cocuk kafasi suan bilgisayar gibi duydugunu kaydediyo suclu olan cocukmutabiki burda esim ve ben onun mutlu buyumesini istiyorm artik

O özlemini çektiğin yanlızlığın içinde çoook büyük bir mutsuzluk ve huzursuzluk vardı,şimdi ise sadece alışkanlıklarının vermiş olduğu bir özlem var....Seçim tabiki elinde, ama şiddet dolu bir yuvada o kadar zorlanırsın ki o bebeği büyütürken,mutsuz bir kadın olarak.....Şimdi diyeceksin ki hala mutsuzum!bir ömür mü çekmek istersin bu mutsuzluk ve zulmü yoksa sadece taş çatlasın1 yıl mı?Evet en fazla 1 yıl zorlanırsın ,çalış evini ayır ayaklarının üzerinde dur ve o bebeği şevkatinle büyüt ,ağlayan hıçkıran bir anne olarak değil,sadece umut eden bir anne olarak,Buna inan herşey başta tozpembe olmayacak belki ama bir süre sonra artık daha önce neden yapmadım diye hayıflanacağın günler gelecek!
Bu arada dip not geçeyim şu boşanma kararını veren bayanlar, adamları kovun bizahmet,siz neden gidiyorsunuz?onlara kapıyı gösterin artık!

Canım benim ya çok zor bi durum iki ucu b. Değnek dedikleri bu olsa gerek.. Allah kolaylık versin baba evine gitmek zor oluyor ama yapıcak başka bişeyde yok gibi en doğrusunu yapmışsın çekmektense. Kafanı dağıt annen çocuğa bakarmı işe girip eve destek olursan biraz daha rahat hissedersin kendini. Eşinle kaldığınız ev kiramıydı?

Arkadasm biras sert ciktin ama iyi geldi yuzume carpti gercekleri cok sukur biraz param var onceden yurumeyecegini dusundugum icin altinlari bozup bankaya atmistm ufakda olsa bi garanti cesarete ihtiyacim var sadece herkes oyle diyor iyiki bosanmisim diyeceksin ilerde bu surec cok sikintili esiminde hic umrunda olmamasi ayri yaraladi beni tabi kafam cok karisik ne yapmaliyim anlasmali bosanmayi dusunmuyrum yarn gidip dava acayim diyorm cunki o hayatta acmaz beklemenin faydasi bosa gecen zaman boslukda kendi kendimi doldurmakdan korkuyorum

Annem ve bekar ablam var cocuga bakarlar esimin durumu iyiydi maasi 2 evi araba var oturdugu ve kirada ama ev ve araba baskasinin ustunde kendini garantiye almis yani cok zoruma gitti ama mahkemede bozabilirmisim

Annem ve bekar ablam var cocuga bakarlar esimin durumu iyiydi maasi 2 evi araba var oturdugu ve kirada ama ev ve araba baskasinin ustunde kendini garantiye almis yani cok zoruma gitti ama mahkemede bozabilirmisim

Fark etmez. Size ve cocugunuza nafaka odeyecek her turlu, merak etmeyin.

Hemen bir avukata gidin ve islemleri baslatin. Siddet icin darp raporunuz olsa tazminat da alabilirdiniz.

Artik onurlu bir hayata baslama karari almissiniz. Anlik hezeyanlar sizi aldatmasin. Bundan sonra ozgur ve mutlu bir anne olacaksiniz.

Cocugunuz sevgi dolu bir yuvada buyuyecek. Su an kalabalik olmaniz ona da iyi gelecek. Siz de kendinizi yalniz hissetmeyeceksiniz.

Hemen islemleri baslatin, prangalarinizdan ve iskence dolu gecmisinizden kurtulun.

Insallah buna inaniyorm cevredeki kadin fedakarlik yapacak tarznda konusmalarida kulak ardi ediyorum artik herkes cektigini bilir yuvasini kolay kolay yikmaz kaybettigim onurum gururum ozguvenimde yerine gelir ins
Nafaka icin gurur yapiyorum biras cok olaylar yasadik daha once bosanma asamasinda gucumde kalmadi ailemde kendi hallerinde insanlar huzurlarini kacirmakda istemiyorm esim tam bir psikopat cocuguda vermiyodi daha once kacirmisdim kendi cocugumu smdi onu bile sende kalsin haftada bir alirim yetr diyo

Duzgun bir avukata gidin. Nafaka cocugunuzun hakki mutlaka alin.

Esinizin tehditvari mesajlarini saklayin. Gerekirse koruma karari aldirirsiniz.

Karsisinda guclu durun, rezillik cikmaz boylece merak etmeyin. Net talepleriniz olsun, kabul etmiyorsan cekismeli olacak diye cekismeliyi baslattiktan sonra soyleyin. Kabul ederse ne ala, etmezse cekismeliye devam.

Gerizekali insanlarin yorumlarini umursamayin. Yillarca siddet gormussunuz, bu zavalli insanlari kendinize ornek almayin.

Belirttigim gibi net ve celik gibi sert durun. Herkes kararliliginizdan etkilenecek ve yaninizda yer alacaktir.

Dava acmak icin ne evraklar gerekiyo avukati barodan tutmak zorundayim elimde olan para iyi bir avukat icin yeterli olmaz
Daha onceden mahkemesi gorulms hakaret davam var isime yararmi ve ispat icin bulabildigim devir sozlesmelerinide yanima aldm delil icin esim arabasini arkadasinin uzerine devretti benden kacirmak icin evi ise annesinin ustune devretti oturdugumuzun tapusu yok

Uzmani olmadigim icin yorum yapmam yanlis olur. Bana her turlu avantajli konumdasiniz gibi geliyor.

Siddet icin tanik bulabilirseniz mesela.

Uygun olur mu bilmiyorum ama sanirim Jessey rumuzlu uye avukat. Ona sorabilirsiniz.

çok iyi yapmışsınız
eğer durumunuz iyi değilse bulunduğunuz şehirde adliyede baronun adli yardım yeri olur oraya gidin size avukat konusunda yardimci olurlar ama eğer maddi gücünüz varsa kendiniz bir avukat bulabilirsiniz
iyi ki o belgeleri almissiniz mantıklı davranıp
nafaka konusunda gurur yapmayın sabıt bir maaşı varsa çok kolay tahsil edilir çünkü
çocuk konusunda küçük olduğu için size verilir hatta evdeki şiddet ve hakaretler den etkilendiği ve babadan etkilendiği bir uzman tarafından tespit edilirse sizin acinizdan çok iyi olur

Allah yardımcınız olsun
korkmayın
eminim ki cocugunuzla çok mutlu olacaksınız
başlangıçta duygu değişimleri normaldir

Kadınlar çok üzülür yuva yıkılıyor kolay mı sebebiz ağlıyorum ben düşünüp bunu hak etmedim diye hayaller ve gercekte hayatlar çok zor arkadaşlar evini yuvasını düzenini çocuğunu herşeyi varken ben öyle kalakaldım güçlü ol haklarını al acıma

Son düzenleme:
birşey soracaktım mesela araba ya da ev kadının üzerine ise kadın illaki ikisinden biri almak zorunda mı parasını ödeyip kadın kendi arabayı yada evi kendisinin de onunla almasını istemeyip satılmasını talep edebilir mi parasının paylaşılmasını talep eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…