Sonunda bosanma kararim

birşey soracaktım mesela araba ya da ev kadının üzerine ise kadın illaki ikisinden biri almak zorunda mı parasını ödeyip kadın kendi arabayı yada evi kendisinin de onunla almasını istemeyip satılmasını talep edebilir mi parasının paylaşılmasını talep eder mi

ikisini de satıp parayi yarı yarıya paylaşilir

yani zaten sen arabayi al ben evi gibi bir durum sadece anlasmislarsa olur
anlaşma yoksa kanuna göre olmaz çünkü ikisi eşdeğer değil

Y
ikisini de satıp parayi yarı yarıya paylaşilir

yani zaten sen arabayi al ben evi gibi bir durum sadece anlasmislarsa olur
anlaşma yoksa kanuna göre olmaz çünkü ikisi eşdeğer değil
yanlış anlattım galiba karışık anlattım yada örneğin araba kadının üzerine ama onu kendi almak istemiyor ama Ada'mın satın almasını da istemiyor mahkemeden satılıp arabanın parasını almasını isteme Hakkı var Mıdır? birde Aaraba kadının üstüne olduğu halde arabayı Ada'm alıp götürüyor kadına vermiyor iki yıldır evlilik Zaman'ında araba alındı diye mahkeme sürerken mahkemeye durum iletiliyor kadın üzerine ait olan arabayı Ada'mdan alamıyor bunun çözümü denir ?

Kalabalıgı vs nıye dert edıyorsun? Yalnız ama sevılmedıgın bır evde olmayı nasıl tercıh edebilirsin, sırf ailenın evı kalabalık diye. Meslegın var mı? Darp raporu alsaydın. Bosanıcaksan tazmınat nafaka falan etkısı olurdu. Yıne de dert etme. Ailenden sevmedıgın bırı mı var ki bu kadar bunaldın orda

4.5 senelik evliligmde sevgi saygi kalmadi gecen sene cok kotu kavgalarla babaevine gelmisdm snra yapamayip barisip geri dondum evime ama aldigm cok yanlis bi karardi esim 1 sene boyunca donmemi yuzume vurdu her kavgamizda eski olaylari acti aileme bana hakaret kufurler siddet 1 sene devam etti babaevnde rahat edemedigm icin sustum bazen cildirdim sonunda oturdum.dun aksam yine nedensz yere 3 saat tartistik sonu bosanmaya geldi herzamanki gibi kovdu kufur etti ustume yurudu bacagma vurdu ben diklessem dahada ileri gidecekdi sonunda sabir tasi catladi yarin aksama kadar dusun dedi gerek yok yarin gidiyorum dedim inanmadi tabiki gidemeyecegimi dusundugu icin o aksam ve ertesi sabah iyice dusundm topladm pilimi pirtimi oglumu 3 yasindada bir oglum var ciktm geldm tabiki ailem arkamda cok sukur gtme demislerdi zaten yuvarlanir giderz cocukda buyur dediler zaten esimde hic aramadi sormadi zaten beklemiodum biliodum ama bana bise oldu arkadaslar icim daraliyo panik atak gibide degl ailemle beraber cocuk filan 6 kisiyiz boyle evdeki gibi bi yanliz kalma ozlemi geldi daha ilk aksamdan duzenimi aradm balkona ciktm bunaldmda nedenboyle oluyo cok kotuyum bosanmis yada bosanacak olan arkadaslar yardimci olurmusunuz

"Konfor düşkünlüğü" diye bi arat istersen arama motorunda. Kadinin bulundugu sartlari korumak adina gururunu bile hice saymasi diyebilirim kisaca. Yani yalniz degilsin. Bi cok sorunlu ama devam eden evliliklerin sebebi bu. Tercih meselesi. Allah yardimcin olsun.

Back
X