Sonunda boşanma tarihi belli oldu :)))

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Arkadaşlar 3.5 ay önce dava açtım bir türlü belli oluyordu günü ama bugün tebligat geldi ve günü belli olu fakat benim duruşma tarihim 5 haziran eşimin ki 2 hazira n duruşma günümüz neden farklı günlerde bir fikri olan var mi

Konu başlığına bakınca şu emoji geldi gözümün önüne:
Sonunda boşanma tarihi belli oldu :halay:

Karşılıklı dava açılmış o yüzden sanırım, ilk duruşmada dosyalar birleşir
Anladim peki diyorlar ki çekişmeli boşanma çok uzun surer ama benim elimde çok delil var şiddet gördüğüme dair üstelik eşim başka birini daha darp etmiş bunlar olunca çok uzun surer mi bir bilginiz var mi bu arada cevabınız ici teşekkür ederim

Anladim peki diyorlar ki çekişmeli boşanma çok uzun surer ama benim elimde çok delil var şiddet gördüğüme dair üstelik eşim başka birini daha darp etmiş bunlar olunca çok uzun surer mi bir bilginiz var mi bu arada cevabınız ici teşekkür ederim
Davaların uzamasına sebep olan şey mal paylaşımı ve tazminat davaları bildiğim kadarıyla, sağlam delilleriniz varsa birkaç ceksede boşanma gerçekleşir ama mal paylaşım davaları devam edebilir

Davaların uzamasına sebep olan şey mal paylaşımı ve tazminat davaları bildiğim kadarıyla, sağlam delilleriniz varsa birkaç ceksede boşanma gerçekleşir ama mal paylaşım davaları devam edebilir
Sadece tazminat istedim onun dışında hiçbir mal paylasimimiz yok tüm eşyalarımı kendine biraktim

Canım sabırlı ol. Sırf mahkeme bir an önce sonuçlansın diye tazminattan falan vazgeçeyim deme. Onların amaçları bu zaten zora sokarak seni yıldırmak

Back
X