- 15 Aralık 2009
- 9.309
- 22.961
- 873
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Anlık gaza gelip öyle karar verdiniz gibi hissediyorsunuz ama bence boşanmayacaksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapacak mesela süründürebilmek için?Ya empati yapıyorum da ben de “bu yaştan sonra sanki aşkı mı bulacağım” deyip boşanmazdım ama onu da süründürürdüm
Ona yemek yapmamaktan tutun kıyafetlerini bile ayırırım yıkamam oğlumla aktivite yapar hatta yalnız tatile çıkarım mesela aile evine kocasını götürmüş bu koca aile evinde götürülmez ki hatta numarasını engeller sadece mesaj at acil bir durumda derimNe yapacak mesela süründürebilmek için?
Adamın konu sahibiyle hiçbir ablamda bağı yok, yapacağı herhangi şeyin onda karşılık bulup, sorun oluşturacağını hiç sanmıyorum.
Bu profildeki adam bu hamlelere tepki vermez ki aksine işine bile gelir.Ona yemek yapmamaktan tutun kıyafetlerini böle ayırırım yıkamam oğlumla aktivite yapar hatta yalnız tatile çıkarım mesela aile evine kocasını götürmüş bu koca aile evinde götürülmez ki hatta numarasını engeller sadece mesaj at acil bir durumda derimbunları yapmisligim var. İnadına sevmediği şeyleri yaparım. En sonunda gel konuşalım dedirtirim yani.
Olabilir tabiki tepki vermeyebilir. Sadece sordum tepki verdi mi diye.Bu profildeki adam bu hamlelere tepki vermez ki aksine işine bile gelir.
Konu sahibinin eşi sırf oğlu başka bir takımı tutuyor diye istediği formayı almadığını yazmış bir konusunda. Kediyi öldürmeyi kalkmasıyla bu bilgi bana çok korkunç geldi. Zavallı çocuk ergenliğe girmek üzereyken bu tür bir babayla ne kadar bunalıyordur. Duygusal stabilitesi olmayan, çocukla ego yarıştıran biri, eşi zaten umursamıyor. Çok tehlikeli bir insan.Size kötü anne demiyorum, herkesin her olayla baş etme yöntemi farklıdır ama sorunlu huzursuz evde yaşatmaya da hakkınız yok. Siz yetişkinsiniz, gelişme çağınız geçmiş bitmiş, işiniz gücünü mesleğiniz geliriniz var ama oğlunuz daha çocuk. Sizden bağımsız değil, alıp başını gidemez, ayrı eve çıkamaz, kavgasız gürültüsüz sevgisiz ortamdan uzaklaşamaz.
Çocuk doğduğundan beri bu ortamda yaşıyor, 9 sene hiç bir şey yapmamışsınız. Demek ki hata sadece eşinizde değil. Evlilik dediğin çocuğa zararlı bir duruma dönmüşse boşanırsın. Adam kendini düzeltmiyor, sevgiyi bırak saygı bile göstermiyor, çocuğun üstüne yürüyor ve hala aynı evde yaşıyorlar. Çocuğuma faydası olmayan tam tersi zarar veren biri öz babası da olsa barındırmam ben. Çünkü o çocuk benim isteğimle dünyaya geldi, koruyup kollamak da benim öncelikli görevim.
Oğlunuz olduğunu ve babasıyla büyük sorunlar yaşadığını siz yazdınız. Sinir krizi geçirip babasına şeytansın sen diye bağırdığını yazarken özeliniz değil miydi? Her şeyi yazın ama psikoloğa götür deyince o benim özelim. Kendi isteğiyle gitmedi ne demek, okula da istemese gitmeme şansı var mı? Genel bir kontrol için doktora gitmen gerek, hormonlarına vücut değerlerine baktıralım, gelişimin sağlıklı mı, psikolojik bir sıkıntın var mı... Ben kızımı böyle ikna etmiştim. Sevgi saygı huzur olan evde bile ergenlik başlangıcında sorunları oldu. Biz anneyiz uzman çocuk gelişimci pedagog psikolog değiliz. Kocanız gider kendine yeni hayat kurar, gezer tozar ama oğlunuz ömür boyu bu sıkıntıları yaşar. Siz bilirsiniz.
Senin kimseye ihtiyacın yok kendi paranı kazanıyorsun avukatsın bu evliliği sürdürmenin anlamı yok çocuğunda kocamanSadece burada sormuyorum tabii ki özel hayatımda arkadaşlarıma kendimi anlatan biri değilim ama ailemi anlatırım onların fikirlerini alırım. Bugüne kadar ayrılmamı desteklemedidiler onlar da hep yapıcıdır ama bu saatten sonra onlar da bazı şeylerin asla değişmeyeceğini oğluma da bana da ikimize birden zarar vereceğini fark ettiler sanırım. AileminDuygusal desteği ve onayı benim için önemli. Ben mi abartıyorum başka bir yolu var mı doğru nedir diye çok düşündüm.
Bu kararı aldığımdan beri üzerimde bir hafifleme var sanki yeni bir hayata başlayacak gibiyim belki de uzun zamandır hayatımla ilgili küçücük bir umut kırıntısı var içimdeSenin kimseye ihtiyacın yok kendi paranı kazanıyorsun avukatsın bu evliliği sürdürmenin anlamı yok çocuğunda kocaman
Acelesi yoksa işleri biraz rafa kaldir. Sen şu an evi temizlemiyorsun aslinda kafanı toparliyorsun. Buna ihtiyacın var. Akşam bir güzel giyin parfümünü sık, tek başına bi film ac, bir kadeh şarap iç. Gerçekten huzur gibisi yok.İşime gücüme konsantre olamıyorum yazmam gereken dilekçeler incelemem gereken dosyalar aramam gereken kişiler var onları bile yapamıyorum. Artık hiçbir şeye odaklanamiyorum. Bütün gün evi temizliyorum sürekli bir şeyler atıyorum birilerine veriyorum veya kullanılabilir gibiyse ama azaltmaya çalışıyorum. Bugün de buna devam edeceğim bu beni çok rahatlatıyor
Sizde de var pasiflik niye cevap vermedin kv ye. Asıl o benim gibi bir kadını zor bulur suratsızın geçimsizin teki senin oğlun deseydin keşkeOnunla her yolu denedim. Onu tamamen görmezden geldiğim, söylediği hiçbir şeyi umursamadığım koskoca iki yıl oldu; oğlumla tek başıma tatile de gittim. Bir odanın içinde ikimizde yaşadık oğlumla birlikte. Oğlum bana aşırı düşkündür ben de ona tabii ki. Bunun getirisi götürüsü sadece oğlumun bana daha bağlanması eşimin de oğluma düşmanca yaklaşması oldu. Evet bazı üyelerin söylediği gibi işine geldi eşimin. Hatta geçen eşimin annesi aradı” beni beni hiç aramıyorsun özledim seni “vs diye. Ben de “işlerin yoğun olduğunu o yüzden arayamadığımı “söyledim o da “ne eşine ne çocuğunla ilgilenebilirsin, çok çalışıyorsun oğlum gibi kocayı zor bulursun “gibi bir şeyler söyledi. Oğlunu bırakacağımı düşünüyordu sanırım.
Hayır bir anlık gazla söylemiyorum sürekli bunu düşünüyorum aslında çok uzun zamandır bunu düşündüğümü fark ettim. Hatta ilk defa eşimin hiçbir şey yapmasını yani düzeltmesini bile istemiyorum
Adam zaten aramıyor, başka şehirdeyken oğlu yanında annesiyle konuşurken dönüp selam bile vermiyor. Kurulmayan her iletişim sadece işine gelir. Ev işi, ütü de kar etmez. İletişimsizlikte, yok saymada o kadar ustaki konu sahibinin ayarlarıyla oynamış. Kendisinin yapacağı en iyi şey bir an evvel toparlanıp boşanmak olur.Ona yemek yapmamaktan tutun kıyafetlerini bile ayırırım yıkamam oğlumla aktivite yapar hatta yalnız tatile çıkarım mesela aile evine kocasını götürmüş bu koca aile evinde götürülmez ki hatta numarasını engeller sadece mesaj at acil bir durumda derimbunları yapmisligim var. İnadına sevmediği şeyleri yaparım. En sonunda gel konuşalım dedirtirim yani.
Böyle bir yaratıkla aynı evde nefes bile almam , neden kendinizi kandırıyorsunuz? Şu anki haklarınızı alıp neden boşanmıyorsunuz. Kk’da boşanacağım diyen kimseye inanmıyorum, sadece ömrünüzden bir gün daha çalmış oldunuz. Elinde mesleği olan bir kadın böyle bir asalağa eyvallah etmemeli. Neden bir avukatla görüşmüyorsunuz ? Bana geçmedi yazınız, öyle kendinizi oyalıyorsunuz.Oğlumun bulunduğu odaya gidiyor diye onu salona kitledi gözü dönmüş gibiydi, ben gelip kapıyı açmasaydım ne yapıyorsun diye çıkışmasaydım olacakları düşünmek bile istemiyorum ne ben ne de annem kendimizi o anda tutamazdık ama o niyetinin öldürmek olduğunu söyledi.. ve ertesi gün de pişmanlıkla kedileri sevdi..
Sizi ikna etmekle uğraşamayacağım. Yazımda belirttiğim gibi planım belli.Böyle bir yaratıkla aynı evde nefes bile almam , neden kendinizi kandırıyorsunuz? Şu anki haklarınızı alıp neden boşanmıyorsunuz. Kk’da boşanacağım diyen kimseye inanmıyorum, sadece ömrünüzden bir gün daha çalmış oldunuz. Elinde mesleği olan bir kadın böyle bir asalağa eyvallah etmemeli. Neden bir avukatla görüşmüyorsunuz ? Bana geçmedi yazınız, öyle kendinizi oyalıyorsunuz.
Siz de saçma sapan bir evliliği yıllarca sürdürmediniz mi? Son noktaya kadar bekleyip öyle ayrıldınız.Böyle bir yaratıkla aynı evde nefes bile almam , neden kendinizi kandırıyorsunuz? Şu anki haklarınızı alıp neden boşanmıyorsunuz. Kk’da boşanacağım diyen kimseye inanmıyorum, sadece ömrünüzden bir gün daha çalmış oldunuz. Elinde mesleği olan bir kadın böyle bir asalağa eyvallah etmemeli. Neden bir avukatla görüşmüyorsunuz ? Bana geçmedi yazınız, öyle kendinizi oyalıyorsunuz.