Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neva Kozmetik
bu markada var ... exicolor marka çok fazla renk var hatta karışımlardan elde ettiklerimiz bile var..
komşum bu markayı kullanıyor hatta ve çok memnun..
çok güzel cnm avatarında siyah görünüyor saçların nasıl döndün bu renge birde lensin çok canlı bir renk ama çok damarsız hangi marka acaba?
çok çok yakışmış bayıldım renge sana tenine saçının şekline tam gitmiş
çok canlı duruyor saçların hiç yanmamışne güzel bende saçlarımı bakır kahvenin üzerine hata yapıp siyah boyadım şimdi koyu kumral istiyorum ama işte iyi bir kuaför bulmak lazım.lensin dokusuna bayıldım gerçekten renk yapay olsada damarsız saçlarına yeşil lenste süper olur.güle güle kullan cnm saçlarını çok yakıştırdım
![]()
teşekürler.evet saçlarım evde çok uğraşmama rağmen yanmadı yıpranmadı.lensler aslında damarlı baya yan olduğu için öyle çıkmış.paylaşabilirsem başka paylaşıyım onlarda damarları baya belli
canım saçlarına bayıldımmmmmmmama lenslerini pek sevmedim bence de değiş
teşekkürler.lensler acemiliğime geldi işte.dereceli bir yıllık 100.l ya almıştım açıkcası pahalı geliyor değiştirmek şimdilik,birde okadar rahatki aynı markayı bulmam lazım.ama kesin değiştiricem.
hangi marka canım bende lens kullanıyorum renkli değilde dereceli kullanıyorum ama rahatını bulamıyorum hep gözüme batyorlar bu yüzden markasını merak ettim![]()
tütün kumral çok hoş bi renkmiş cnm sendede guzel durmuş gule gule kullan![]()