• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda buldum.açık tütün kumral

google da aradım bunu buldum umarım yardımcı olmuşumdur :(

resim2-135.jpg

Neva Kozmetik

bu markada var ... exicolor marka çok fazla renk var hatta karışımlardan elde ettiklerimiz bile var..
komşum bu markayı kullanıyor hatta ve çok memnun..

arkadaşım bu renk boyatmıştı saçını ama sarıydı zemini koyduğunuz renklerden çoook çoook açık çok tatlı bi renktii

Neva Kozmetik

bu markada var ... exicolor marka çok fazla renk var hatta karışımlardan elde ettiklerimiz bile var..
komşum bu markayı kullanıyor hatta ve çok memnun..

renklere bayıldım ne kadar çok çeşit var fiyatıda ucuz kalıcımı acaba

PICT0037.jpg

işte kızlar açık tütün kumral.yeni boyattım.yıkadıkça açıkır renk olur diye kuaförüm sağolsun açık tütün kahve verdi.aradan biraz zaman geçsin kendim evde birdaha boyayacağım.ben beyendim beyaz tene yakışıyo kaşlarımıda aynı renk yaptım.sıra lenslerimi değiştirmekte.

çok güzel cnm avatarında siyah görünüyor saçların nasıl döndün bu renge birde lensin çok canlı bir renk ama çok damarsız hangi marka acaba?
çok çok yakışmış bayıldım renge sana tenine saçının şekline tam gitmiş

çok güzel cnm avatarında siyah görünüyor saçların nasıl döndün bu renge birde lensin çok canlı bir renk ama çok damarsız hangi marka acaba?
çok çok yakışmış bayıldım renge sana tenine saçının şekline tam gitmiş

çok teşekkürler.avatarımdaki eski baya.ozaman kızıldı.sonra siyah yaptım 5 ay bıraktım hiç boyamadım aktı boya sonra evde açmayı denedim olmadı dipleri açıldı uçları çok az açıldı.sonra kendimi kuaföre teslim ettim tarif ettim katolok gösterdi seçtim tam isteediğim gibi oldu.lenslerim elegance color blue 3 tone çok yapay duruyor.birdahakine.ya grey ya gümüş grey alacağım.

çok canlı duruyor saçların hiç yanmamış:nazar: ne güzel bende saçlarımı bakır kahvenin üzerine hata yapıp siyah boyadım şimdi koyu kumral istiyorum ama işte iyi bir kuaför bulmak lazım.lensin dokusuna bayıldım gerçekten renk yapay olsada damarsız saçlarına yeşil lenste süper olur.güle güle kullan cnm saçlarını çok yakıştırdım:nazar:

çok canlı duruyor saçların hiç yanmamış:nazar: ne güzel bende saçlarımı bakır kahvenin üzerine hata yapıp siyah boyadım şimdi koyu kumral istiyorum ama işte iyi bir kuaför bulmak lazım.lensin dokusuna bayıldım gerçekten renk yapay olsada damarsız saçlarına yeşil lenste süper olur.güle güle kullan cnm saçlarını çok yakıştırdım:nazar:

teşekürler.evet saçlarım evde çok uğraşmama rağmen yanmadı yıpranmadı.lensler aslında damarlı baya yan olduğu için öyle çıkmış.paylaşabilirsem başka paylaşıyım onlarda damarları baya belli

teşekürler.evet saçlarım evde çok uğraşmama rağmen yanmadı yıpranmadı.lensler aslında damarlı baya yan olduğu için öyle çıkmış.paylaşabilirsem başka paylaşıyım onlarda damarları baya belli

canım saçlarına bayıldımmmmmmm :16: ama lenslerini pek sevmedim bence de değiş

canım saçlarına bayıldımmmmmmm :16: ama lenslerini pek sevmedim bence de değiş

teşekkürler.lensler acemiliğime geldi işte.dereceli bir yıllık 100.l ya almıştım açıkcası pahalı geliyor değiştirmek şimdilik,birde okadar rahatki aynı markayı bulmam lazım.ama kesin değiştiricem.

teşekkürler.lensler acemiliğime geldi işte.dereceli bir yıllık 100.l ya almıştım açıkcası pahalı geliyor değiştirmek şimdilik,birde okadar rahatki aynı markayı bulmam lazım.ama kesin değiştiricem.

hangi marka canım bende lens kullanıyorum renkli değilde dereceli kullanıyorum ama rahatını bulamıyorum hep gözüme batyorlar bu yüzden markasını merak ettim :34:

hangi marka canım bende lens kullanıyorum renkli değilde dereceli kullanıyorum ama rahatını bulamıyorum hep gözüme batyorlar bu yüzden markasını merak ettim :34:

elagance colors.daha önce b&l şefaf kullandım rahat edemedim.elegence sı satan optikçi çok met etti.renk istediğim gibi olmadı ama.rahatlığı harika batma yok çoğu gece unutup gece yarısı kalkıp cıkarttım yani unutuyorum gözümde olduğunu.tavsiye ederim yani

ben solotica kullanıyorum lens markası olarak.inanılmaz memnunum lensin gözümde olduğunu bile hissetmiyorum gerçekten çok rahat ve renkleride çok doğal duruyor.soloticadan daha rahat lens var diyeni görmedim valla bir araştırın isterseniz ama biraz tuzlu 165-195 arası değişiyor

Son düzenleme:
Back
X