- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi deniz_1988
-
eğer nikah düşmüşse
defolur gider evimden
tekrar nikah kıyılacaksa bu onunla olmaz isyan
oyuncağı değilim onun
namusunu atmak bu kadar mı kolay geliyor adama
sordurayım ben hemen
bende sordurtcam canım..müftülük resmen saçmalamış..o zaman imam nikahı neden kıydırıyoruzki..tek nikah yeterli ise..haksızmıyımm..
ama şimdiye kadar sen günaya girmedin eşin ve müftülüik girer seni yalnış yönlendirmişler..
aam şimdi işin gerçeğini biliyorsun denizz..
cidden zina olurrr
Konu sahibi felaket..uzak dur.elestiriye hic gelemez....birde o aynisinibana yapmisti.eski acili gunlerimi okuyup,yuzume vurmustu.Herkes hakettiğini yaşar, ve sende onu yaşıyorsun. Çirkinleşecek bir şey demedim ilk çirkinleşen sendin.
Bir daha büyük konuşurken yutkunursun artık her halde, akıllandıysan tabi ki hiç sanmam !
Sana tek diyeceğim bu..
sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum
yada çocuğunuz olsun diye ne kadar tedavi görüp ilaçlar iğneler kullanıp gözyaşları döktünüz
siz anlayamazsınız hanımefendi
evet hiç bir hakareti bunun kadar acıtmadı canımı çünkü o benim en hassas olduğum nokta
ben bunu 5 saat önce yazmıştım, o saatlerde bu konuyu düşünmüyordunuzbence asıl üzerinde durulması gereken konu bu
bu bir fırsat bence
ondan ayrılmak,uzak durmak için bir fırsat
ben olsam ya ben giderdim yada onun gitmesini teklif ederdim
bu durumda aynı çatı altında yaşamazdım o insanla
biraz uzaklaşmanız gerekiyor ileriyi görebilmek için
belki pişman olur dersini alır, belki siz yalnız kalıp sakin kafayla düüşnünce boşamaya karar verirsiniz
belki o gider dava açar
ama uzaklaşmak şart, geçerli sebebi de ortada
bir insanın zaten acısı varken onun üstüne gitmek neden acaba..fevri davranmıştır size karşı ama şimdi sizin yaptığınız ne..Konu sahibi felaket..uzak dur.elestiriye hic gelemez....birde o aynisinibana yapmisti.eski acili gunlerimi okuyup,yuzume vurmustu.
burda yazamayacağım onları üzgünüm
olabilir ablacım..Kesin zina diyor alimler.
ya aklıma şimdi ne geldi Rabbim bu boş ol demeyi acaba bir sebebmi kıldı ya...
Bu kızı bu canavardan kurtarmak için.,
Konu sahibi felaket..uzak dur.elestiriye hic gelemez....birde o aynisinibana yapmisti.eski acili gunlerimi okuyup,yuzume vurmustu.
EEEEEEEE OZAMAN beyefendi bu işin sonuçlarınada katlanacak.canım benımolabilir ablacım..
ama benim bildiğim dinen bu sözü erkekler kolay kolay söyleyemesinler diye kadının başka biri ile evlenip boşanma şartı konmuş..
Rabbim böle katı kural koymuş karını ne olursa olsun sahiplen boşama demiş iyi düşün demişken erkeklerin ağzında sakız olması kabullenir birşey değil..
ne olacak şimdi isyan nikah düşmüşse bunu nasıl babama söyleyeceğimolabilir ablacım..
ama benim bildiğim dinen bu sözü erkekler kolay kolay söyleyemesinler diye kadının başka biri ile evlenip boşanma şartı konmuş..
Rabbim böle katı kural koymuş karını ne olursa olsun sahiplen boşama demiş iyi düşün demişken erkeklerin ağzında sakız olması kabullenir birşey değil..
akılına gelenleri doğruluyorum artıkEEEEEEEE OZAMAN beyefendi bu işin sonuçlarınada katlanacak.canım benım
Valla benım artık aklıma sırf deniz inançlı artık bu iş zinaya girer diye bıraksın
gitsin diyede yapmış olabilir.İnan aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Bana da " sen boşandın diye herkes mi boşansın ?" demişti.
Ona göre evliliğini devam ettirememiş bir başarısızdım.
Yorum yok !
canım bunu önce iyi bir hocaya danışmak lazım..ne olacak şimdi isyan nikah düşmüşse bunu nasıl babama söyleyeceğim
gebertirler bu adamı
ona acımam da ailem için üzülürüm
yaa herşey daha kötü olursa herşey kabus gibi
Evet cnm.o da beni acilarimla boyle dalga gecmist.ben dalga gecmiyorum.sadece hatirlatmak amacli hayat insana neler sunar belli olmaz diyorum.buyuk konusmayalim.bir insanın zaten acısı varken onun üstüne gitmek neden acaba..fevri davranmıştır size karşı ama şimdi sizin yaptığınız ne..
kız zaten üzülmüş..
lütfen yapmayalım yaa hepimiz kadınızzz
o zaman sen büyüklük yap ve sus bence arkadaşımmmEvet cnm.o da beni acilarimla boyle dalga gecmist.ben dalga gecmiyorum.sadece hatirlatmak amacli hayat insana neler sunar belli olmaz diyorum.buyuk konusmayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?