Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Ben de çok kalın deriliyim. Benim de ameliyat sonrası ilk gece çok zordu. Ama hepsi geçiyor ve sonucu görünce insan çok mutlu oluyor. İnşallah sonuçlarınız çok güzel olur. Yaşadığınız sıkıntılara değer.
merhaba canım senle yazışmıştık doktor seçimi konusunda:) demek sen de oldun sonunda.hem de aynı gün olmuşuz:)hayırlı olsun.benimki de dört saatten fazla sürmüş. salı günü alınacak bantlarkonu başlıgnı ben açşam ancak bu kadar olurdu :) salı gunu ameliyat oldum bende burnum buyuk kalin derili ve egriydi tam 5saat surmuş duşun :)) anesteziyi kusmakla zos attm o kadar. Şuan yuzum arı sokmuş gbi
tevfik sözenhangi doktora oldunuz? çok geçmiş olsun
sargılarım çıktıktan sonra koymayı düşünüyorumresim ekleyebilir misiniz
çok teşekkür ederimbenim de aşırı kalın derim, bende çok kustum ameliyat sonrası. geçmiş olsun. 6 ay oldu benim, şuan çektiğim tüm sıkıntılara değdi diyorum. darısı başınıza
nedir bu deriden çektiğimiz:) benimde duan alçıda ama sanki bana büyük gibi geliyor :) zamanla iniyor mu peki bu burnumuzun en büyk hallerimi :)benim de aşırı kalın derim, bende çok kustum ameliyat sonrası. geçmiş olsun. 6 ay oldu benim, şuan çektiğim tüm sıkıntılara değdi diyorum. darısı başınıza
nedir bu deriden çektiğimiz:) benimde duan alçıda ama sanki bana büyük gibi geliyor :) zamanla iniyor mu peki bu burnumuzun en büyk hallerimi :)
peki indignde alçılı halindn daha kucuk bir hal mi aliyor yoksa alcili hali gercege yakn hali mi :)Inanilmaz inicek, suan en buyuk hali degil alci ciktiktan sonra en buyuk hali oluyor, basinc kalkinca burun sisiyor cunku. Ama sabredin 6 ay oldu benim hala sislerim var indikce iniyor.
peki indignde alçılı halindn daha kucuk bir hal mi aliyor yoksa alcili hali gercege yakn hali mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?