Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanan kadinlarin bunu dusunmesini hep garip karsiliyorum. Ben de bosandim bu arada. Bakin siz ve esiniz birbirinizden bosaniyorsunuz. Cocuk babasindan bosanmiyor. O hala kizinizin babasi. Ben ve oglum farkli bir sehire tasindik bosanma devam ederken işim geregi ama oglum her tatil ve mahkemenin belirledigi takvim gunlerinde babasiyla gorusuyor. Ve cok mutlu. Istedigi zaman babasini ariyor, babasi da onu. Ben babasiyla gorusmuyorum bu arada. Sadece cok mecbur kalirsam oglumun sorunlari falan oldugunda gorusuyorum. Ayni cati altinda biz mutsuz iken evladimizin mutlu olmasini beklemek cok sacma degil mi?Aynen öyle çok çok haklısınız ama işte kızımın hiç bir sucu yokken o bu duygulardan mahrum kalıcak mutsuz olacak diye çok üzülüyorum..sizin adınıza da çok sevindim umarım ben de sizin kadar güçlü olabilirim çok teşekkür ederim.
Beni anlattınız resmen.Ayni durumdayım tek farkı benimkinin boşanmayı her nedense yokuşa sürüyor olması.Keske o da hemen bosansa.Kiziniz ile ilgili üzüntümüz de aynı..Allah onların bu durumdan yara almamaları ailelere çok ozenmemelerini diliyorum.Herkese merhaba ! Daha önce ki konularımı okuyanlar bilir. Bir kızım var yıllarca eşim tarafından aldatıldım.kendi cesaretsizliğim ve kızımın babasından uzak büyümemesi adına her defasında affettim ancak devamlı yalvarıp düzeleceğini söyleyip, tekrar tekrar aldatmaya devam eden eşime, sonunda boşanma davası açtım ve boşanıyoruz...Eşim de boşanmamak için hiç bir çaba sarfetmiyor zaten.Maddi anlamda hiç bir problemim yok. Şu an ayrı yasıyoruz ve dava gününü bekliyoruz. Instagram da ya da çevremde ki ailelere bakıp( anne,baba,çocuk) birlikte geçirdikleri vakit vs gördüğümde çok üzülüyorum. Benim kızım, anne babanın birarada olup mutlu bir aile yuvasından uzak büyüyecek olması beni çok üzüyor...sanki daha önce hiç hayatım olmamış dünya eşimden sonra yok olacakmış gibi hissediyorum.Umarım biran önce düzelirim. Hiç iyi değilim bu konuda motive edecek tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var....
Ohaaa şok oldumBunu bırakıp gideceğim.
Tam yorum yapacaktım ki alıntı yaptığınız yorumu gördüm neyse ben gidiyorum cümleten iyi gecelerBunu bırakıp gideceğim.
Hakikaten, teee 2018 'de yazılmış.Ohaaa şok oldumyoruma bak ya ne demek boşanma herkes aldatıyo. Bu nasıl bi düşüncedir ya. Noldu şimdi kendi dayanamadı boşanıyo. Kocası da hiç takmıyomuş. Valla ben olsam ben de takmazdım
O değil de sen bu yorumu nerden buldun![]()
Çetele çıkarıyolar resmenHakikaten, teee 2018 'de yazılmış.
Vallahi siz deyince baktım harbiden 2018 mişÇetele çıkarıyolar resmensen o kadar mesaj arasından tut da bul valla bravo
![]()
Tebrik ederim boşanma davasını artık acabildiginiz için çok sevindimHerkese merhaba ! Daha önce ki konularımı okuyanlar bilir. Bir kızım var yıllarca eşim tarafından aldatıldım.kendi cesaretsizliğim ve kızımın babasından uzak büyümemesi adına her defasında affettim ancak devamlı yalvarıp düzeleceğini söyleyip, tekrar tekrar aldatmaya devam eden eşime, sonunda boşanma davası açtım ve boşanıyoruz...Eşim de boşanmamak için hiç bir çaba sarfetmiyor zaten.Maddi anlamda hiç bir problemim yok. Şu an ayrı yasıyoruz ve dava gününü bekliyoruz. Instagram da ya da çevremde ki ailelere bakıp( anne,baba,çocuk) birlikte geçirdikleri vakit vs gördüğümde çok üzülüyorum. Benim kızım, anne babanın birarada olup mutlu bir aile yuvasından uzak büyüyecek olması beni çok üzüyor...sanki daha önce hiç hayatım olmamış dünya eşimden sonra yok olacakmış gibi hissediyorum.Umarım biran önce düzelirim. Hiç iyi değilim bu konuda motive edecek tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var....
Ee pesBunu bırakıp gideceğim.