sonunda çeyiz alışverişime start verdim sıra geldi sizin yorumlarınıza ;)

Guleguke kullan Allah kıymet bilenlerle kullanmayı nasip etsin.Çok güzel .Tencereler beyaz mi pembe mi beyaz gorunuyor

Gerçekten çok tatlılar herşey gönlüne göre olur inşallah canımm

Çok güzeller güle güle kullanın tencere takımının bende beyazıni aldım seramik seçiminde aynı sizden çeyiz seti olarak aldınız ne kdr acaba

Güle güle kullanın çok güzeller Korkmaz'dan korkmadan herşeyinizi alabilirsiniz Çok kaliteli çelikte gerçekten..

Çok güzeller güle güle kullanın tencere takımının bende beyazıni aldım seramik seçiminde aynı sizden çeyiz seti olarak aldınız ne kdr acaba
Canım bende çeyiz seti olarak aldım açıkcası çatal ve tabaklarda fiyat uçmasın diye uygun bi model seçtim hepsini 1750 civarı bişeye aldım nakit aldığım için ekstra nakit indirimi yaptılar sen set olarak almadın dimi

Bende set olarak aldım cnm yemek takımı tencere catal kaşık bide 3 lu beyaz seramik seti 1700 e aldım bende paylasmisdim bnmkide bunlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-bi-bakin-bakalim-begenecek-misiniz.753928/

Sağol cnm wla ben ilk aldığımda pahali gelmişti ama forumda okudukça iyiye almışım diyorum
Yok canım ben çok araştırmıştım almadan diğer iyi markalarda sadece bi parça fiyatına biz set almışız hem kaliteside zaten aşikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…