• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda çıldırdım

Annesini araman haklıyken haksiz duruma düşürür sizi. Arkadaşların dedigi gibi beğenmediği seyleri kökten yapmayın işte. Beğenmeyen kendi yapsin bi zahmet.

Tepkin normal ,o anlık sinirle kim olsa benzerini yapardı.

Ben çay hiç sevmem iyi tadını tutturmayıda bi beceremem,ya suyunı fazla koyarım ya çayı az koyarım bi değişik olur.eşim bi gün ya hayatım çay biraz garip gibi geldi dedi bende sen yapmak istermisin ,bence artık evimizde çayları sen yap dedim.

O gün bu gün eşim yapar çayı.hatta annemlere filan gidincede eşim yapar.nasıl seviyosa öyle yapsın.

Eşinin huyu annnesinden geçti unutma,kayınvalideni arayıp bu konudan bahsetmen pek doğru olmaz unutma o ne olırsa olsun onun oğlu,ve herzaman o haklı ne yazikki...

Siz tavrınızı göstermişsiniz,bu sürekli böyle devam ederse uygun dille yemeğini kendisinin yapabileceğini belirtin çok sakin bir şekilde ama,cool bi tavırla anladın mı?

Yok ben senin yemeğini yemek istiyorum derse zamanla alışacak damak tatlarınız.Sık yemek yaptıkça değişik tarifler denedikçe ,uyum sağlarsınız zamanla.6 yıllık evliyiz biz amca oturdu damak tatlarımız.ben izmirliyim eşim tokatlı...

Valhasıl,sakin sakin sakin ol kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz,beğenmiyo mu yemesin...

Kocaniz için en güzel yemek hiç yapılmamış yemektir. Kendine yetecek kadar yap otur ye oh ellerine sağlık yine dokturmusum de.valla gurme olsam bayilirdim bu yemeğe de öv dur kendini.bişey derse senin damak tadını geliştirmek zor iş o kadar kötü yemek yapamayacam de.

çok iyi yapmışsınız :KK9::KK9::KK9::KK9:
HAKETMİŞ
abarttığınızıda düşünmeyin sakın
gayet yerinde bir cevap olmuş
beğenmiyomu dök çöpe
hatta al önünden öyle dök çöpe aç kalsın :KK53:

Annesini araman haklıyken haksiz duruma düşürür sizi. Arkadaşların dedigi gibi beğenmediği seyleri kökten yapmayın işte. Beğenmeyen kendi yapsin bi zahmet.

buda çözüm olsa keşke
bende çok şımarttım şimdi evde pişenler belli
pişmeyenleride ağzına sürmez neymişmiş boğazından geçmiyomuş midesi almıyomuş
sanki önünde çöp var
hep aynı şeyleri yemekten bıktım bende insanım
benim onu hoşgördüğüm kadar hoşgörse zaten o koca göbeği olmazdı :KK12:

Madem esin simarik cocuk gibi davraniyor ona gore davran
Daya 5 gun brokoli,karnibahar, ispanak pirasa,kereviz pisirirkende cam kapi acma sole kokulu kokulu soylensin duyma satassin sakaya vur gulec ol
Aa bunu bulamayan var de hic zitlasma pisir 6. Gun kofteni veya soteni bak bakalim ses varmi :KK66:
Anasinda buyuyemmeis biraz ugrasicaksin belliki

Benim sevgili eşimde normalde ne yaparsam yapayım ağzının içine bakarım beğendi mi diye. Bir eline sağlık demez. Ama bugün sadece çorba yaptım diye kavga etti benimle. Bi çorba yaptım diye alkışlayamazmış beni.

Benim eşimde yemek beğenmez anneciler ya karılar güzel yemek yapsada beğenmezler annesi önüne peynir ekmek koysa gık demeden yer bende sinir olurdum hep sonra iki gün annemlere gittim kaldı annesiyle bi gün ses etmemiş ertesi gün aramıs beni ne zaman gelcen ne zaman gelcen demeye başladi baktı gidesim yok bunaldım her gün yemek derdinden en son kendi geldi beni almaya açık açık dedim bana birdaha yemek lafi etme hić yapmam gidip annenle aksama kdar peynir ekmek yersin diye baktım sesi kesildi bi süre laf etmedi beğenmediği zaman gidip kendi yaptı yedi şimdi hala laf ediyo takmiyorum mutfak orda malzeme orda herşeyi beğendirmek zorunda değiliz ki birazda bizim suçumuz

Benimkide seçer gücüm yetse dovecem uyuz ediyor beni, aklıma gelen yediği sebzeler patlıcan ve patates daha doğrusu yemek istediği bunlar sebze olarak, insan sarma dolmayı yemekden saymazmı ya, 3 çocuğumuz var yemeyene başka yemek yok diyorum, 7 yaşında ki oğlum anne bunu bulmayan var demi diyor, çocukları şimdiden hayatın acı gerçekleriyle karşılaştırmsk istemezdim ama ikinci bir vaka yı kaldıramam.

Sonuç karnabahar brokoli dışındaki herşeyi pişiriyotum sebze olarak mecbur yiyor lafınıda söylüyor ama bir kulağımdan girmiyor ki ötekinden çıksın :))) bu aralar bugün yemediğini tersi gün önüne koyuyorum elektrikli ocakdan tasarruf da yeni bahanem :)))

Akşam iyiydiniz!
Eski konularınıza göz attım hep sorunlarınız var eşinizle.
Nişanlılıkta başlamış soruunlar.
Allah yardımcınız olsun. Yapmayın yemek aç kalsın.

İçimi dökmüş olcam hem belki böyle pimpirik yetiştirdiği için kendini sorgular.
:)))) kendini sorgulayacağını mı düşünüyosunuz gerçekten?? Öyle bi şeyi zahmet edip düşünmezler üstüne bi de kaynananız laf eder iyice cinnetlik hale gelirsiniz.. ailesini hiç karıştırmayın bence pişman olursunuz

Yapmayın bir süre yemek. Beğenmiyorsa aç kalsın yada kahvaltıya talim etsin anlar.
Bu hayatta en nefret ettiğim şey yemek beğenmemek,burun kıvırmak. 4 yaşındaki kızım arada diyor ben bunu yemem diye "iyi peki başka yemek yok ,sen bilirsin "diyip çıkıyorum,acıkıp gelince yine o yemeģi sunuyorum yiyor,kaldı ki kocaman adam bu. Yemezse bir tabir vardır "kaynananın pişirdiğinden ye"diye,o hesap ne hali varsa görsün.
Tuzu az denir anlarımda,köfte tadı gelmiyor ne demek yani,saçmalık.
Annesinide aramayın boşa,size üzülmez,birde oğluşum aç kalıyor,gelinim yemek yapamıyor,kafasına girer ,hiç gerek yok.
Akşam gelince sorarsa ne yemek var diye,ben yedim dolap orda,canın ne istiyorsa hazırlayıp yersin deyip geçin.

Bosuna bukadar uzulmussun
Bu adamın huyu bu bılıyorsun

Ben olsam yemegını sevdıgı bı lokantadan yemek alırdım guzel deyıp yerse demek kı yemegım gercekten kotu der onada kotu olmus derse o lokantanın kartını gosterır gıt şımarıklıklıgını annene yap bu havaların bana sokmez ben hergun yemek yapıcam ister yee ıster yeme der konuyu orda kapatırdım

Elestırıye basladıgı anda o yokmus gıbı davranırdım duymazdım dınlemezdım asla cevap vermezdım

Bırde bence o adamın yemekten anladıgı atraksıyonlu mutfak macerası ıstıyor belli bu erkekler boyle olurmus bı psıkologdan dınlemıstım mutfak denınce aklına yemekten baska heyecan gelırse ne versen yer erkeklerın beynı kadından farklı calısır demıstı ben psıkologun yalancısıyım valla soylıyım dedım

Bu arada ne olursa olsun asla annesını arayıp sıkayet etme

Beğenmiyorsa anası yapsın doyursun...çorba konusunda bir gün resmen kaynar koy bakalım ne dicek. Okadar sinir oluyorum ki böylelerine.

bikaç gün yapma da aklı başına gelsin paşanın yada dışardan söyle artık böyle madem beğenmiyosun artık yemekler dışardan olsun de:)

Back
X