Kız İsteme sonunda evlilik için ilk adımı atıyoruz :)

Eee, topıgın hanımı....
Neler oldu? 30 ekımı gectı , beklenen oldumu? Neler yasandı ??
Anlat hele cımcıme.

tmm canim gordum, tsk.ler..
cok sevindim, anlatirmisin nasil gecti??
cok heyecanliydin , sozgunu nasildi?

bende Allah izin verirse ocak ayında yaşayacağım bu duyguyu ama birazda korku var.Babamın tepkisinden korkluyorum......

eee, kiz babasi olmak kolay degil...
gozunden sakin, elin adami alsin gitsin, kolaymi??
korkma canim, hersey olacagina varir, hakkinda hayirlisi olsun insallah.
annen biliyor ve destek oluyorsa, korkma canim...

tmm canim gordum, tsk.ler..
cok sevindim, anlatirmisin nasil gecti??
cok heyecanliydin , sozgunu nasildi?

Vallaaa çok güzeldi herşey istediğim gibi oldu. Onlar gelene kadar çok heyecanlıydım ama ilk beni gördüklerinde ellerini bile öptürmedi kayınvalidemle kayınpederim hemen sarıldılar bana çok sıcakkanlılar. Ondan sonra zaten heyecanım gitti. Sözlüm bende çok çok daha heyecanlıydı halının desenlerini saydı durdu süreklii gerçi biraz beni istemeleri babamın vermesi biraz ilginç olduu Kayınpederim istedi beni babamdan herkes cevap bekliyo babamda tık yok bakıyo öyle bekliyo sonradan annem dürttü babamı ne bekliyosun diye ondan sonra verdim dedi. Meğerse babam 3 kez istenir diye biliyomuş ondan beklemiş Neyse ondan sonra hep birlikte dışarı çıktık yemeğe küçük bi kutlama gibi :)) Bayramdada biz gittik bursaya bütün akrabalarınla tanıştım hepsi çok iyiler inşallah böyle devam ederi :))) işte böylee :)

Not: Damada tuzlu kahve içirmedim ama daha kötüsünü yaptımm :) Sözlüm fenerbahçeli bense beşiktaşlıyım onun fincanının kenarına beşiktaş arması yapıştırdım içmiyodu kahveyide kaş göz işareti yaptım öyle içtii

bende Allah izin verirse ocak ayında yaşayacağım bu duyguyu ama birazda korku var.Babamın tepkisinden korkluyorum......

Hayırlı olsun canım şimdiden :) ama hiç korkma bence bende çok korkuyodum babamın tepkisinden ama hiç korktuğum gibi olmadı şimdii damadına laf söyletmiyo :)

cok guzel olmus ,canim Allah tamamina erdirsin, (bizde 3kez istenir , baban bizden almis galiba )
beni kendi kayinpederlerim isteyememislerdi, onlarin yerine emmoglunu , bacisini yollamisti kayinpederim....
ama nisanim hep birlikte gecmisti, heyecan doruktaydi.

haberlerini bekliyorum canim

valla benimde iki haftam var 5 aralık kısmetse isteme söz birlikte olcak ne kadar sözlü kalırız artık allah bilir

Her yerde 3 kere istenmezmiş ama bazıları 1 kere bazıları 3 kere diyo :)

Her yerde 3 kere istenmezmiş ama bazıları 1 kere bazıları 3 kere diyo :)

tabi canim , aaa heryerin kendine gore adeti var degilmi?
bizdekide 3 oldugunu biliyorum, beni oyle istemistiler cunku ....
ay, zaman su gibi akip gitmis , dun gibi hatirliyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…