• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Gitti:=(

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Hala inanamıyorum gittiğine...daha 2-3 saat mnce aynı şehirde aynı havayı soluyorduk..
Şimdi bolu'yu geçmişler..
Evli olan herkese soruyordum sıkılmıyormusunuz hiç biribirinizden diye..
Çünkü ben flört ettiğim halde bazen banel geliyordu herşey...
Dün birlikte abisinin nişanındaydık çok güzel geçti derken bitti işte şimdi en kötü ekime kadar görüşemeyeceğiz gelme ihtimali yok...Ve ben çok üzgünüm beni bıraktığı köşeye bakıp bakıp ağlıyorum ve yalnızım koca gün ne yapıcam hiç bilmiyorum...
Nişanda çekindiğimiz fotoya bakıp bakıp ağlıyorum..
Zaman nasıl geçicek nasıl alışıcam bilmiyorum Gözden uzak,Gönülden ırak..
İnşallah bu cümle bizim ilişkimiz için geçerli değildir...:((((:Saruboceq:

Allah başka ayrılık vermesin özlersiniz biribirinizi işte kıymetinizi daha iyi anlarsınız bazen özlemek iyi gelir..mesafeler öğretir insana kıymet bilmeyi,hergün daha çok özlemeyi,daha çok sevmeyi rahat ol seven insan için gözden uzakta olmak diye bişey olmaz gözden uzakta da olsan gönüldesin unutma! gözle gördüğünü belki unutursun ama gönüldekini insan unutamaz.tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...

Allah başka ayrılık vermesin özlersiniz biribirinizi işte kıymetinizi daha iyi anlarsınız bazen özlemek iyi gelir..mesafeler öğretir insana kıymet bilmeyi,hergün daha çok özlemeyi,daha çok sevmeyi rahat ol seven insan için gözden uzakta olmak diye bişey olmaz gözden uzakta da olsan gönüldesin unutma! gözle gördüğünü belki unutursun ama gönüldekini insan unutamaz.tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...

Yazdıkların çok güzel moral oldu benim için çünkü şuan yalnızım kimse yok yanımda..
Onun oturduğu semt bile yabancı gelmeye başladı gözüme ...
Tşk..

sen içini rahat tut aynı şehir de olmasanız bile o senin ve senle.....Bunu aklından çıkarma!hayatta herşey insanlar için kötüyü düşünerek bazen şükretmek gerekir..en azından bi telefonunla ulaşabilirsin.

Zaman aslında o kadar hızlı akıp gidiyor ki... Keşke imkanımız olsa durdurabilsek...
Ama söz konusu sevdiğinden ayrı kalmak olunca 1 sn. bir ömür gibi geliyor...
Rabbim geri dönüşü olmayan ayrılıklar vermesin...
Özlemek, özlenmek güzel...
Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inş.

Zaman aslında o kadar hızlı akıp gidiyor ki... Keşke imkanımız olsa durdurabilsek...

Desteğin için teşekkür ediyorum..
Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin..

amin...
ama öyle bir durumda dayanacak gücü de veriyor...

diğer ayrılıklar ; güzelliği sevginin... bunun da kıymetini bilmek lazım...

bende senle aynı şeyi yaşıyorum cnm ben mersinde o istanbulda zor kolay deil biz haftaya 2 haftaya 1 görüşüoruz nerdeyse ama 3 ay görüşemediğimiz zamanda oldu anlıyorum seni umarım allah sizi en yakın zamanda kavuşturur

Gerçekten sewenler için uzak mesafeler sewgiyi dahada güçlendirir sizinde öyle olur eminim canım inş en kısa zamanda kawuşursunuz sewğilera.s.

Back
X