• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda guzel haber kizlar umut olmaya yazdim

peribeliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
8
12
3
39
2 Asilama negatif ilk tup bebek denemem ve hamileyim sakin umudunuzu kaybetmeyin süreç çok zor du iğneler ilaçlar derken guzel haberi aldım hiç bir belirti yoktu bu arada 8.ci gun test idrar negatifti ağlamıştım o yüzden testte yapmayın önden biliyorum beklemek zor Allahim sizlerde nasip etsin inşallah

2 Asilama negatif ilk tup bebek denemem ve hamileyim sakin umudunuzu kaybetmeyin süreç çok zor du iğneler ilaçlar derken guzel haberi aldım hiç bir belirti yoktu bu arada 8.ci gun test idrar negatifti ağlamıştım o yüzden testte yapmayın önden biliyorum beklemek zor Allahim sizlerde nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle sag salim kucaginiza alın inşallah 🙏 Bı kaç sorum olucak rahatsizliginiz neydi kaç yumurtanın vardı kaçıncı gün ve kaç tane embiriyo transferi oldu ❤️

Cok teşekkür ederim 🙏🙏🙏Hicbi sorun yoktu nedensiz infertifiteydi eşimde harekette bi sorun vardı oda spor iyi beslenme duzeldi 2 transfer oldu 3.gun dondurdular cozdurup 5 gitti 5.ci gün embriyosu transfer oldu darısı sizlerin basina

Cok teşekkür ederim 🙏🙏🙏Hicbi sorun yoktu nedensiz infertifiteydi eşimde harekette bi sorun vardı oda spor iyi beslenme duzeldi 2 transfer oldu 3.gun dondurdular cozdurup 5 gitti 5.ci gün embriyosu transfer oldu darısı sizlerin basina
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏

Bende de 2 adet transfer 8. Gün kan testi verdim negatif çıktı doktor bekle 12. Gün ver dedi sizce pozitif olur mu çok kötüyüm ilk deneme

2 Asilama negatif ilk tup bebek denemem ve hamileyim sakin umudunuzu kaybetmeyin süreç çok zor du iğneler ilaçlar derken guzel haberi aldım hiç bir belirti yoktu bu arada 8.ci gun test idrar negatifti ağlamıştım o yüzden testte yapmayın önden biliyorum beklemek zor Allahim sizlerde nasip etsin inşallahÖncelikle Rabbim kucağınıza almayı basip etsin
Öncelikle Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bu hafta transfer olucam. Kanda pozitifi gördüğünüzde kaç haftalık olarak görünüyor bide kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz. Normal gebelikten farklı ya bizimki kanda kaç haftalık olduğunu merak ediyorum

Back
X