Sonunda Hamileyim hemde ikiz ama cok mutsuzum yardim edin!

slm canim
sanirim suanda seni en iyi anlayan benimdir umarim bu yazacaklarimi okursun
bende 3 sene evlat hasretiyle psiikopat olacak dereceye geldim ustelik benimkii cok umutsuz bi vakaydi
ama bu durumda ikizleri hic sevmezdim ve hicte istemedim
tedavi gordum gordum ilk denememde hamile kaldim ama oda ne iki kese vardi ama birinin kalbi daha atmiyo dedi doktor hep icimden tek olamsi geciyo ama benim icimden allah affetsin ama gunlerce uyuyamadim ikiz olacagi icin
bizim durumumuz onceleri cok cok iyiydi ama ustelik benim hamileliligimle birlilkte esim issiz kalmisti ve b izim cok fazla giderimiz vardi
ayrica benim oturdugum yerde kimsemde yoktu birak aileyi tanidigim insan bile yoktu turk bile yoktu....
senin yasadiklarinin bin katini yasadim dogurdum stresten sutum gelmedi mama nasil alcaz diye agliyodum

lafi cok uzatmayim

simdi allah bagislasin iki prensesim var ve iyiki dogmuslar esim daha yeni is buldu suan iki yasindalar
bunlar allahin bi imtihani duaet ve sabret
korkma allah ac koymuyoo dardada koymuyo
inancli birimisin bilmiyorum ama inan allah caresiz birakmadi hic bu sure icersinde
eger cok paraya ihtiyaciniz varsa yada baska biseye biz yardim edebiliriz ozelden yaz bana
allaha emanet olun

suan iki prensesim var iyiki dogmuslar
Cok uzun zaman olmus ama umarim okursunuz.
Siz ne guzel bir insansiniz Allah sevdigi kulunun istegini hemen yerine getirmezmis daha cok dua etsin diye sizin durumunuzda tam olarak boyle olmus sanirim Allah herkesi sizingibilerle karsilastirsin

Lutfen yardim edin konuscak kisilere ihtiyacim var oncelikle hamile kalmak isteyenlerden ozur diliyorum hepinizi cok iyi anliyorum cunku bende 2 senedir bebek hasretiyle yanip tutusan biriydim ama simdi hamileyim ve cok mutsuzum ailemde hic ikiz yok hicte aklima gelmezdi ikize hamile kalacagim maddi yonden hic hazir degilim 2ci bir bebege hergun agliyorum keske hamile olmasaydim diye napcam arkadaslar akil verin cok mutsuzum bagzen dogurmamayi bille dusunuyorum cunku onlara vercek bir gelecegim yok ve bunu daha yeni anliyorum :KK43: cok kotu depresyona girdim lutfen yardim edin once allahtan sonra sizden bir care bekliyorum aldirirsam cok pisman olcagimida biliyorum. Kendimden nefret ediyorum lutfen anneler yardim edin bana
Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmiş ancak aynı durumda şuan olan bir olarak cevaplamak istedim umarım gören olur karşıdan saçmalama günah aldırma demek çok kılay tabiki bende istemem böyle birşey ancak doktor 2 kese var dediğin yaşadığım kaygı korku endişe haftalardır benimle birlikte sürekli dua ediyorum ancak geçmiyor ne ypacağım ? Siz büyüttünüz mü zor muydu süreç umarım mesajımı gören olur :(

Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmiş ancak aynı durumda şuan olan bir olarak cevaplamak istedim umarım gören olur karşıdan saçmalama günah aldırma demek çok kılay tabiki bende istemem böyle birşey ancak doktor 2 kese var dediğin yaşadığım kaygı korku endişe haftalardır benimle birlikte sürekli dua ediyorum ancak geçmiyor ne ypacağım ? Siz büyüttünüz mü zor muydu süreç umarım mesajımı gören olur :KK43:
şuan ikizlerim 7 aylıklar. öyle mutluyum ki onlara sahip olduğum için. Tabiki zor.. Ama tek çocukta annede 1 sabır varsa bende 2 sabır var. Otomatik yükleniyo sanki. Sabah 7.30 akşam 17 çalışıyorum ama evden çalışıyorum. Gündüz yardımcım var. Ben hem çalışıp hem ona yardımcı oluyorum. Yemek ev işi çamaşır ütü hepsine koşturuyoruz beraber. Hem de bebişlere bakıyoruz. 6'dan sonra ben yalnız bakıyorum. öyle pratikleşiyor ki insan inan su gibi akıyor her şey. Çalışmasam yalnız bakardım yani o derece :) Aile büyüklerimiz de var yakınımızda. İçini ferah tut yani su akar yolunu bulur. Eğer sağlıkla geliyorlarsa gelsinler. Doğduklarında iyi ki diyeceksin...

Back
X