Sonunda hamileyim..

Merhaba sevgi arkadaşlar 2.5 seneden sonra sonunda kendiliğinden oluşan bir gebelik yaşıyorum.. O kadar mutlu ve heyecanlıyım ki anlatamam.. hamile kalırsam yazacağıma söz vermiştim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Belirti neler yaşadın?

Merhaba sevgi arkadaşlar 2.5 seneden sonra sonunda kendiliğinden oluşan bir gebelik yaşıyorum.. O kadar mutlu ve heyecanlıyım ki anlatamam.. hamile kalırsam yazacağıma söz vermiştim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Yaa ne kadar güzel tebrik ederim darısı bizlere inşaAllah duanı isteriz 😍 son adet tarihiniz nedir ve kaçıncı günde öğrendiniz belirtileriniz nelerdi akıntı,ağrı,sızı vs bahseder misiniz 🙏🏼

Rabbim sapasağlam.kavusdursun bebeni sana hahirli evlat olsun inşallah 😍😍😍

Yaa ne kadar güzel tebrik ederim darısı bizlere inşaAllah duanı isteriz 😍 son adet tarihiniz nedir ve kaçıncı günde öğrendiniz belirtileriniz nelerdi akıntı,ağrı,sızı vs bahseder misiniz 🙏🏼
İnşallah canım 13 Ekimdi aslında öğrendiğim güne kadar hiç bir belirtim yoktu.. son gün soğuk soğuk terledim ve gözlerim açılmıyordu test yaptım pozitif 💃🥰

Darısı başımiza inşallah 😁🙏biz de 4 senedir istiyoruz olmuyor, testim silij cikti adete 5 gün var , ama erken gebelik testlerinde cikmiyor.Sizce var mi hemen cikti sonradan degil

Eklentiler

• 20221103_183732.webp
    20221103_183732.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 40
Back
X