Sonunda hastaneye gittim ve...

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Merhaba bi onceki konumda 2 aydir geciktigimi ve hastane fobim oldugundan hastaneye gitmedigimi soylemistim sonunda korkumu yenip gittim
Yumurtaliklarimda kist oldugunu soylediler. Eger ilacla gitmezse ameliyat olucakmisim. Cok korkuyorum 18 yaşındayım , doktora hicbisey soramadim moralim bozuldu cunku, konusamadim. Annemle gittik onada uzuldugumu belli etmedim. Ama cok korkuyorum ölümcül bisey midir , yada degilse bile ameliyata girersem cikamama ihtimalimde muhakkak vardir. Tam sinavlarimin arifesinde hiç olmadi bu.. napicam bilmiyorum. Bu konuda deneyimleri olanlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler..

Ameliyat dediği laparoskopidir muhtemelen göbekten kücücük bir delikle girip alıyorlar o kadar korkulacak birşey yok yani.

Düzenli ilaç kullanırsan ona gerek kalmaz inş

Ameliyat dediği laparoskopidir muhtemelen göbekten kücücük bir delikle girip alıyorlar o kadar korkulacak birşey yok yani.

Düzenli ilaç kullanırsan ona gerek kalmaz inş

Bukadar kolay biseymi gerçekten, suan cok rahatladim "kist" diyince kanser gibi korkunc biseyler cagristiriyor.
Tesekkur ederim yorumunuz icin..🌼🌼

Bukadar kolay biseymi gerçekten, suan cok rahatladim "kist" diyince kanser gibi korkunc biseyler cagristiriyor.

Yok Allah esirgesin Kisti kabaca anlatayım, yumurta büyür catlar ve vücuttan atılır kist de büyüyen yaklaşım 3mm boyuna gelen ama catlamayan yumurtadır. Hemen hemen her kadında görülür artık.

Ama bu demek değil ki ihmal et, ilacını kullanma, kontrollerini aksat.

bak birde erteliyordun.iyi yapmışsın gitmekle. ayrıca tedirgin olma ilaçla çözülür inşallah
geçmiş olsun

Ben ogrendigimden beri 2 saattir ölucem diye tripten tribe girdim ya🙈
Tabi aksatirmiyim hic insallah kisa zamanda hallolur , cok saolun tekrardan 😸🌈🌹

Ben ogrendigimden beri 2 saattir ölucem diye tripten tribe girdim ya🙈
Tabi aksatirmiyim hic insallah kisa zamanda hallolur , cok saolun tekrardan 😸🌈🌹

Ben de polikistikover hastası olduğumu ilk öğrendiğimde internetten kendime beyin ağzı kanseri teshisi koymuştum

Bence internet sitelerindeki açıklamaları okumazsan daha iyi olursun:)
Basit bi gribe bile öldürür yazıyorlar

Çok tatlısın yaw
Birtek kist dedi diye mi korktun

Bende çikolata kisti varmış,gece ani bir sancı ve kanama ile acile gittiğimde doktor ''yumurtalıklarımda 5 cm lik bir kitle olduğunu ve bunun normal bir kist olmadığını,çünkü koyu renk olduğunu ''söyledi.''Kanser olabilir tahlil yapıcaz dedi''
O tahliller çıkana kadar 3 gün boyunca küçük emraha bağladıydık evde hepbirlikte.

canım 3 sene önce ameliyat oldum ben heleki benim kist portakal kadardı sezeryan gibi ameliyat oldum büyük olduğundan korkucak birşey yok ama büyük ihtimalle seninki ilaçla hallolur üzme kendini boş

Annemden de kist aldılar ameliyat 15-20 dk sürdü sonrada yarım saat hastanede yatırdılar kendine gelmesi için sonra yürüyerek çıktık tatlım. Korkulacak bişey yok. Umarım ilaçla geçer. Çok geçmiş olsun

ameliyattan çıkamama ıhtımalı mı?
allah korusun olurmu oyle sey..
bu zamanda yumurtalığında veya rahmınde kıst olmayanı kadından saymıyorlar..

Bu cok basit bisey hic uzulme sinav oncesi kafana takma cozumu olan bisey ameliya ta korkulacak bisey degil 3 ay once oldum yumurtalik kistinden bazilarininki hapla da geciyor

gercekten mi 🙊 cok gecmis olsun , sonra noldu peki tedavi, ameliyat? Suan ne durumdasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…