- Konu Sahibi brokensmile7
-
Merhaba bi onceki konumda 2 aydir geciktigimi ve hastane fobim oldugundan hastaneye gitmedigimi soylemistim sonunda korkumu yenip gittim
Yumurtaliklarimda kist oldugunu soylediler. Eger ilacla gitmezse ameliyat olucakmisim. Cok korkuyorum 18 yaşındayım , doktora hicbisey soramadim moralim bozuldu cunku, konusamadim. Annemle gittik onada uzuldugumu belli etmedim. Ama cok korkuyorum ölümcül bisey midir , yada degilse bile ameliyata girersem cikamama ihtimalimde muhakkak vardir. Tam sinavlarimin arifesinde hiç olmadi bu.. napicam bilmiyorum. Bu konuda deneyimleri olanlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler..
Ameliyat dediği laparoskopidir muhtemelen göbekten kücücük bir delikle girip alıyorlar o kadar korkulacak birşey yok yani.
Düzenli ilaç kullanırsan ona gerek kalmaz inş
Bukadar kolay biseymi gerçekten, suan cok rahatladim "kist" diyince kanser gibi korkunc biseyler cagristiriyor.
Tesekkur ederim yorumunuz icin..🌼🌼
Yok Allah esirgesinKisti kabaca anlatayım, yumurta büyür catlar ve vücuttan atılır kist de büyüyen yaklaşım 3mm boyuna gelen ama catlamayan yumurtadır. Hemen hemen her kadında görülür artık.
Ama bu demek değil ki ihmal et, ilacını kullanma, kontrollerini aksat.
Aynen iyiki gitmisim, yoksa benim gecikmem isime bile geliyordu (sonuclarinin ne olabileceğini bilmiyordum)bak birde erteliyordun.iyi yapmışsın gitmekle. ayrıca tedirgin olma ilaçla çözülür inşallah
geçmiş olsun
Ben ogrendigimden beri 2 saattir ölucem diye tripten tribe girdim ya🙈
Tabi aksatirmiyim hic insallah kisa zamanda hallolur , cok saolun tekrardan 😸🌈🌹
Bukadar kolay biseymi gerçekten, suan cok rahatladim "kist" diyince kanser gibi korkunc biseyler cagristiriyor.
Tesekkur ederim yorumunuz icin..🌼🌼
Merhaba bi onceki konumda 2 aydir geciktigimi ve hastane fobim oldugundan hastaneye gitmedigimi soylemistim sonunda korkumu yenip gittim
Yumurtaliklarimda kist oldugunu soylediler. Eger ilacla gitmezse ameliyat olucakmisim. Cok korkuyorum 18 yaşındayım , doktora hicbisey soramadim moralim bozuldu cunku, konusamadim. Annemle gittik onada uzuldugumu belli etmedim. Ama cok korkuyorum ölümcül bisey midir , yada degilse bile ameliyata girersem cikamama ihtimalimde muhakkak vardir. Tam sinavlarimin arifesinde hiç olmadi bu.. napicam bilmiyorum. Bu konuda deneyimleri olanlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler..
Ben de polikistikover hastası olduğumu ilk öğrendiğimde internetten kendime beyin ağzı kanseri teshisi koymuştum
Bence internet sitelerindeki açıklamaları okumazsan daha iyi olursun:)
Basit bi gribe bile öldürür yazıyorlar
gercekten mi 🙊 cok gecmis olsun , sonra noldu peki tedavi, ameliyat? Suan ne durumdasiniz?Çok tatlısın yaw
Birtek kist dedi diye mi korktun
Bende çikolata kisti varmış,gece ani bir sancı ve kanama ile acile gittiğimde doktor ''yumurtalıklarımda 5 cm lik bir kitle olduğunu ve bunun normal bir kist olmadığını,çünkü koyu renk olduğunu ''söyledi.''Kanser olabilir tahlil yapıcaz dedi''
O tahliller çıkana kadar 3 gün boyunca küçük emraha bağladıydık evde hepbirlikte.
geçmiş olsun :)
Sizede cok gecmis olsun, cok tesekkur ederim yorumunuz icin😺💮💮canım 3 sene önce ameliyat oldum ben heleki benim kist portakal kadardısezeryan gibi ameliyat oldum büyük olduğundan korkucak birşey yok ama büyük ihtimalle seninki ilaçla hallolur üzme kendini boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?