Sonunda hastaneye gittim ve...

Kolaymis tedavileri ya ben baya kalp ameliyatı tarzinda hayal etmistim🙈 cok tesekkur ederim 🐰🐰🌸

Çevremde kist problemi yaşamayan bir kadın görmedim ya
Ölümcül bir şey değil merak etme hapları kullanıp patlatıyorsun onları

bu kadar korkulacak birşey değil.
en azından ben kendi kistlerimi takmıyorum.doktor gel ameliyat ol dedi gitmedim tabiki.niye gitmiyorum orasınıda bilmiyorum.yani umrumda bile değil.zaten kaç yıldır pkoluyum bende.pko yüzünden zaten stresli durumdayım birde kistle kafamı yoramam.
sahi belki pko olmamın sebebi bu kistler olabilir mi? belkide ameliyat şartmış.off bilemedim.benimde kafam karıştı şimcik.:44:

benimde 20 cm kadar bir kist varmış kanser olabilir vs hastanedeki doktorlar çok korkuttular...hastane hastene gezdik en sonunda doktorun biri allah ondan razı olsun korkulacak hiçbirsey yok ameliyatla laırız dediler sonuçlarım tertemiz cıktı şimdi çok iyiyim ...sizinki küçükse hapla yok olur endişelenecek birsey yok herkesi dinlemeyin sadece doktorunuza güvenin yeter...geçmiş olsun

20 cm mi cok korkunc ya , Allah korumuş cok gecmis olsun🌺🌺 (benimki 5.5cm)

Sakin ihmal etmeyin gidin doktora. Bende hastane fobim olduğu icin gidemiyodum ama hastalik bu boyle aklina esince git esmeyince gitme olmuyor. Ameliyat dediyse zaten artik ciddi boyuttadir. En yakin zamanda gidin lutfen 🌹🌹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…