Sonunda ilişkimi bitirdim

Bugun kararı aldım ve uyguladım belkıde canım yandı ama bu böyle olmalıydı

Sonunda ılıskımı bıtırdım

Desteklerınızden öturu hepınıze tesekkur ederım

Hıssettıgım suankı tek duygu tepkısızlıgım hissizliğim vee boğazı da düğüm düğüm bağlar söyleyemediklerim
Dıyebılceğim baska bır sey suan dusunemıyorum.
Hakkında Hayırlısı olsun canımmm

Bugun kararı aldım ve uyguladım belkıde canım yandı ama bu böyle olmalıydı

Sonunda ılıskımı bıtırdım

Desteklerınızden öturu hepınıze tesekkur ederım

Hıssettıgım suankı tek duygu tepkısızlıgım hissizliğim vee boğazı da düğüm düğüm bağlar söyleyemediklerim
Dıyebılceğim baska bır sey suan dusunemıyorum.

allah hakkında hayırlısını yazsın

hayırlısı bu demekki.en iyisini düşünmüşsün.seninle bir gelecek düşünmeyen bir insanla ne yapabilirdin ki.

hayırlısı bu demekki.en iyisini düşünmüşsün.seninle bir gelecek düşünmeyen bir insanla ne yapabilirdin ki.

Benım göremedıgım gözumle sizin görmenizi ıstedımm bende dogru bı karar verdım ısallah dıye umut etmek ıstıyorum

İnsanlar bilseydi eğer, bir anlık üzüntüyü bir ömür boyu mutsuzluğa tercih etmezlerdi...

İnsanlar bilseydi eğer, bir anlık üzüntüyü bir ömür boyu mutsuzluğa tercih etmezlerdi...

pek bir anlık bi üzüntü diyemiyorum. çünkü ben de yaşadım. ama karşı taraf ısrar etmezse barışmak için gerçekten biter.
çok seviyorsanız geri barışırsınız

Son düzenleme:
pek bir anlık bi üzüntü diyemiyorum. çünkü ben de yaşadım. ama karşı taraf ısrar etmezse barışmak için gerçekten biter.
çok seviyorsanız geri barışırsınız

Eğer hayırlı değilse sevsende değişmez.

Diğer konuna yorum yapıcaktım bende.. Hayırlısı olsun, inşallah bundan sonra çok mutlu olursun..

Hayırlısı olsun canım , hiç evlilik düşünmeyen birisi ile eninde sonunda bu sonu yaşayacaktın zaten , ve olsa 3 yıla kadar olurdu 30 lu yaşlarda idi erkek arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam. Yani nereye kadar gidebilirdin ki. Peki onun tepkisi ne oldu ne dedi sana

Ilk zamanlar zor olucaktır ama alısmalıyım

Onun hayatımdan cıkısına degıl sankı kalbım bomboş gbi bır sey hıısedıyorum sankı bogazım düğüm düğüm

canım şuan ki acını tahmin edebiliyorum ,eminim çok üzüldün bu kararı verırken .

cok da üzüleceksın belkı de bunalıma gireceksın ,ama emin ol gececek .

verdiğin karardan emin ol ki doğru bir karar verdin .acını şımdı yasayıp

tuketmen daha ıyı .ilerki yıllarda bu kararı vermekte güçlük cekerdın .

en iyisi şimdi verip kendı yolunu çizmek oldu

.daha yolun başındasın .önunde daha cok yılların var,daha

degerlendırmen gerekecek cok kısı cıkacak karsına .ıyıkı de bıtırme kararını

şimdi aldın ,şimdı acını yaşa ve tuket .ki o kişi senı gercekten sevıyor ise

evlılık teklıfıyle tekrar cıkar zaten karsına ,ama yok cıkmazsa bıl kı senı

evlenılecek biri olarak görecek kadar sevmemıştır .ben şuna asla inanamam ;

evlenmek ıstemeyen erkek olduguna kesınlıkle ınanmıyorum .evlılık ıstemıyorum

derler ama ,o evlılık tabularını bıle yıkacak bır kadın mutlaka cıkıyor karsılarına

mutlaka evlılıkle sonlandırmak ısteyeceklerı delı gıbı sevdıklerı bır kadın mutlaka

oluyor .o yuzden asla evlılık dusunmeyen erkegın varlıgına inanmıyorum .senınle

evlılık dusunmeyen bir adamla ilişkıyi devam ettırmemekle en ıyısını yaptın .

umarım kolay atlatırsın ,rabbım yardımcın olsun .

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım zamanla daha iyi düşünüceksin bunun dogru karar oldugunu en azından bitirerek gururlu kadın oldun se degil o çeksin acıyı

Meraba canım konunu az çok biliyorum sanırım sevgilin evliliğe hazır hissetmiyordu kendini...
Ayrıldınız demek...Hakkında hayırlısı olsun....Evlilik zor da olsa güzel bir şey...:16: Sonuçta sevgili olarak nereye kadar devam edebilirdiniz ki..:26:
Her insan ister yuvam olsun , çocuğum olsun mutlu olayım diye...Tüm bunları istemek senin de hakkındı tabi..
.İnşllh evliliğe dair güzel hayallerin karşına çıkan çok iyi birisi ile gerçekleşir canım...:123:

bazen bir şey yaşarız çok üzülürüz..aslına hakkımızda hayırlı olan odur ama o an anlamayız.. aradan zaman geçer bu üzüntü çok güzel bir şeye vesile olur..o zaman anlarız "iyi ki de böyle olmuş" deriz.
senin olayın için de şu an üzülüyorsun ama belki hayatının aşkı karşına çıkacak. ayrılman buna vesile olacaktır...
biraz acıyacak mutlaka ama geçecek..hayırlısı olması dileğiyle..

hakkında hayırlısı olsun canım..çok zor oluyor en başlarda sonraları zaman ilacı diyolar ama alışırız umarım ....

Back
X