Sonunda karar alındı

Cimenlekesi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
34
18
8
42
Merhaba bayanlar ben kilolarımdan Bayağı muzdaribim. Boyum 170 kilom 110 ama genelde kilom Göbek bölgemde çok uzun zamandır bu durumdan rahatsızım ama bir türlü adım atamıyordum. Kendimi yaşlanmış hayattan bıkmış hissediyordum ama bugün bir karar aldım yaşamımı kendimden nefret ederek bol siyah giysiler içinde özensiz geçirmeyeceğim. Öncelikle yaklaşık bir ay önce tüm kan tahlillerimi yaptırdım tabiki Çağ'ın hastalığı insülin direnci çıktı ve yüksek şeker onun için bir ilaç verdi doktor ama maalesef yan etkilerini çok hissettiğim ilacı kullanmakta çok zorlanıyorum ama bugünden itibaren ne kadar da zorlansam hergün içeceğim. Ayrıca bir diyetisyenle görüşmeye pazartesinden itibaren başlayacağım. Bu arada soğuk lipoliz içinde bir merkezle anlaştık her 15 günde bir seans alacağım o kadar büyük bir karar aldım ki başlamışken tam başladım ve kendimi motive ettim pazartesinden itibaren diyet listemi paylaşırım beni destek olanlara teşekkür ediyorum şimdiden sevgi ve saygılarımla

Kararından ötürü tebrik ederim başla arkadaşım ve asla pes etme..En önemli şeyi başarmışsın Kararını vermişsin tatlım daha ötesi yok.

Canım rica ederim.Seni takipteyim.Hani menü paylaşımların? Merak ediyorum valla:)

Evet yaklaşık bir hafta oldu tam 2.1 kilo verdim. Aslında diyetisyenin verdiği liste çok abartılı gibi gelmişti işe yaradığı ortaya çıktı. Sanırım her zaman insan uzmanın tavsiyesini dikkate almalı Diyet listemi Aşağıya genel olarak yazayım ancak diyetler kişiye özel Olmalı bence belirteyim
Sabah
1 adet rafadan yumurta
2 dilim az Yağlı ya da diyet peyniri
3 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillikli limonlu yağsız salata
Ara 2 adet tam ceviz
Öğlen
8 yemek kaşığı az Yağlı sebze ya da et yem eği ya da beş köfte
2 dilim ekmek
Ara 1 porsiyon taze meyve bir bardak süt
Akşam
8 yemek kaşığı sebze ya da baklagil yemeği ya da beş köfte ya da Fırında balık 2 dilim ekmek
Bir kase cacık
Salata
Ara 10 adet Çiğ badem ve mutlaka sekiz bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…