• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic serüveni

Selam kızlar bugün 2. Dozumu uyguladım, bir haftada 1 kg vermişim. Sizce nasıl, bana biraz az geldi :(
Bence biraz kullandıktan sonra etkisini gösterecek. Bende 0,50 mg e geçtim 3. Dozumu kullandım 3 hafta da sadece 3 kilo verebildim. Bu benim için iyi bir kilo çünkü ayda 1 kilo bile veremiyordum. Çok dikkat de etmedim açıkçası hiç spor da yapmadım

Selamlar, bugün 3. dozumu uyguladım 0,50 mg geçiş yaptım. İğneyi uygulayıp biraz bekledikten sonra çekiyorum, iğnenin ucunda bir damla ilaç kalmış oluyor, normal mi ?

ozempic kullanan arkadaslar ağzınızda tuhaf bir tat var mı? Boyle tat alamıyormussunuz gibi?

Kızlar selam pazartesi 0,50 mg geçiş yapmıştım, 2 gündür bulantım var rahatsız edecek derecede ve halsiz hasta gibi hissediyorum. Sizde nasıl etki etmişti tahmini ne zaman geçer?

Kızlar ben 4. Dozumu dün yaptım ben aynıyım kiloda.yiyeceklere saldırmıyorum yemesem durabilirim uzun süre böyle karnım kazınmaz ama normal yiyorum o yüzden de veremiyorum bu hafta doktoruma gideceğim 5. Doz belki 0.50 ye geçiş yapar .onun dışında bi şikayetim yok

Merhaba bende ozempic kullanmak istiyorum eczanelerde satılmaya başladı mı acaba Türkiye de ?

Arkadaşlar ne durumdasınız merakla gelişmeleri yazmanızı bekliyorum
Ben bir hafta da 4 kilo verdim ama normalde de sadece akşam 1 öğün yerdim içim yemeği almıyor benim sorunum uyku ilacı aldıktan sonra deli gibi tatlı çikolata aburcubur yememdi pazartesi2. Dozu yaptım pazar günü tartılcam ilk hafta ödem attım diye düşünüyorum bu hafta vermemiş olabilirim veya 1 kilo anca

Ben bir hafta da 4 kilo verdim ama normalde de sadece akşam 1 öğün yerdim içim yemeği almıyor benim sorunum uyku ilacı aldıktan sonra deli gibi tatlı çikolata aburcubur yememdi pazartesi2. Dozu yaptım pazar günü tartılcam ilk hafta ödem attım diye düşünüyorum bu hafta vermemiş olabilirim veya 1 kilo anca
Harika ya darısı bana ☹️

Selam kızlar, bugün itibariyle ozempic serüvenim başladı. Gelişmeleri gün gün yazacağım. Öncelikle şu konuya değineyim; kendi başıma aldığım bir karar değildi. Tamamen doktor kontrolü altında ilerleyen bir süreç. Ozempic serüvenime başlamadan önce çok çaba gösterdim. Yaklaşık 1 yıldır evliyim ve bu süreçte 15 kilo aldım. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz için buna bir dur demeye karar verdim ve tedavim başladı. Kendimi bildim bileli kilo problemim vardı ama bu kadar değildi. pcos ve insülin direnciyle savaşıyordum zaten. Bunlara ek olarak Tiroidlerimin yavaş çalışması da eklendi ve geçen gün detaylı doktor kontrolü vs. ile testosteron hormonumun da çok yüksek olduğunu öğrendim. Endokrin dr ve kadın doğum ile beraber ilerliyoruz. Haliyle Düzensiz adet görüyorum 2 ayda bir vs. Bunun için doktorum inositol önerdi (pembe renk şase) ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ilk defa günü gününe adet oldum. Gelelim ozempic konusuna, doktorum hamile kalmak istediğimi bildiği için kilo verme sürecini hızlandırmak adı altında ozempic verdi. Bunun yanında magnezyum,d vitamini kullanıyorum ve tiroid ilacı kullanıyorum.. Velhasıl bu sürece bugün başladım güncel kilom 90,40 :( gelişmeleri gün gün paylaşacağım. Sizde benim gibi bu süreçten geçiyorsanız gelin birlikte sohbet edelim ve bilgi paylaşımı yapalım
Merhaba öncelikle herşey güzel olsun.. Ben de ilk dozumu 21 mayısta, yaptırdım 0.5 ile başladık... Ama ilacıvyaptırmadan önce zaten bir mide bulantısı vardı psikolojik diye düşündüm. 2. Gğn gece diyare ve istifra fena bir şekilde ama, dr virüse bağlı dedi ikaçla ilgisşnşn olmadığını söyledi şyan 5. Gündeyim mide bulantısı dışında diğer problemler geçtı şuan 2.5 kilo vermiş gözüküyorum. İştahım fazlasıyla, kapalı. Buarada 72 kilo 1.60 boyundayım. İkinci dızdan sonra neler olacak bekliyorum

Merhaba bende 0.25 ile başladım 80 kiloydum. Bugün dördüncü dozumu yaptım toplamda 3 kilo verdim. Benim en büyük sorunum hareketsizlik. Yeme noktasında çok dikkat etmedim ama iştahımı kestiğini söyleyebilirim ama henüz aman aman bi fark görmedim. Zaten doktorum ilk ayin vücudun alisma süreci olduğunu ortalama 4 kilo vermeyi beklediğini söylemişti tabi ekstra dikkat edersen farklı. Benim regli döngümde bi sorun oldu normale göre gecikme yaşadım sonra sadece bir gün oldum bunu yaşayan var mı aranizda

Merhaba öncelikle herşey güzel olsun.. Ben de ilk dozumu 21 mayısta, yaptırdım 0.5 ile başladık... Ama ilacıvyaptırmadan önce zaten bir mide bulantısı vardı psikolojik diye düşündüm. 2. Gğn gece diyare ve istifra fena bir şekilde ama, dr virüse bağlı dedi ikaçla ilgisşnşn olmadığını söyledi şyan 5. Gündeyim mide bulantısı dışında diğer problemler geçtı şuan 2.5 kilo vermiş gözüküyorum. İştahım fazlasıyla, kapalı. Buarada 72 kilo 1.60 boyundayım. İkinci dızdan sonra neler olacak bekliyorum
Merhaba doktorunuz nasıl 0.5 ile başladı ki benim ki en dusuk dozun baslangic için uygun olduğunu çok kilolu kişilerde yüksek dozda başladığını söylemişti. Sizin ole çok kilonuzda yokki. Benimde ilk iki hafta çok mide bulantım oldu ama üçüncü haftadan sonra azaldı baya

Selamlar, bugün 3. dozumu uyguladım 0,50 mg geçiş yaptım. İğneyi uygulayıp biraz bekledikten sonra çekiyorum, iğnenin ucunda bir damla ilaç kalmış oluyor, normal mi ?
Evet canım normal. Ben uygulama sonrasında 10-15 sn bekliyorum o gelen damlanın daha az olması için.

Selam kızlar, bugün itibariyle ozempic serüvenim başladı. Gelişmeleri gün gün yazacağım. Öncelikle şu konuya değineyim; kendi başıma aldığım bir karar değildi. Tamamen doktor kontrolü altında ilerleyen bir süreç. Ozempic serüvenime başlamadan önce çok çaba gösterdim. Yaklaşık 1 yıldır evliyim ve bu süreçte 15 kilo aldım. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz için buna bir dur demeye karar verdim ve tedavim başladı. Kendimi bildim bileli kilo problemim vardı ama bu kadar değildi. pcos ve insülin direnciyle savaşıyordum zaten. Bunlara ek olarak Tiroidlerimin yavaş çalışması da eklendi ve geçen gün detaylı doktor kontrolü vs. ile testosteron hormonumun da çok yüksek olduğunu öğrendim. Endokrin dr ve kadın doğum ile beraber ilerliyoruz. Haliyle Düzensiz adet görüyorum 2 ayda bir vs. Bunun için doktorum inositol önerdi (pembe renk şase) ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ilk defa günü gününe adet oldum. Gelelim ozempic konusuna, doktorum hamile kalmak istediğimi bildiği için kilo verme sürecini hızlandırmak adı altında ozempic verdi. Bunun yanında magnezyum,d vitamini kullanıyorum ve tiroid ilacı kullanıyorum.. Velhasıl bu sürece bugün başladım güncel kilom 90,40 :( gelişmeleri gün gün paylaşacağım. Sizde benim gibi bu süreçten geçiyorsanız gelin birlikte sohbet edelim ve bilgi paylaşımı yapalım
Merhaba ben 158 boyunda 60 kiloyum 15 yaşımdan beri sürekli diyet ve spor yapıyorum bu iğneyi kendi kendime almam mümkün mü reçetesiz satılıyor mu

Kaç kilo ile başladın ve hiç kilo verdin mi ? İştahın kapandı mı ?
Ben hiç rahatsızlık hissetmedim bu arada. Mide bulantım ilk gün oldu o da çok kısa sürdü bugün 3. Günüm. Sadece 2 gündür biraz ishalim o da sorun değil😬
Merhabalar ben en düşük dozla başlayım 1mg yukseldim 3 ayda 10 kilo verdim bende ki tek yan etkisi afedersiniz ama gegirme oldu çok pis kokuyor sizde de olan oldu mu acaba

Back
X