Hepsi çok güzel Allahi çinize sindirsin
3 ününde Markası LG canım diymi?
Hayırlı olsun, güle güle kullanmanız nasip olsun
Bizde şu sıra derin araştırmalardayız... :)
evet canım hepsi lg ben baya arastırma yaptım ozellıklerını fıyatlarını karsılastırdım samsung lg arcelık bosh sımens hover hepsını aldım karsılastırdım en cazıbı lg geldı bıze
Lg yerine daha başka bir ürün seçseydin daha iyi olabilirdi fakat genel anlamıyla güzel tercihler güle güle kullan
evet canım hepsi lg ben baya arastırma yaptım ozellıklerını fıyatlarını karsılastırdım samsung lg arcelık bosh sımens hover hepsını aldım karsılastırdım en cazıbı lg geldı bıze
Hepsi çok güzel Allahi çinize sindirsin
oncelikle hayirli olsun Melo34.
Bende ceyiz icin camasir, bulasik ve buzdolabi istiyorum. Ben de Lglere baktim. Hosuma gitti. Senin kullanma deneyimlerini ve diger arkadaslardan marka/model tavsiyesi olanlarin yardimlarini bekliyorum. Fiyat olarak ort 2000 lira ayirabilirim. onemli olan uzun yillar en az sorunla ve guzel fonksiyonlu olarak kullanmak. Yeni gelinlerden ve deneyimli gelinlerden :) sunu al, bunu sakin alma neden almali yada almamaliyim veya alirken nelere dikkat etmeliyim? Degerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese hayirli, saglikli guzel gunler...
slmlar. bu makineyi aldınız mı ve memnun musunz ben de almayı düşünüyorum da tazeleme özelliği olan makıne bu değil mi?Eki Görüntüle 746643
SUDA BEKLETME Var
BUHAR PROGRAMLARI Var
YORGAN PROGRAMI Var
BUHARLI YIKAMA Var
ÖN YIKAMA Var
PAMUKLU PROGRAMI Var
AĞIRLIK SENSÖRÜ Var
GECİKMELİ BAŞLATMA Var
ÇOCUK KİLİDİ Var
EK DURULAMA Var
HIZLI YIKAMA 30 dk hızlı yıkama programı
YÜNLÜ PROGRAMI Var
ANTİALERJİK PROGRAM Var
DEVİR SAYISI 1400 dev./dak.
EKRAN TİPİ LCD
YIKAMA KAPASİTESİ 9 kg yıkama kapasitesi
ENERJİ SINIFI A+++ Enerji Sınıfı
RENK Beyaz
BOYUTLAR 600 x 850 x 640 mm ( G x Y x D )
slmlar. bu makineyi aldınız mı ve memnun musunz ben de almayı düşünüyorum da tazeleme özelliği olan makıne bu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?