sonunda karar verdigim beyaz eşyalarım tavsiyelerinizi bekliyorum

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Bulaşık makineniz artık telefon aracılığıyla kendi sorununu kendisi anlatabiliyor. Eğer makineniz arızalanırsa tek yapmanız gereken çağrı merkezini arayıp makineden gelen sinyali dinlettirmek. Teşhis telefonda konuluyor ve servis teşhise göre hazırlıklı geliyor. Böylece çok daha kaliteli ve hızlı servis alabiliyorsunuz; makinenizin sorununu telefonda anlatmakla uğraşmıyorsunuz.
VARIO YIKAMA SISTEMI
Vario Yıkama Sistemi, yıkama sırasında alternatif olarak tek bir kanaldan alt ve üst sepetleri kapsayan kuvvetli bir su basıncı gerçekleştirir . Yıkama sırasında belli aralıklarla gerçekleşen bu işlem sayesinde yıkama performansında önemli bir artış ayrıca enerji ve su tasarrufu sağlanır.
LG Çift Duşlama Sistemi sayesinde bulaşıklarınız yıkama sırasında aynı anda alt ve üst raflara göre farklı su basınçlarına maruz kalır. Alt rafta bulunan ağır ve kirli bulaşıklarınız için kuvvetli, üst rafta bulunan daha narin tabak ve bardaklarınız için daha yumuşak bir yıkama gerçekleşir. Bu sayede farklı bulaşık tiplerine göre ayrı ayrı yıkama gerçekleştirmenize gerek kalmaz, zaman ve enerjiden tasarruf sağlarsınız.
Buharlı yıkama ile elde ön yıkamaya son verin. Sadece LG’de bulunan gerçek buhar jeneratörü ile oluşturulan buhar, normalde ancak elde yıkama ile çıkabilecek en güçlü kirleri bile söker atar. Tek yapmanız gereken tek bir düğmeye basarak buhar özelliğini seçmeniz.
LG nin yeni Slim Direct Drive Motor teknolojisi sayesinde bulaşık makineniz standart ölçülerde olmasına rağmen diğer makinelere kıyasla 5 cm. daha fazla iç hacme sahip olur. Bu kazanılan ekstra iç hacim size standartlara oranla daha fazla yıkama kapasitesi sağlar ( 14 kişilik )
3.çekmece sayesinde çatal , bıçak , maşa vb aletlerinizi bu bölmede rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Böylelikle diğer bulaşıklarınız için alt bölmelerde daha fazla yeriniz kalır . Ayrıca LG’nin ayarlanabilir sepetleri sayesinde standartların çok üzerindeki büyük çaplı bulaşıklarınızı (350 mm. capında tabak vb. ) alt ve üst raflara çok kolay ve istediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz . Ayarlanabilir sepetler size bulaşıklarınızı yerleştirirken alan özgürlüğü sağlar , yıkamak istediğiniz bulaşık miktarına göre sepet ayarlarınızı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
LG'nin yeni Slim Direct Drive Motor teknolojisi sayesinde bulaşık makineniz standart ölçülerde olmasına rağmen diğer makinalara kıyasla 5 cm. daha fazla iç hacime sahip olur. Bu kazanılan ekstra iç hacim size standartlara oranla daha fazla yıkama kapasitesi sağlar

Eklentiler

• $D1454WF.webp
    $D1454WF.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
$F14A7FDS5.webp

SUDA BEKLETME Var
BUHAR PROGRAMLARI Var
YORGAN PROGRAMI Var
BUHARLI YIKAMA Var
ÖN YIKAMA Var
PAMUKLU PROGRAMI Var
AĞIRLIK SENSÖRÜ Var
GECİKMELİ BAŞLATMA Var
ÇOCUK KİLİDİ Var
EK DURULAMA Var
HIZLI YIKAMA 30 dk hızlı yıkama programı
YÜNLÜ PROGRAMI Var
ANTİALERJİK PROGRAM Var
DEVİR SAYISI 1400 dev./dak.
EKRAN TİPİ LCD
YIKAMA KAPASİTESİ 9 kg yıkama kapasitesi
ENERJİ SINIFI A+++ Enerji Sınıfı
RENK Beyaz
BOYUTLAR 600 x 850 x 640 mm ( G x Y x D )

$GN-M702GHW.webp

3D SOĞUTMA
HYGIENE FRESH
BIOSHIELD: ANTİBAKTERİYAL MALZEME
SIFIR DERECE BÖLMESİ

No Frost
Beyaz
Hygiene Fresh
3D Soğutma
Led İç Aydınlatma
Sökülebilir Buzmatik
Led Kontrol
Expres Dondurma
Sıfır Derece Bölmesi
Nem Kontrollü Sebze Bölmesi
A++ Enerji
Temperli Cam Raflar
490 lt.
780x1767x700 mm

3 ününde Markası LG canım diymi?
Hayırlı olsun, güle güle kullanmanız nasip olsun :16:

Bizde şu sıra derin araştırmalardayız... :)

Son düzenleme:
3 ününde Markası LG canım diymi?
Hayırlı olsun, güle güle kullanmanız nasip olsun :16:

Bizde şu sıra derin araştırmalardayız... :)

evet canım hepsi lg ben baya arastırma yaptım ozellıklerını fıyatlarını karsılastırdım samsung lg arcelık bosh sımens hover hepsını aldım karsılastırdım en cazıbı lg geldı bıze

evet canım hepsi lg ben baya arastırma yaptım ozellıklerını fıyatlarını karsılastırdım samsung lg arcelık bosh sımens hover hepsını aldım karsılastırdım en cazıbı lg geldı bıze

Güle Güle Kullanın canım :16:

Cok guzelmis hepsi kullanislida sanirim guzel günlerde kullan

inşallah kızlar cok begendım ama beyaz esya sans ısı

güle güle kullan canım buzdolabını çok beğendim özellikle

oncelikle hayirli olsun Melo34.
Bende ceyiz icin camasir, bulasik ve buzdolabi istiyorum. Ben de Lglere baktim. Hosuma gitti. Senin kullanma deneyimlerini ve diger arkadaslardan marka/model tavsiyesi olanlarin yardimlarini bekliyorum. Fiyat olarak ort 2000 lira ayirabilirim. onemli olan uzun yillar en az sorunla ve guzel fonksiyonlu olarak kullanmak. Yeni gelinlerden ve deneyimli gelinlerden :) sunu al, bunu sakin alma neden almali yada almamaliyim veya alirken nelere dikkat etmeliyim? Degerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Herkese hayirli, saglikli guzel gunler...

oncelikle hayirli olsun Melo34.
Bende ceyiz icin camasir, bulasik ve buzdolabi istiyorum. Ben de Lglere baktim. Hosuma gitti. Senin kullanma deneyimlerini ve diger arkadaslardan marka/model tavsiyesi olanlarin yardimlarini bekliyorum. Fiyat olarak ort 2000 lira ayirabilirim. onemli olan uzun yillar en az sorunla ve guzel fonksiyonlu olarak kullanmak. Yeni gelinlerden ve deneyimli gelinlerden :) sunu al, bunu sakin alma neden almali yada almamaliyim veya alirken nelere dikkat etmeliyim? Degerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Herkese hayirli, saglikli guzel gunler...

ben modellerı degıstırdım camasır makınasını kurutmalı aldım bulasık makınasını son cıkam modelı ıle degıstırdım toplam 6150 tl tuttu henuz kullanmadım mayısta dugune yakın teslım alıcam ama cevremde kullananlar cok memnunlar bende onların referansına guvenerek aldım

Eki Görüntüle 746643

SUDA BEKLETME Var
BUHAR PROGRAMLARI Var
YORGAN PROGRAMI Var
BUHARLI YIKAMA Var
ÖN YIKAMA Var
PAMUKLU PROGRAMI Var
AĞIRLIK SENSÖRÜ Var
GECİKMELİ BAŞLATMA Var
ÇOCUK KİLİDİ Var
EK DURULAMA Var
HIZLI YIKAMA 30 dk hızlı yıkama programı
YÜNLÜ PROGRAMI Var
ANTİALERJİK PROGRAM Var
DEVİR SAYISI 1400 dev./dak.
EKRAN TİPİ LCD
YIKAMA KAPASİTESİ 9 kg yıkama kapasitesi
ENERJİ SINIFI A+++ Enerji Sınıfı
RENK Beyaz
BOYUTLAR 600 x 850 x 640 mm ( G x Y x D )
slmlar. bu makineyi aldınız mı ve memnun musunz ben de almayı düşünüyorum da tazeleme özelliği olan makıne bu değil mi?

slmlar. bu makineyi aldınız mı ve memnun musunz ben de almayı düşünüyorum da tazeleme özelliği olan makıne bu değil mi?

Bu modelin kurutmalisini aldim gayet memnunum kaz tuyu yorgan ve kabanim icin kullandim tazeleme ozelligini mus gibi ciktilar

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Back
X