• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda kayın validemle olanlar oldu:(

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar daha öncede yazmıştım benim kayınvalidem kayınvalide değil resmen kumamm benle yarışıyor.ev tutma konusunda nişamlıma çokkkkk baskılar yaptı illa yakın olacakda yakın olacak.nişanlım benim yanımda bile annesiyle defalarca kavga etti istemiyorum yakın dedi ama kadın okadar utanmazki ertesi gün kalkıp yine yakın olsun dedi.işte bugün gitmiş bitane ev bakmış gelmiş nişanlıma anlata anlata bitirememiş çok güzelde yok çok lüksde bende nişanlıma kararımızdan dönmemesi gerektiğini hatırlattım ve istemediğimi söyledim.ama annesi demekki baya doldurmuşki kalktı nişanlım orayı tutucam diye inatlaştı.kavga ettik.ve annesine verdi telefonu veee ilk kezz kadın bana saydırdıda saydırdııı.yok tepelerine çıkmışım yok öle insanmışım böle insanmışımm.ve nişanlım tel.i elinden alıp annesine ne diyosun sen bile demediii.halbuki o uzakta ev tutmayı benden çok isterdii...tabi ben şok oldumm.akşam annenle açıp konuşucam bu ne böle dedi kayınvalidem.ve akşam aramadılar.anneme anlattım bende annem çok üzüldü çokda sinirlendi.arasaydılar baya laf sayacaktı ama aramadılar.kızlar ben birdaha o kadının yüzüne dahi bakmamm.nişanlıma sürekli duygu sömürüsü yapıyo ağlıyo küsüyo ve nişanlımda yiyor bunları malesef.ağlamaktan mahfoldum.daha nişanlıyken bana neler dedi.evlenince napar kimbilir...Allaha havale ediyorum bişe demiyorum.şimdi ben ne yapmalıyım.nişanlımlada küstük

Şimdi burda suç senin nişanlında. O telefonu neden veriyor annesine. En azından kötü lafları senin duymana neden müsade etti.:31: Şimdiye kadar baya mücadele etmiş ama sonunda o da pes etmiş galiba.
Kendin demişsin şimdiden bu kadar sorun çıktıysa ilerde olacakları düşünemiyorum.

Böyle kaynananın oğluyla evlenilmez.
Yol yakınken dön bence.
Ömür boyu çöreklenir bu kadın tepenize oğlunu doldurur salar üstüne.
Allah sana bir işaret göndermiş vazgeç diye.

en çokda nişanlıma kırıldım.nasıl müsade eder böle bişeye.o benden daha çok karşıydı daha çok istemiyodu.sanki bugün bambaşka insan vardı karşımda inanamadım.aptal gibi nikahıda yaptık.şimdi evlenemeden boşanmışmı olucam yoksa ne yapıcam bilmiyorummm.çok üzgünüm yıkıldım resmenn görseniz nasıl kendini parçalıyo hasta gibi sanki cinnet geçiriyoo.bizimki bitti artık o kadınla.annesiyle düşmanken nişanlımla nasıl mutluolucam bilmiyorum

Nikahtan sonra böyle olduysa demek ki şimdiye kadar oynamış nişanlın.
Artık vazgeçemez deyip gerçek yüzünü açığa çıkarıyor.
Eğer devam edersen kaynanayla savaş halinde olacaksın kim cephesine çekebilirse oğlanı o kazanacak.
Mücadeleye varım diyorsan, dişli birisiyim diyorsan devam et ama yol yakın henüz çok iyi düşün.
Ailenle otur enine boyuna konuşun ufak bir sorun değil bu kaynana meselesi.

yok nikahtan sonra değişmedi yani nikahtan sonra bu olay yine oldu yine hayır dedi nişanlım annesine ama bugün sanki bambaşka biriydi.şu an nişanlımla da küsüz konuşmuyoruz.ben kötü haldeyim yaa baya kötüyüm

Burda iş tamamen nişanlına iş düşüyor. bir erkek eşiyle annesinin ortasını bulmasını bilecek şahsen benimki öyle(daha evli değilim ama sözlüyüm) ne bana annesine laf söylememe müsaade eder ne de annesine benim hakkımda laf söyletir. bence iyi de yapıyor yani. sende canını fazla sıkma nişanlın hatasını anlayıp özür dilicektir yakında..

Burda iş tamamen nişanlına iş düşüyor. bir erkek eşiyle annesinin ortasını bulmasını bilecek şahsen benimki öyle(daha evli değilim ama sözlüyüm) ne bana annesine laf söylememe müsaade eder ne de annesine benim hakkımda laf söyletir. bence iyi de yapıyor yani. sende canını fazla sıkma nişanlın hatasını anlayıp özür dilicektir yakında..

hiç sanmıyorumm hatasını şimdiye kadar anlamalıydı kaç saat geçti üstünden zaten annesi onu öyle doldurmuşturkiiii ooo hatasını nerden anlayacakkk...ben bukadınla baş edemem kızlar çok edepsiz evet büyüğe böle laf söylenmez belki ama napayım anlatmak için başka da laf bulamıyorum.sesi kulaklarımda çınlıyor vallahi kulaklarım uğulduyor.bana nasıl bağırıyo nasılllll anlatamam.ben ailem çok düzgün ailedir.benim nazımla oynarlar halaa bu yaşımda bile.kayınvalidemin çoğu lafını anneme anlatmadım bile üzülmesin diye.anlattıklarıma bile şok oldu annem çünkü.hiç yakışıyomu o yaştaki kadına saydırıp dökmek nerde kaldı senin oldunluğun.artık eminimki bizi ayırmaya çalışacak çünkü evlenirsek kapısını açmayacağımı biliyo

kızlar bana ne öneriyorsunuz şimdi?tavrını koy dediniz koydum hatta bazı olaylarda hıhh tamam tavrımı anlamıştır bu kez dediklerimde oldu.ama bu kadın ders almıyooooo asla almıyooo.birbirimize girsekte almıyoo yüzsüz bikere.alsaydı nişanlım benim yanımda kavga etti o zaman anlardı anlamıyo.dönüp yine aynısını diyo böle bir kadın olamaz ya..peki tavırdanda anlamıyosa ben napayım.sallamayıp kendi dediğimi yapsam bukezde yine olmuyo.yokkkk illa böle olacak diye ömrümüzü yiyor.zaten nişanlımda bugün fos çıktı offffffffffff Allahım bana sabır ver

Sorun nişanlında.Annesi ne olursa olsun tavizi de veren,kadını sana karşı saydıran nişanlın.Senin kuracağın yuvaya,nerde oturup,hangi evi beğenip beğenmeyeceğine sen karar verirsin.Senin annen bile vermemeli.Fikir alışverişi yaparsın ama sen istemiyorsun diye kimse sana hakaret edemez.Çocuklu boşanmış diyeceklerine nişanlıyken boşan gitsin.Nasılsa nikahı var diye biraz da istedikleri gibi davranıyorlar.Dik dur taviz verme.Sen kayınvalideni değil nişanlını suçla bence.

Valla baş edemem diyorsun ne yaptıysam olmadı diyorsun geriye tek seçenek kalıyor.
Otur akşam ailenle toplanın konuşun her şeyi ve bir karar ver.

arkadaşlar bugün annemle kayınvalidem konuştular kayınvalidem demişki ev alınacak olsa biz ne karışırız nerde istiyolarsa ordan alsınlar çünkü daimi bişe o.ama kiraya benim oğlumda karışamaz gelinimde demiş.beni istemiyorlar onlar demiş.merak etmesinler bayramdan bayrama açarım kapılarını demiş.benden açsın özür dilesin demiş.kızlar bu kadın dediğini yaptıramadı yaptıramadı sonra kayınbabamı doldurduki şimdi kayınbabamda diyomuşki yok uzak olmasın.kayınbabam çok iyi insandır.şimdi nişanlımda diyoki babam bişe diyemiyorum.tamam anneme diyorum ama babama ne diyim diyor.oyüzden galiba onların olduğu semtte tutulacak.yani yanyana değil ama en fazla 1sokak ötelerinde kendimi mağlubiyete uğramış gibi hissediyorum.enn önemli konuda o kadının dediği oldu yaaa resmen ortadan ikiye çatlıyorummmmmmmm.biliyorumki artık hep mutsuz olucam.anneme binlerce kez bitsin ben bukadınla yapamam dedim ama annem anlamıyorrrr elalemden çekiniyor.evet boşansam dahamı iyi diyorum.niye boşanıyosunki belki herşey daha iyi olacak zamana bırak diyor.evet belki bugüne kadar benim dediklerim oldu benim istediklerim alındıııı amaa en önemli konuda mağlup oldum....çok mutsuzum

arkadaşım öncelikle anlattıklarına çok üzüldüm..

şimdi... senin karşında öyle bir insan var ki ne annesine ne babasına söz geçiremiyor.. üçünüzün arasında kalmış.. nişanlın biraz pasif anladığım kadarıyla.. dediğin gibi daha evlenmeden kayınvalidenle aranız bozulmuş..

hiçbir şey için geç değil evlenip ayrılmak daha mı iyi.. nikah yapmış olabilirsin, pişmansan olmayacak diyorsan ki bu aile yapısıyla çok zor.. bence yol yakınken dön.. ileride daha çok pişman olabılırsın..

canım evet kayınvalidemle yüzgöz olduk.artık herşey için çok geç:(ailem ayrılığı kabul etmiyor.ev yakın diye ayrılmak olurmu falan diyorlar.çok karışığım çok.

canim cok uzuldum gercekten durumuna.keske nikah icin biraz beklenmis olunsaydi.iyi bi tarafida var en azindan bi sokak otede olsa kendi evinde olcaksin ayni evde olmaktan bin kat daha iyidir.allah yardimcin olsun...

en çokda nişanlıma kırıldım.nasıl müsade eder böle bişeye.o benden daha çok karşıydı daha çok istemiyodu.sanki bugün bambaşka insan vardı karşımda inanamadım.aptal gibi nikahıda yaptık.şimdi evlenemeden boşanmışmı olucam yoksa ne yapıcam bilmiyorummm.çok üzgünüm yıkıldım resmenn görseniz nasıl kendini parçalıyo hasta gibi sanki cinnet geçiriyoo.bizimki bitti artık o kadınla.annesiyle düşmanken nişanlımla nasıl mutluolucam bilmiyorum

hayatım umarım sorunlarını çözersin ama çözemiyceksen eyer merak etme boşanmış olmıycak sen evliğin iptalini istiyceksin mahkemeden zaten avukat seni yönlendirir

kızlar bana ne öneriyorsunuz şimdi?tavrını koy dediniz koydum hatta bazı olaylarda hıhh tamam tavrımı anlamıştır bu kez dediklerimde oldu.ama bu kadın ders almıyooooo asla almıyooo.birbirimize girsekte almıyoo yüzsüz bikere.alsaydı nişanlım benim yanımda kavga etti o zaman anlardı anlamıyo.dönüp yine aynısını diyo böle bir kadın olamaz ya..peki tavırdanda anlamıyosa ben napayım.sallamayıp kendi dediğimi yapsam bukezde yine olmuyo.yokkkk illa böle olacak diye ömrümüzü yiyor.zaten nişanlımda bugün fos çıktı offffffffffff Allahım bana sabır ver

merhabalar evlı oldugum ıcın yazmak ıstedım senın yasadıklarına benzer seyler yasadık ılk yıllarda ama benı tanıdıkca sevdıler hatta bazen ılk defa bırısı ıcın yanılmısız oda senın ıcın bıle dedıler egr nısanlına asıksan sabırlı ve sakın olalısın oyle kestırrp atmak olmaz evın yakın olmasında ne gıbı zarar olurkı sonucta kapın ayrı hele bırde calısıyorsan zaten ılk zamanlar esın ve esının aılesıne alısmak ıcın zamana bırbırınızı ıyı tanımaya ıhtıyacınız var her kayınvalıde gelını yakın olsun ıster zamanla senı tanıyıp art nıyetlı olmadıgını anlıyacak ve senı sevecektır buyugun hıcbır zaman zararı olmaz bı hasta olursun gelır bır corba yapar dogum yaparsın cocugunada sanada gul gıbı bakar sonucta torunu ve gelını bence konuyu uzatıp kendı aılenıde nısanlınıda uzme zaman ne gosterır hıc kımse bılemez sankı evın uzak yerde olsa gelmıyeceklerını sanıyorsan yanılıyorsun bak ben ılk cocugumda kayınvalıdem gorumcem kayınpeder ve dıgerlerı cıkıp cıkıp gelıyolar dı bıde aynı sehırdeyız ama semt farkımız vardı farkettımı hayır kayınvalıdem cıkıp cıkıp gelıyor dıye evımı uzaga tasımayı bıle dusundum ama olmamıstı sımdı dusunuyorumda ne kadar salakmısım gelsın ıkı sohbet bır cay pasta ne olurkı sımdı gercekten benı sevdıgıne ınanıyorum bende sevıyorum zamanla hersey duzelecek sen ıyı nyetlı olursan bence allah kalbıne gore verecektır.cocugun olunca dedıklerımı daha ıyı anlarsın bence sen maglup olmadın hep senın dedıgın olmus ev konusundada onların dedıgı olsa ne cıkar ayrılacak kadar buyuk bır sorun degıl ya beraber oturalım deselerdı neolrdu bunu dusun ozaman sadece sana bır oda verılecektı ama sımdı yakın olsada oo ev sana aıt bosyere nısanlınıda kendınıde uzme

nişanlın arayı idare etmeliydi resmen seni istemeyen taraf göstermiş annesi de doldurmuş olarak algılamış haliyle ,ama laf söylemesi yanlış bugün bukadar söyleyen yarın öbür gün de rahat davranır çevremde de kendimde de gördüm bunlar genelde sürer gider böyle her fırsatta laf söyler ama baştan ailen de seni ezdirmesin onlar ses çıkarmazsa daha da ezer okadın sen de olgun ve resmi ol ki samimiyetine güvenip istediği gibi konuşmasın

Sorun nişanlında.Annesi ne olursa olsun tavizi de veren,kadını sana karşı saydıran nişanlın.Senin kuracağın yuvaya,nerde oturup,hangi evi beğenip beğenmeyeceğine sen karar verirsin.Senin annen bile vermemeli.Fikir alışverişi yaparsın ama sen istemiyorsun diye kimse sana hakaret edemez.Çocuklu boşanmış diyeceklerine nişanlıyken boşan gitsin.Nasılsa nikahı var diye biraz da istedikleri gibi davranıyorlar.Dik dur taviz verme.Sen kayınvalideni değil nişanlını suçla bence.

yorum yaparken lutfen yıkıcı degıl yapıcı olun nısanlınında annesı napsın kapıyı vurup gıdemıezkı kadının dedıgı gıbı satılık ev degılkı kıralık evlımısınız bılmıyorum ama bekara karı bosamak kolaydır dıye bır laf vardır unutmayın evlılık sabır anlayıs hosgoru bazen olmasada olur demek nıye bılıyormusunuz cunku herseyın bır zamanı vardır evlenenlerın cogu ılk bır yılda ayrılıyormus nıye bencıl oldukları ıcın bencıl olmuycaksın zaman zaman zaman la hersy duzelecek bak gorursun

arkadaşlar bende nişanlımla mutlu bir evlilik sürmek isterim tabi ki ama korkuyorum kii bu kadın başıma bela olsun.her dakika ya da her gün bizde olsunlar hesabına girerse ben naparım diye çok düşünüyorum.benim fikrimce haftada bir yada iki kez gideriz anca.ama evler arasında 5 dakikalık yol olursa naparız bizz nasıl haftada bir yada iki gidicezki:(

Back
X