kızlar daha öncede yazmıştım benim kayınvalidem kayınvalide değil resmen kumamm benle yarışıyor.ev tutma konusunda nişamlıma çokkkkk baskılar yaptı illa yakın olacakda yakın olacak.nişanlım benim yanımda bile annesiyle defalarca kavga etti istemiyorum yakın dedi ama kadın okadar utanmazki ertesi gün kalkıp yine yakın olsun dedi.işte bugün gitmiş bitane ev bakmış gelmiş nişanlıma anlata anlata bitirememiş çok güzelde yok çok lüksde bende nişanlıma kararımızdan dönmemesi gerektiğini hatırlattım ve istemediğimi söyledim.ama annesi demekki baya doldurmuşki kalktı nişanlım orayı tutucam diye inatlaştı.kavga ettik.ve annesine verdi telefonu veee ilk kezz kadın bana saydırdıda saydırdııı.yok tepelerine çıkmışım yok öle insanmışım böle insanmışımm.ve nişanlım tel.i elinden alıp annesine ne diyosun sen bile demediii.halbuki o uzakta ev tutmayı benden çok isterdii...tabi ben şok oldumm.akşam annenle açıp konuşucam bu ne böle dedi kayınvalidem.ve akşam aramadılar.anneme anlattım bende annem çok üzüldü çokda sinirlendi.arasaydılar baya laf sayacaktı ama aramadılar.kızlar ben birdaha o kadının yüzüne dahi bakmamm.nişanlıma sürekli duygu sömürüsü yapıyo ağlıyo küsüyo ve nişanlımda yiyor bunları malesef.ağlamaktan mahfoldum.daha nişanlıyken bana neler dedi.evlenince napar kimbilir...Allaha havale ediyorum bişe demiyorum.şimdi ben ne yapmalıyım.nişanlımlada küstük