Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda Kayseride saçımı boyatcak kuaför buldum :))))

brunettee

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
468
688
Kızlar 4 yıldır Kayserideyim birçok arkadaşımdan tavsiye alarak kuaför kuaför dolaştım,ama ilk kez bugün gittiğim kuaförden memnun kaldım.Dip boyası yaptırdım,ama birkaç arkadaşım sürekli saç boyalarını burada yaptırıyorlarmış ve memnunlarmış bende çok memnun kaldım.merak eden olursa kuaför ismi yazabilirim.Bugün yaptırıdğım dip boyamın resmini ekliyorum ...

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
nerde yaptırdın cnm güle güle kullan benim de ihtiyacım var iyi bir kuaföre dip rengin de hoşuma gitti :34: rengi ne ve kaça yaptırdn :66:

Son düzenleme:
nerde yaptırdın cnm güle güle kullan benim de ihtiyacım var iyi bir kuaföre dip rengin de hoşuma gitti :34: rengi ne ve kaça yaptırdn :66:

Canım kendi saç rengim koyu bayağı,şimdi eklediğim resimlerde belli oluyor dip rengim..Boyadığı rengin ismini sormadım doğrusu,ama bu zamana kadar dip boya yaptırdığım yerlerde ya bir turunculuk yada yeşillik oldu ve dip boya değilde yama yaptırdım gibi olmuştu..Bunu çok beğendim...35 tlye yaptırdım canım.Kuaför Erol yaptı.İlk gidişimdi devamıda gelecek :)

:26: nerde cnm bu kuaför erol? süper olmuş ben kendim yapıyorum boyamı ama denemek isterim doğrusu röfleni de mi aynı kuaförde yaptırdn cnm yoksa sadce dip boya mı ...

Son düzenleme:
Röflemi Elazığda yaptırdım Canım.Zaten röflede saçın rengini açıp üzerine cila geçiyorlar...Benim önce 10.0 cila geçildi ben beğenmedim çok açık oldu birgün sonra 7.1 cila attırdım ve istediğim saç rengine ulaştım...Şimdi iyice oturdu rengi...Bu arada yaklaşık 2 yıldır sarı kullanıyorum iyice saç rengim oturdu.Hep balköpü tonlarında istiyordum son röflemde röflelerimi daha sık yaptırdım.

Kuaför Erol Tunada Tramvaydan indikten sonra Kayseri parka doğru giderken yalçın marketin olduğu yerden sola döndükten sonra biraz ilerde :)) ii anlatabildimmi :)

Kızlar 2 yıldır Kayserideyim birçok arkadaşımdan tavsiye alarak kuaför kuaför dolaştım,ama ilk kez bugün gittiğim kuaförden memnun kaldım.Dip boyası yaptırdım,ama birkaç arkadaşım sürekli saç boyalarını burada yaptırıyorlarmış ve memnunlarmış bende çok memnun kaldım.merak eden olursa kuaför ismi yazabilirim.Bugün yaptırıdğım dip boyamın resmini ekliyorum ...

slm.gittiğin bu kuaför kayserinin neresinde :)

Back
X