• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda keseyide gördüm

arkadaşlar lütfen belirti felan aramayın.bende hiç belirti olmadı ve hiç yatamadım ananem rahatsız onunlşa ilgilenmek zorundaydım ve dün ultrasonda 4 kese göründü.canım ayrıca senide tebrik ediyorum allahım tamamını göstersin

gözün aydin arkadasim.allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.seninle ayni merkezdeyiz sanirim.istanbul tüp bebek te yim ben...

çok sevindim canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bizede dua et inşallah bizde burdan hamiş :CüvCüv: haberlerimizi veririz

bugün bebeğimin kesesinide gördüm bir tane sımsıkı tutunmuş annesine çok heyecanlandım ellerim titredi allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah.:nazar:

maşallah allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
darısı olmayanların başınaaaaa

arkadaşlar lütfen belirti felan aramayın.bende hiç belirti olmadı ve hiç yatamadım ananem rahatsız onunlşa ilgilenmek zorundaydım ve dün ultrasonda 4 kese göründü.canım ayrıca senide tebrik ediyorum allahım tamamını göstersin

Allah tamamamına erdirsin inşallah.Gözün aydın.Ne güzel haberler bunlar bizlerede moral oluyor.:içelim::lepi:

canım tebrik ederim maşallah iki keseyide bize yolla kaydirigubbakcemile5 fazlaysa eğer :)) inş bizimde olur bebişlerimiz

kızlar hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız bu kadar kolay atlatamazdım ben bu günleri kocaman bir ailem varmiş gibi hissediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum herkese.

canım çok sevindim, kimbilir ne güzel bir duygudur..:dance:.. Allahım daha nice mutlu günlerini görmenizi nasip etsin, en ufak bir üzüntüsünü yaşatmasın inşallah...:Saruboceq::nazar:

canım nacizane bir şey sormak istiyorum sana. Bugün benim transferimin 4. günü. Hiçbir belirtim yok.:uhm: Daha erken olabilir ama sende belirtiler ne zaman başladı çok merak ediyorum.

canım benim belirgin bir belirtim olmadı çok gaz problemim vardı sadece o kadar.inşallah güzel haberlerini de paylaşırız burdan canım

yok canım sorma valla hala aklıma geldikçe şok oluyorum bula bula benim arabamı nasıl buldular. polis hala ümitliyiz bulucaz filan diyor ama bence çoktan parçalamışlardır bile

neyse madem kaskosu var çok zararınız olmayacak o zaman bu da nazarınmış çıktı gitti diyelim.çoook öpüyorum canım sen+1 i.

canım allah kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et olurmu canım....

Allah tamamına erdirsin bebeğini sana bağışlasın canım...Maşallah keseyi bile gördün demek çok sevindim...:nazar:

oferta seni çok merak ediyordum allah tamamın erdirsin gerçekten çok sevindim.sana ve bebeğine sağlklar diliyorum

ofertacım hayırlı olsun darısı kalp atışlarına, inşallah ben de en kısa sürede görürüm, dua et bu arkadaşına :)

Back
X