Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sonunda kestirdim:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lavinya91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
40
0
36
Edirne
arkadaşlar saçlarım 2ay önce yandı upuzun ve gürdü 3 kere kestirdim keratin bakımlar yağlar kremler ne çare...en sonunda bugun gittim kısacık bi model kestirdim gözüm hiç alışkın değil ama en azından saçlarımdan o plastik saçlar gitti diye olumlu yönden bakmaya çalışıyorum..şimdi saçlarımı bian önce uztmak istiyorum uyguladığınız çok etkili bi saç uzatma formülü var mı? lütfen çok ihtiyacım var arkadaşlar

aynı durumdayız tatlım bende uzun sac hastasıyımdır kısa sac hıc tarzım degıldır benımde yanıklarım vardı ama kuafor benım sacımı yanlıs kestı belımın altına nen sacım suan omzumda yanı herneyse suanda ıkımızde sacı kısa aynı sorunu yasıyoruz. ben susıralar sıgır ılıgı yapıyorum hatta suanda kafamda beklıyorum ıkıncı yapısım uzama var hıssedıyorum

canım lavanta kürünü dudum benzer bir durumdayım..çok çabuk uztıyormuş..ben bugün aldım başlıcam bakalım ne olacak..

Son düzenleme:
sığır iliği gerçekten işe yarıyomu ben onu saç dökülmesine iyi geliyo diye duymuştum suna dumankayanın tarifi sanırım,bende dökülme yok sadece çabuk
uzasın istiyorum

sığır iliği gerçekten işe yarıyomu ben onu saç dökülmesine iyi geliyo diye duymuştum suna dumankayanın tarifi sanırım,bende dökülme yok sadece çabuk
uzasın istiyorum

bende uzaması ıcın yapıyorum tatlım eger uzamassa ayrı baslık accam sakın denemeyın sac falan uzatmıyor dıye haaaaaaaa :27:

bende uzaması ıcın yapıyorum tatlım eger uzamassa ayrı baslık accam sakın denemeyın sac falan uzatmıyor dıye haaaaaaaa :27:

bende az önce internetten entele losyonu sipariş verdim yorumları okuyunca en kolayı ve etkilisi bu diye karar verdim kullanınca sonuçları yazarım canım umarım uzar 2 aya omuzlarıma gelsin razıyım :(

Back
X